spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ دانلود کتاب تئوری جامع ماشین کراوز Analysis of Electric Machinery and Drive Systems 2nd ed - P. Krause, et al., (Wiley_IEEE, 2002) تئوری جامع ماشین کراوز از منابع اصلی درس تئوری ماشین دردوره کارشناسی ارشد میباشد متن ویرایش دوم کتاب را میتوانید از لینک زیر دریافت نمایید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد:http://www.mhm20.blogfa.com متن اسکن شده حل المسایل کتاب تئوری جامع ماشین کراوز با حجم 54 مگابایت را از لینک زیر دریافت نمایید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام متن تایپ شده ومرتب حل المسایل تئوری جامع ماشین کراوز را با حجم 3 مگابایت ودر156 صفحه از لینک زیر دریافت نمایید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام paul c.krause solution manual of analysis of electric machinery دانلود پسورد : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
mortezafazeli89 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۱ سلام. تمرین های حل شده کتاب ماشین کراوز ترجمه دکتر سقائیان نژاد دانشگاه صنعتی اصفهان رو ندارید؟ 3 لینک به دیدگاه
a_faraji 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ با سلام خدمت دوستان عزیز ممنون بابت فایل کتابها ولی پسورد برای فایل فشرده خود کتاب تئوری جامع ماشین عمل نمی کند خواهشمند است هر چه سریعتر پسورد ان را روی همین صفحه قرار دهید 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۱ با سلام خدمت دوستان عزیزممنون بابت فایل کتابها ولی پسورد برای فایل فشرده خود کتاب تئوری جامع ماشین عمل نمی کند خواهشمند است هر چه سریعتر پسورد ان را روی همین صفحه قرار دهید یه بار دیگه با دقت امتحان کن - مشکلی نباید داشته باشه نهایتا اگه بازم نشد تایپ کن چون پسوردش همینه لینک به دیدگاه
a_faraji 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ با سلام مجدد امتحان کردم باز هم نشد 2 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ با سلام مجددامتحان کردم باز هم نشد با همین پسورد مشکلی نداره و باز میشه. میتونید کپیش کنید 2 لینک به دیدگاه
mojtaba.banezhad 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ پسورد اشتباس ،باز نمیکنه 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۱ پسورد اشتباس ،باز نمیکنه پسوردفایل اول برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هست و باز میکنه 1 لینک به دیدگاه
saee2014 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ با سلام مشکلی نداره فایلا باز میشه ، فقط اگه نسخه فارسی بود بهتر بود 1 لینک به دیدگاه
mry.azm 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۲ باز میشه اما پوشه ها خالی هستن و درست اکسترکت نمی شن 1 لینک به دیدگاه
newmac 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۲ پاسخنامه ها مربوط به ویرایش اول کتابها هستند.کسی پاسخ نامه ویرایش دوم رو نداره؟ لینک به دیدگاه
حامد شبانی 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ پسورد مشکلی نداره من امتحان کردم.با تشکر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده