Managerr 1616 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ در مطلب امروز ميخواهيم لينك دانلود رايگان جديدترين نسخه نرمافزار قدرتمند spss19 را قرار دهيم؛ نرمافزاري كه قدرتمندتر از آن وجود دارد اما ويژگياش اين است كه اين روزها در بسياري از مشاغلي كه در ايران كار آماري وجود دارد، از اين نرمافزار استفاده ميگردد. نرمافزاري كه مانند نرمافزارهاي قدرتمند آماري همچون sas ، R و +S نيازي به برنامهنويسي ندارد و با استفاده از منوهاي آن ميتوان كارهاي بسياري انجام داد. تصویر به اندازه 14% (800x259) کوچک شده است. برای دیدن تصویر در اندازه واقعی (930x300) روی این نوار کلیک کنید. برای باز شدن در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید. لينك دانلود اين نرمافزار به چهار بخش زيپشده تبديل شده است: بخش اول: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بخش دوم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بخش سوم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بخش چهارم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان لطفاً ورژن 18 نرم افزار spss رو با راهنمای کامل واسم بزارید .. ممنون :icon_gol: در راستای درخواستم یه کمکم میخام اینکه من سی دی spss18 رو دارم ولی وقتی نصبش میکنم توی نوار ابزارش فقط view , file رو نشون میده و ارور لایسنس رو میده چرا ؟؟؟؟ من طبق راهنماش پیش میرم چرا این ارور رو میده ؟؟؟؟ بچه ها ممنون میشم کمکم کنید هر چی سریعتر :icon_gol: لینک به دیدگاه
maryam skr 400 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۵ در مطلب امروز ميخواهيم لينك دانلود رايگان جديدترين نسخه نرمافزار قدرتمند spss19 را قرار دهيم؛ نرمافزاري كه قدرتمندتر از آن وجود دارد اما ويژگياش اين است كه اين روزها در بسياري از مشاغلي كه در ايران كار آماري وجود دارد، از اين نرمافزار استفاده ميگردد. نرمافزاري كه مانند نرمافزارهاي قدرتمند آماري همچون sas ، R و +S نيازي به برنامهنويسي ندارد و با استفاده از منوهاي آن ميتوان كارهاي بسياري انجام داد. تصویر به اندازه 14% (800x259) کوچک شده است. برای دیدن تصویر در اندازه واقعی (930x300) روی این نوار کلیک کنید. برای باز شدن در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید. لينك دانلود اين نرمافزار به چهار بخش زيپشده تبديل شده است: بخش اول: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بخش دوم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بخش سوم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بخش چهارم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هر چهار لینک فیلتره که:icon_pf (34)::icon_pf (34)::4564: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۵ هر چهار لینک فیلتره که:icon_pf (34)::icon_pf (34)::4564: این لینکم هست: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ورژن 22 هم از لینک های زیر هستش: نسخه 32 بیتی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نسخه 64 بیتی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسورد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده