Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ دوستان قبل از درخواست مقاله ؛ اطلاعیه ی بخش رو مطالعه کنین. برای درخواست مقالات موارد زیر رو ذکر کنین : 1- نام مقاله 2- لینک دانلود مقاله دوستان لطفا درخواست دانلود کل کتاب رو ندید. در صورت درخواست بخشی از کتاب یا مجله از این پایگاه : فصل مورد نظر رو ذکر کنین. دوستان دقت کنید که : از گرفتن نقل قول جهت تشکر ، خودداری کنید و از دکمه ی تشکر استفاده کنید. در این تاپیک ، فقط از پایگاه springerlink درخواست مقاله کنید. درخواستتون رو فقط در یک پست مطرح کنید و از ارسال پست ، زیر پست قبل خودداری کنید. 25 لینک به دیدگاه
shimarakian 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ ممنون می شوم لطف کنید این مقاله رو واسم بگیریدعنوان مقاله: [h=1]Semantic Web Services, Processes and Applications[/h]نویسنده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام and برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک دانلود مقاله: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
kiarash rad 87 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ ممنون می شوم لطف کنید این مقاله رو واسم بگیریدعنوان مقاله: Semantic Web Services, Processes and Applications نویسنده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام and برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک دانلود مقاله: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این مقاله نیست. کتابه. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دفعات بعد در صورت درخواست کتاب حدالامکان مشخص کنید به کدوم بخش های کتاب نیاز دارید تا مجبور به دانلود کل کتاب نباشم. 4 لینک به دیدگاه
red_line_hm 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ سلام این مجله رو برام میزاری؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=1]International Journal of Concrete Structures and Materials[/h] 1 لینک به دیدگاه
red_line_hm 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این دوتا کتاب رو خیلی لازم دارم سپاس لینک به دیدگاه
kiarash rad 87 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ سلاماین مجله رو برام میزاری؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام International Journal of Concrete Structures and Materials در حال حاضر به ژورنال های SpringerOpen دسترسی ندارم. ژورنال و مقاله ای از Springerlink خواستید عنوان کنید. در صورت دسترسی هم خیلی بعیده که اجازه ی دانلود ست کامل ژورنال رو به کسی بده. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این دوتا کتاب رو خیلی لازم دارم سپاس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
apachi2007 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ با سلام و تشکر از این دوست عزیزمون اگه امکانش هست این مقاله رو هم زحمتشو بکشید سنگین نیازش دارم. ممنون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=1]Skyline Adaptive Fuzzy Query[/h]by برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام and برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام size 286kb لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ با سلام و تشکر از این دوست عزیزمون اگه امکانش هست این مقاله رو هم زحمتشو بکشید سنگین نیازش دارم. ممنون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Skyline Adaptive Fuzzy Query by برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام and برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام size 286kb برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
poria4138 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ سلام حسين آقا زحمت اين كتاب را مي كشي [h=1]Computational Methods in Elasticity and Plasticity[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تششششششكككككككككككككررررررررر لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ سلام حسين آقا زحمت اين كتاب را مي كشي Computational Methods in Elasticity and Plasticity برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تششششششكككككككككككككررررررررر دروود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
mnahmadabadi 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
اینجا شب نیست... 74 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
pedrami 27 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ سلام حسین آقا. نیاز شدید به 10 تا مقاله دارم. میشه خواهش کنم زحمتش رو برام بکشین. بینهایت سپاسگزار میشم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میدونم زیاد است .خواهش میکنم برادری کن چون واقعا بینهایت کمکم میکنی با این کار با سپاس لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ سلام حسین آقا. نیاز شدید به 10 تا مقاله دارم. میشه خواهش کنم زحمتش رو برام بکشین. بینهایت سپاسگزار میشم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میدونم زیاد است .خواهش میکنم برادری کن چون واقعا بینهایت کمکم میکنی با این کار با سپاس مقاله اول و آخر : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
اینجا شب نیست... 74 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ سلام حسین آقا. نیاز شدید به 10 تا مقاله دارم. میشه خواهش کنم زحمتش رو برام بکشین. بینهایت سپاسگزار میشم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میدونم زیاد است .خواهش میکنم برادری کن چون واقعا بینهایت کمکم میکنی با این کار با سپاس مقالات اول و آخر رو که مریم خانم لطف کردن ، ادامه ی مقالات هم خدمت شما : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
خرم ابادده 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ من 3 تا مقاله انگلیسی در مورد هوش مصنوعی و فلسفه هوش مصنوعی می خواستم لطف کنید ممنون می شم لینک به دیدگاه
mohsen_org 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ [h=1]Plastic flow characteristics of ultrafine grained low carbon steel during tensile deformation[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
اینجا شب نیست... 74 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ Plastic flow characteristics of ultrafine grained low carbon steel during tensile deformation برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خدمت شما: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ مقاله زیر رو میخواستم لطفا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
اینجا شب نیست... 74 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ مقاله زیر رو میخواستم لطفا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده