coroner 86 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ با سلام امیدوارم بین دوستان کسی باشه که این دوربین ها رو نصب کرده باشه میخوام بدونم راهی هست که از تیونر تلویزیون برای پخش تصویر استفاده نکنیم (یعنی مثلا از ویدیو ها استفاده کنیم av1،...) تا بشه از تیونر برای تماشای شبکه های تلویزیون استفاده کرد و احیانا کیفیت تصاویر دوربین ها رو هم بالا برد 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ با سلام امیدوارم بین دوستان کسی باشه که این دوربین ها رو نصب کرده باشه میخوام بدونم راهی هست که از تیونر تلویزیون برای پخش تصویر استفاده نکنیم (یعنی مثلا از ویدیو ها استفاده کنیم av1،...) تا بشه از تیونر برای تماشای شبکه های تلویزیون استفاده کرد و احیانا کیفیت تصاویر دوربین ها رو هم بالا برد توجه منظور شما نمیشم دقیقا.. معمولا دوربینها خروجی rfندارند که بخوایم ار تیونر مستقیم استفاده کنیم دویا سه خروجی با رنگهای زردوقرمز وسفید معمولا دارند که صوت وتصویر هست وبه قسمت ورودی تلویزیون یا dvr وصل میشه. البته در ویدیئو هایی که دارای تیونر داخلی باشند میشه اینکار رو که شما گفتید کرد که بیایم تصویر رو از دوربین مستقیم به in put بدیم وواز out put ویدئو بگیریم بدیم به تلویزیون یعنی شما میخوای همزمان هم تصویردوربین داشته باشی هم تلویزیون؟ خوب این تو تلویزیونهای جدید میسره چون امکان تصویردر تصویر داره حالا شما نمیدونم دقیقا منظورت چی بوده اگه واضحتر بگید میشه راهنمایی بیشتری کرد 4 لینک به دیدگاه
coroner 86 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ توجه منظور شما نمیشم دقیقا..معمولا دوربینها خروجی rfندارند که بخوایم ار تیونر مستقیم استفاده کنیمدویا سه خروجی با رنگهای زردوقرمز وسفید معمولا دارند که صوت وتصویر هست وبه قسمت ورودی تلویزیون یا dvr وصل میشه.البته در ویدیئو هایی که دارای تیونر داخلی باشند میشه اینکار رو که شما گفتید کرد که بیایم تصویر رو از دوربین مستقیم به in put بدیم وواز out put ویدئو بگیریم بدیم به تلویزیون یعنی شما میخوای همزمان هم تصویردوربین داشته باشی هم تلویزیون؟خوب این تو تلویزیونهای جدید میسره چون امکان تصویردر تصویر داره حالا شما نمیدونم دقیقا منظورت چی بوده اگه واضحتر بگید میشه راهنمایی بیشتری کرد اول از اینکه پاسخ دادین بسیار ممنونم /راستش سیستمی که من دارم قدیمیه و متاسفانه از سیستم های جدیدتر اطلاعات خاصی ندارم /دوربین ها با کابل 75 اهم و فیش bncبه dvr متصلن و dvr هم دو تا خروجی داره ی 21 پورت دیجیتال که اصلا ازش سر در نمی ارم و ی خروجی دیگه که اونم با کابل 75 اهم به جای فیش انتن تلویزیون متصله(و از تصاویر تلویزیون فقط زمانی میتونم استفاده کنم که این فیش رو در بیارم و فیش انتن رو وصل کنم ) و کیفیت پایینی داره حالا میخوام بدونم مبدلی به دیجیتال وجود داره که بشه اونجوری کیفیت رو بالا برد یا اینکه اگه dvr رو عوض کنم مدل های جدیدتر این امکان رو دارن / 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ اول از اینکه پاسخ دادین بسیار ممنونم /راستش سیستمی که من دارم قدیمیه و متاسفانه از سیستم های جدیدتر اطلاعات خاصی ندارم /دوربین ها با کابل 75 اهم و فیش bncبه dvr متصلن و dvr هم دو تا خروجی داره ی 21 پورت دیجیتال که اصلا ازش سر در نمی ارم و ی خروجی دیگه که اونم با کابل 75 اهم به جای فیش انتن تلویزیون متصله(و از تصاویر تلویزیون فقط زمانی میتونم استفاده کنم که این فیش رو در بیارم و فیش انتن رو وصل کنم ) و کیفیت پایینی داره حالا میخوام بدونم مبدلی به دیجیتال وجود داره که بشه اونجوری کیفیت رو بالا برد یا اینکه اگه dvr رو عوض کنم مدل های جدیدتر این امکان رو دارن / خواهش میکنم وظیفه است شما دوراه دارید: تعویض دوربین با مدلهای جدیدتر استفاده از مبدلrfبه av شما کم هزینه ترین راهش اینه که یه مبدل rf به av بگیرید خروجی دوربین رو به این مبدل بدهید ویه خروجی AV ازش بگیری بدی به ورودی audio/video input تلویزیون،البته این شرایط منوط به اینه که دیگه تلویزیون شما دارای این ورودی باشه وگرنه راه دیگه ای واسه استفاده همزمان از دوربین وشبکه های تلویزیون من نمیشناسم 4 لینک به دیدگاه
coroner 86 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 فک کنم تلویزیونم این مشکل رو نداشته باشه/ از راهنماییتون بسیار ممنونم 2 لینک به دیدگاه
coroner 86 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۰ دوستان من این مبدل رو تهیه کردم و خیلی خوب جواب داد ولی به ی نکته جدید رسیدم که فکر کردم اینجام بگم بد نباشه / در مورد دوربینهایی که فقط تصویری باشن میشه بدون این مبدل و با اتصال مستقیم کابل 75 به فیش ویدئوی تلویزیون (که با رنگ زرد مشخصه )هم تصویر رو به دست اورد(برای این مورد هم فیش هایی توی بازار هست ) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده