ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ از دیروز یاهو میل باز نمیشه البته دیروز میل من باز میشد ولی از یکی دونفر شنیدم که نمیتونن وارد میلشون بشن امروزم خودم دچار این مشکل شدم مسنجرم که باز نمیشه یاهو میلم همینطور کسی میدونه موضوع چیه؟ 13 لینک به دیدگاه
0 DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ چون دیدم به نتیجه رسیدیم گفتم یه شوخی کرده باشیم بچه ها جواب رو دادند : باید از سرویس دهنده پیگیری کنه. در حال حاضر سرعت اینترنت من خیلی خیلی پایین اوده.. ولی یهویی باز درست میشه... کلا اینترنت ایران یهویی میگیره و یهویی هم ول میکنه احسنت 2 لینک به دیدگاه
0 ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۰ بنده هم نیز بدون وی پی ان یاهو آن نمیشه من که وی پی ان ندارم در حال حاضر فیل شکنم نداشتم دو سه روز کلا بی خبر بودم ! واسه من باز میشه راحت هرکی مشکل داره یوزر نِیم و پسوردش رو بده به من من میرم واسش چک کنم آفی ایمیل مهمی چیزی بود میام بهش میگم اعتماد شما افتخار ماست امروز تماس گرفتم با آقای یاهو و آقای جیمیل..گفتند عشقمون میکشه که اورامان رو غیر فعال کنیم من دیگه حرفی واسم نیومد عصبانی بودند مثل اینکه تماست جواب داد وصل شد یاهوم :hapydancsmil: چون دیدم به نتیجه رسیدیم گفتم یه شوخی کرده باشیم بچه ها جواب رو دادند : باید از سرویس دهنده پیگیری کنه. در حال حاضر سرعت اینترنت من خیلی خیلی پایین اوده.. ولی یهویی باز درست میشه... کلا اینترنت ایران یهویی میگیره و یهویی هم ول میکنه منم صبح به پشتیبانی شاتل زنگ زدم گفت که اشکال از مخابراته سرعت نمیدونم چی چیش تو بعضی مناطق پایین اومده ممکنه از اون باشه امشبم که درست شد دیگه 2 لینک به دیدگاه
سوال
ooraman 22216
از دیروز یاهو میل باز نمیشه
البته دیروز میل من باز میشد ولی از یکی دونفر شنیدم که نمیتونن وارد میلشون بشن
امروزم خودم دچار این مشکل شدم
مسنجرم که باز نمیشه یاهو میلم همینطور
کسی میدونه موضوع چیه؟
لینک به دیدگاه
22 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده