nima_pw 1672 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Volume 459, 1998, pp 33-46 Stochastic Finsler Geometry in the Theory of Evolution by Symbiosis برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام میخواستم ببینم امکان دانلود این کتاب هست اگه جواب مثبته اکانتمو طلایی کنم و مبلغ مورد نظر رو براتون ارسال کنم؟؟؟) سلام دوستان دسترسی داشته باشند، پاسخ میدند، لطفا پست تکراری ارسال نکنید. ممنون از همکاری شما لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ متشکر Biological and Bio-Mechanical Processes Municipal Solid Waste Management 2003, pp 128-163 Konrad Soyez برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
saman000 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۲ با سلام و خسته نباشید درخواست دانلود کتاب دارم برای رفرنس دهی در پروپوزال احتیاج دارم اگر امکان دانلود کل کتاب باشد بهتر است اگر نه لطفا فصلهای ابتدایی. متشکر نام کتاب: [h=1]Handbook of Depression[/h]نویسنده: riedman , Edward, Anderson , Ian لینک دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خییلی متشکرم. لینک به دیدگاه
nima_pw 1672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ با سلام و خسته نباشیددرخواست دانلود کتاب دارم برای رفرنس دهی در پروپوزال احتیاج دارم اگر امکان دانلود کل کتاب باشد بهتر است اگر نه لطفا فصلهای ابتدایی. متشکر نام کتاب: Handbook of Depression نویسنده: riedman , Edward, Anderson , Ian لینک دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خییلی متشکرم. سلام شما محدودیت یک درخواست در هفته دارید و فقط یک فصل در هر هفته میتونید درخواست بدید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
saman000 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ سلامشما محدودیت یک درخواست در هفته دارید و فقط یک فصل در هر هفته میتونید درخواست بدید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با سلام و تشکر بابت لطفتون. متوجه محدودیت شدم. درسته. اما همینم نمیتونم برش دارم این پیغام میاد: You have reached the download-limit: 1000 Mb for last 1 days پیغام محدودیت دانلود میده. 1 لینک به دیدگاه
nima_pw 1672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ با سلام و تشکر بابت لطفتون. متوجه محدودیت شدم. درسته.اما همینم نمیتونم برش دارم این پیغام میاد: You have reached the download-limit: 1000 Mb for last 1 days پیغام محدودیت دانلود میده. سلام از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بگیرید 2 لینک به دیدگاه
sahar333 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ سلام. میشه لطف کنید The ultrasonic processing of dairy products برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
nimpa 151 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۲ سلام. میشه لطف کنید The ultrasonic processing of dairy products برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام تقدیم به شما: موفق باشید (; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
sama2013 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ سلام لطفا “Good” corporate governance and the quality of internal auditing departments in Italian listed firms. An exploratory investigation in Italian listed firms [h=1] http://link.springer.com/article/10.1007%2Fs10997-012-9254-1[/h] لینک به دیدگاه
nima_pw 1672 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۲ سلام لطفا“Good” corporate governance and the quality of internal auditing departments in Italian listed firms. An exploratory investigation in Italian listed firms http://link.springer.com/article/10.1007%2Fs10997-012-9254-1 سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
afnn2011 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۲ [h=1]Raquel Prado and Mike West: Time series: modelling, computation and inference[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
nima_pw 1672 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ Raquel Prado and Mike West: Time series: modelling, computation and inference برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
مهندس.. 189 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ سلام از زحماتتون واقعا ممنون. خیلی کارتون ارزشمنده. [h=1]Creep Rupture of Metals Under Tri-Axial State of Stress[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1991, pp 371-378 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
gigacycle 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ با احترام: Optimisation and on-line acoustic monitoring of laser cleaning of soiled paper برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
nimpa 151 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ با احترام: Optimisation and on-line acoustic monitoring of laser cleaning of soiled paper برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام تقدیم به شما: موفق باشید (; برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
mojtaba.ahmadian 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ مقاله : A query expansion and user profile enrichment approach to improve the performance of recommender systems operating on a folksonomy نویسنده : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه امکانش هست این مقاله رو برام بگیرید . ممنون یا زهرا (س) لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ مقاله : A query expansion and user profile enrichment approach to improve the performance of recommender systems operating on a folksonomy نویسنده : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک دانلود : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه امکانش هست این مقاله رو برام بگیرید . ممنون یا زهرا (س) خدمت شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
nima_pw 1672 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۲ سلام از زحماتتون واقعا ممنون.خیلی کارتون ارزشمنده. Creep Rupture of Metals Under Tri-Axial State of Stress برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1991, pp 371-378 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ghahary_s 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ نام: [h=1]A Novel Mobility Management Scheme for Target Tracking in Cluster-Based Sensor Networks[/h]لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باتشکر :) لینک به دیدگاه
nima_pw 1672 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ نام:A Novel Mobility Management Scheme for Target Tracking in Cluster-Based Sensor Networks لینک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام باتشکر :) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده