Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۸ مواد لازم برای 15 نفر گوشت و گردن گوسفندي - يك كيلوگرم لوبيا قرمز - يك پيمانه لوبيا سفيد - يك پيمانه لوبيا چيتي - يك پيمانه نخود - يك پيمانه بلغور گندم - يك پيمانه نمك، فلفل، دارچين و زنجبيل - به ميزان لازم برنج نیمه- دو پيمانه طرز تهيه ابتدا تمام حبوبات خيس خورده از شب قبل را به همراه گوشت و پياز خرد شده حرارت ميدهيم تا كاملا پخته شود ، در حين پخت حبوبات، مرتب هم بزنيد تا مواد كاملا له شود و به شكل حليم دربيايد. سپس در اواسط پخت، ادويهها را اضافه كرده و دائم با گوشتكوب برقي يا دستي، مواد را مخلوط ميكنيم تا له شود. غذا آماده سرو است و در آخر قيمه را روي شله ميريزيم. نكات مهم: 1- از گوشت گوسفندي استفاده شود. 2- اين غذا در حدود شش تا هفت ساعت روي حرارت، هم زده ميشود. 3- شله مشهدي يكي از اصيلترين غذاهاي مشهد است 4- اين غذا را با قيمه آماده كه شامل لپه، گوشت، پياز و ربگوجهفرنگي است تزئين كنيد. 7 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ وااااااااااااااای الان هر چی مشهدیه میاد می بینه این تایپیکو!! :ws28: عجب غذای اصیلی داریم ما!! لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ کسی جواب نداد خوشمزس برم درست کنم یا نه لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ کسی جواب نداد خوشمزس برم درست کنم یا نه آره فهمیه جان یه بار که درست کردی میشه غذای اصلیت و میره تو لیست انتظارات... 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۸۹ بهترین غذا همین شله هستش . خدایییش خیلی خوشمزه هستش کسایی که نخوردن حتما اینو بخورن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده