mazi_emin3m 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ سلام اساتید گرامی من 4 روز دیگه دفاع ارشدم هست و استاد ممتحنم از امیرکبیر مشخصاً گفته مقاله زیر رو کامل بخونم مرتبط باهاش ازم سوال می پرسه. از اونجا که مقاله مال سال 42 هستش نتونست هیچ جا دانلودش کنم توروخذا اگه کسی دست رسی داره این مقاله رو برام آپ کنه ممنونم [h=1]Liquid-Liquid Extraction Data - The Line Correlation[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Othmer, D., Tobias, P., “Liquid-Liquid Extraction Data - The Line Correlation”, Industrial & Engineering Chemistry, 1942; 34(6):693-696. 1 لینک به دیدگاه
nima_pw 1672 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ سلام اساتید گرامی من 4 روز دیگه دفاع ارشدم هست و استاد ممتحنم از امیرکبیر مشخصاً گفته مقاله زیر رو کامل بخونم مرتبط باهاش ازم سوال می پرسه. از اونجا که مقاله مال سال 42 هستش نتونست هیچ جا دانلودش کنم توروخذا اگه کسی دست رسی داره این مقاله رو برام آپ کنه ممنونمLiquid-Liquid Extraction Data - The Line Correlation برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Othmer, D., Tobias, P., “Liquid-Liquid Extraction Data - The Line Correlation”, Industrial & Engineering Chemistry, 1942; 34(6):693-696. سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
hfreinds_m 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ با سلام. اگه ممکنه مقاله زیر رو برام قرار بدید نام: [h=1]Heterogeneous Ion Exchange in a Flowing System[/h]لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۲ با سلام.اگه ممکنه مقاله زیر رو برام قرار بدید نام: Heterogeneous Ion Exchange in a Flowing System لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام، بفرمایید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
omidididar 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۲ با سلام لطفا مقاله New Convenient Four-Component Synthesis of 6-Amino-2,4-dihydropyrano[2,3-c]pyrazol-5-carbonitriles and One-Pot Synthesis of 6′-Aminospiro[(3H)-indol-3,4′-pyrano[2,3-c]pyrazol]-(1H)-2-on-5′-carbonitriles برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
nima_pw 1672 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۲ با سلام لطفا مقالهNew Convenient Four-Component Synthesis of 6-Amino-2,4-dihydropyrano[2,3-c]pyrazol-5-carbonitriles and One-Pot Synthesis of 6′-Aminospiro[(3H)-indol-3,4′-pyrano[2,3-c]pyrazol]-(1H)-2-on-5′-carbonitriles برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
A.m.i.r 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ باسلام، [h=1]Ordered Ni−Cu Nanowire Array with Enhanced Coercivity[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون:) لینک به دیدگاه
masoudhyundai 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۲ با عرض سلام و خسته نباشید مقاله ی زیر رو من توی گوگل پیدا کردم ولی مشکلم اینجاست که از جایی که رفرنس هاش رو نوشته دیگه داخل مقاله هیچچی نیست و من دقیقا با همون رفرنس هایی که در این مقاله استفاده شده نیاز دارم. کسی میتونه یه فایل کامل از ایم مقاله رو برام بذاره واقعا ازش ممنون میشم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=1]Hydrogen Production from Glycerol in a Membraneless Microbial Electrolysis Cell[/h] لینک به دیدگاه
nafis.68 490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۲ باسلام،Ordered Ni−Cu Nanowire Array with Enhanced Coercivity برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون:) برای یک ماه پیشه امیدوارم دوباره به انجمن سر بزنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
nafis.68 490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۲ با عرض سلام و خسته نباشیدمقاله ی زیر رو من توی گوگل پیدا کردم ولی مشکلم اینجاست که از جایی که رفرنس هاش رو نوشته دیگه داخل مقاله هیچچی نیست و من دقیقا با همون رفرنس هایی که در این مقاله استفاده شده نیاز دارم. کسی میتونه یه فایل کامل از ایم مقاله رو برام بذاره واقعا ازش ممنون میشم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Hydrogen Production from Glycerol in a Membraneless Microbial Electrolysis Cell خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
masoudhyundai 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ ممنون از لطفتون ولی من این همه توضیح دادم که این مقالرو دارم ولی کامل نیست و رفرنس هارو نداره. شما هم همونی که خودم داشتم و برام فرستادین. خدمت شما لینک به دیدگاه
nafis.68 490 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ ممنون از لطفتونولی من این همه توضیح دادم که این مقالرو دارم ولی کامل نیست و رفرنس هارو نداره. شما هم همونی که خودم داشتم و برام فرستادین. سلام من مقاله شمارو باز نکردم، مشکل از خوده پایگاه هست که رفرنس هارو نداره وگرنه من از همون لینکی که شما گذاشتین دانلود کردم 2 لینک به دیدگاه
masoudhyundai 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۲ سلام من مقاله شمارو باز نکردم، مشکل از خوده پایگاه هست که رفرنس هارو نداره وگرنه من از همون لینکی که شما گذاشتین دانلود کردم ااااااااااااااااا! باشه پس دستتون درد نکنه ممنون 1 لینک به دیدگاه
sara65 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۲ [h=1]salam mamnon misham ino baram begirid New Generation of Hybrid Poly/Oligosaccharide Nanoparticles as Carriers for the Nasal Delivery of Macromolecules[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام and برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Department of Pharmacy and Pharmaceutical Technology, Faculty of Pharmacy, University of Santiago de Compostela, Spain Biomacromolecules, 2009, 10 (2), pp 243–249 DOI: 10.1021/bm800975j Publication Date (Web): December 31, 2008 mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii لینک به دیدگاه
mrg7160 772 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ salammamnon misham ino baram begirid New Generation of Hybrid Poly/Oligosaccharide Nanoparticles as Carriers for the Nasal Delivery of Macromolecules برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام and برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Department of Pharmacy and Pharmaceutical Technology, Faculty of Pharmacy, University of Santiago de Compostela, Spain Biomacromolecules, 2009, 10 (2), pp 243–249 DOI: 10.1021/bm800975j Publication Date (Web): December 31, 2008 mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii سلام لینک مقاله رو فراموش کردید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
masoudhyundai 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۲ با سلام و عرض تشکر از سایت بسیار خوبتون بخدا سایتتون تکه! خیلی وقتا کمکم کرده. زحمت این مقاله رو بکشید. ممنون [h=1]Barcroft-Warburg Manometric Apparatus - Usage, Recent Developments, and Applications[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تشکر لینک به دیدگاه
mrg7160 772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۲ با سلام و عرض تشکر از سایت بسیار خوبتونبخدا سایتتون تکه! خیلی وقتا کمکم کرده. زحمت این مقاله رو بکشید. ممنون Barcroft-Warburg Manometric Apparatus - Usage, Recent Developments, and Applications برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تشکر سلام.خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
mohammad sabzian 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ [h=1]Natural 37Ar Concentrations in Soil Air: Implications for Monitoring Underground Nuclear Explosions[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
mnahmadabadi 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ [h=1]The Solubility of Amorphous Silica in Water[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۲ The Solubility of Amorphous Silica in Water برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده