ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ مواد لازم ران و سينه مرغ پنج تكه انار ترش دانهكرده يك پيمانه سير خلالشده نصف پيمانه پياز داغ 1/4 پيمانه كره 50 گرم روغن زيتون دو قاشق غذاخوري آب نارنج چهار قاشق غذاخوري زردچوبه و نمك از هر كدام يك قاشق چايخوري فلفل سياه، دارچين و هل ساييدهشده از هركدام نصف قاشق چايخوري زيره و زعفران از هر كدام 1/4 قاشق چايخوري [TABLE=class: ncode_imageresizer_warning] [TR] [/TR] [/TABLE] خورش مرغ با سير و انار طرز تهيه مرغها را با ادويه، روغن زيتون و مقداري سير خلالشده مخلوط كرده و حدود يكساعت ميگذاريم بماند. (اصطلاحا مرغ را بيات مي كنيم.) بعد از آنكه مرغها را در كره تفت داديم با يك ليوان آب و روي حرارت ملايم ميپزيم. مرغ پختهشده را خلال كرده و پياز داغ و انار ترش را به آن اضافه كرده و با كمي آب ميگذاريم تا خوب پخته شود. در صورت نياز ميتوان آب را كمي بيشتر ريخت. در انتها آب نارنج را نيز به آن ميافزاييم. نكته: بيات كردن گوشت يا مرغ با روغن زيتون باعث نرم و لذيذ شدن آن ميشود. 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ گشنمه،اخه چرا منو تو این موقعیت قرار میدین 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده