Managerr 1616 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۰ دانلود داستان های کوتاه صوتی میتونید به صورت انلاین هم با کلیک روی لینک ها به داستان گوش بدید درخت ارغوان، نوشته آلبرتو موراویا، ترجمه اعظم رسولی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گربه سیاه، نوشته ادگار آلن پو، ترجمه حسن افشار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ماهی های بزرگ و کوچک، نوشته ایتالو کالوینو، ترجمه اعظم رسولی و مژگان مهرگان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تخم مرغ، نوشته شر آندرسون، ترجمه اعظم افشار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام زنده باد وارگاس، نوشته وودی آلن، ترجمه حسین یعقوبی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 1 لینک به دیدگاه
نسترن 2411 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ سلام با تشکر از تایپیک خوبی که زدین فک کنم لینک ها یه مشکلی دارن دانلود نمی شن 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۲ سلام با تشکر از تایپیک خوبی که زدین فک کنم لینک ها یه مشکلی دارن دانلود نمی شن سلام دوست عزیز متاسفانه لینکها خراب شدن شما میتونید از سایتهای زیر برای دانود کتب صوتی استفاده کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ سلام با تشکر از تایپیک خوبی که زدین فک کنم لینک ها یه مشکلی دارن دانلود نمی شن داستان های پست اول که دانلود نمیشن مربوط به سایت رادیو فرهنگ هستند برید به فحه اصلی رادیو فرهنگ و بعد کتاب گویا مجموعه کامل ارشیو قصه شب رو میتونید از اونجا دانلود کنید 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۳ داستان های کوتاه( توبیاس ولف) توبیاس ولف متولد آلاباما ست به سال 1945. داستان های ولف در مجله های معتبر ادبی چاپ شد و مورد توجه قرار گرفت و در سال 1984 برای داستان بلند «دزد پادگان» جایزه پن فالنکر را از آن خود کرد. توبیاس ولف با همسر و دو پسرش ساکن نیویورک است. و در دانشگاه سیراکیوز تدریس می کند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
popcorn591 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۸ اینم من میذارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اثر ویکتور هوگو 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده