ترانه18 8,013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ مواد لازم ران و سينه مرغ پنج تكه انار ترش دانهكرده يك پيمانه سير خلالشده نصف پيمانه پياز داغ 1/4 پيمانه كره 50 گرم روغن زيتون دو قاشق غذاخوري آب نارنج چهار قاشق غذاخوري زردچوبه و نمك از هر كدام يك قاشق چايخوري فلفل سياه، دارچين و هل ساييدهشده از هركدام نصف قاشق چايخوري زيره و زعفران از هر كدام 1/4 قاشق چايخوري [TABLE=class: ncode_imageresizer_warning] [TR] [/TR] [/TABLE] خورش مرغ با سير و انار طرز تهيه مرغها را با ادويه، روغن زيتون و مقداري سير خلالشده مخلوط كرده و حدود يكساعت ميگذاريم بماند. (اصطلاحا مرغ را بيات مي كنيم.) بعد از آنكه مرغها را در كره تفت داديم با يك ليوان آب و روي حرارت ملايم ميپزيم. مرغ پختهشده را خلال كرده و پياز داغ و انار ترش را به آن اضافه كرده و با كمي آب ميگذاريم تا خوب پخته شود. در صورت نياز ميتوان آب را كمي بيشتر ريخت. در انتها آب نارنج را نيز به آن ميافزاييم. نكته: بيات كردن گوشت يا مرغ با روغن زيتون باعث نرم و لذيذ شدن آن ميشود. 3 نقل قول لینک به دیدگاه
*lotus* 20,275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ گشنمه،اخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدین 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ترانه18 8,013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ آخی ...ببخش آزاده جون... 2 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .