رفتن به مطلب

مواد لازم برای تهیه مرغ تنوری ایتالیایی و پاستا :


ارسال های توصیه شده

یک فنجان= پاستا با اندازه های کوچک

دو قاشق سوپ خوری =روغن زیتون

نصف فنجان =سینه مرغ ( خرد شده به شکل مکعب های کوچک )

نصف فنجان= پیاز خرد شده ( حدود نصف یک پیاز )

یک حبه =سیر خرد شده

۴۰۰ گرم =گوجه فرنگی خرد شده

یک فنجان= پنیر موزرل

یک چهارم فنجان= جعفری خرد شده

یک چهارم قاشق چای =خوری نمک

یک چهارم قاشق چای خوری= فلفل سیاه

یک چهارم فنجان =خرده نان

یک چهارم فنجان= پنیر پارمیسان رنده شده

یک قاشق سوپ خوری= کره

 

Italian-Baked-Chicken-and-Pasta.jpg

 

[h=3]طرز تهیه مرغ تنوری ایتالیایی و پاستا :[/h] فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت داغ کنید . در یک ظرف متوسط ، آب و نمک را بجوشانید . سپس پاستا را به آن اضافه کنید تا ترد شوند و گاه به گاه آن را هم بزنید ، سپس آنرا آبکش کنید . در همان حال روغن زیتون را در یک ماهیتابه ریخته ، مرغ خرد شده را در آن ریخته و حدود ۳ دقیقه آن را بپزید . پیاز و سیر را به آن بیفزایید تا وقتی پیازها ترد شده و مرغ نیز کاملا پخته شود . مخلوط مرغ را به پاستا بیفزایید . گوجه فرنگی ، پنیر موزرلا ، جعفری ، نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند . روی سینی پخت فر را کره مالیده و مخلوط را روی آن بریزید . در یک کاسه کوچک ، خرده نان و پنیر پارمیسان را با هم مخلوط کنید و روی پاستا بریزید . حدود ۳۰ دقیقه آن را در فر بپزید تا روی آن قهوه ای – طلایی شود .

منبع : آشپزآنلاین

  • Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...
×
×
  • اضافه کردن...