saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ یک فنجان= پاستا با اندازه های کوچک دو قاشق سوپ خوری =روغن زیتون نصف فنجان =سینه مرغ ( خرد شده به شکل مکعب های کوچک ) نصف فنجان= پیاز خرد شده ( حدود نصف یک پیاز ) یک حبه =سیر خرد شده ۴۰۰ گرم =گوجه فرنگی خرد شده یک فنجان= پنیر موزرل یک چهارم فنجان= جعفری خرد شده یک چهارم قاشق چای =خوری نمک یک چهارم قاشق چای خوری= فلفل سیاه یک چهارم فنجان =خرده نان یک چهارم فنجان= پنیر پارمیسان رنده شده یک قاشق سوپ خوری= کره [h=3]طرز تهیه مرغ تنوری ایتالیایی و پاستا :[/h] فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت داغ کنید . در یک ظرف متوسط ، آب و نمک را بجوشانید . سپس پاستا را به آن اضافه کنید تا ترد شوند و گاه به گاه آن را هم بزنید ، سپس آنرا آبکش کنید . در همان حال روغن زیتون را در یک ماهیتابه ریخته ، مرغ خرد شده را در آن ریخته و حدود ۳ دقیقه آن را بپزید . پیاز و سیر را به آن بیفزایید تا وقتی پیازها ترد شده و مرغ نیز کاملا پخته شود . مخلوط مرغ را به پاستا بیفزایید . گوجه فرنگی ، پنیر موزرلا ، جعفری ، نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند . روی سینی پخت فر را کره مالیده و مخلوط را روی آن بریزید . در یک کاسه کوچک ، خرده نان و پنیر پارمیسان را با هم مخلوط کنید و روی پاستا بریزید . حدود ۳۰ دقیقه آن را در فر بپزید تا روی آن قهوه ای – طلایی شود . منبع : آشپزآنلاین 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۰ یه بار امتحانش کردم. جالب نبود. بنظرم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده