رفتن به مطلب

خورش مرغ با سير و انار


ارسال های توصیه شده

مواد لازم

ران و سينه مرغ پنج تكه

انار ترش‌ دانه‌‌كرده يك پيمانه

سير خلال‌شده نصف پيمانه

پياز داغ 1/4 پيمانه

كره 50 گرم

روغن زيتون دو قاشق غذاخوري

آب نارنج چهار قاشق غذاخوري

زردچوبه و نمك از هر كدام يك قاشق چايخوري

فلفل سياه، دارچين و هل ساييده‌شده از هركدام نصف قاشق چايخوري

زيره و زعفران از هر كدام 1/4 قاشق چايخوري

[TABLE=class: ncode_imageresizer_warning]

[TR]

 

 

[/TR]

[/TABLE]

ax552103.jpg

خورش مرغ با سير و انار

طرز تهيه

مرغ‌ها را با ادويه، روغن زيتون و مقداري سير خلال‌شده مخلوط كرده و حدود يك‌ساعت مي‌گذاريم بماند. (اصطلاحا مرغ را بيات مي كنيم.)

بعد از آنكه مرغ‌ها را در كره تفت داديم با يك ليوان آب و روي حرارت ملايم مي‌پزيم. مرغ پخته‌شده را خلال كرده و پياز داغ و انار ترش را به آن اضافه كرده و با كمي آب مي‌گذاريم تا خوب پخته شود.

در صورت نياز مي‌توان آب را كمي بيشتر ريخت. در انتها آب نارنج را نيز به آن مي‌افزاييم.

نكته: بيات كردن گوشت يا مرغ با روغن زيتون باعث نرم و لذيذ شدن آن مي‌شود.

 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...