HaMeD-GibsoN 1859 ارسال شده در 22 اسفند، 2011 دور و برمون پر شده از وسائلی که به یک اشاره هرکاری میکنند همین موبایلی که الان شده عصای دستمون! شما غیر از مکالمه و پیام فرستادن ایا کاربرد دیگه ای ازش دارید؟ کلا میخوایم حول این مسئله گفتگو کنیم که آیا از این همه امکاناتی که با هزینه نسبتا گزافی هم در اختیار میگیریم استفاده کافی داریم؟ آیا دردی از دردهای ما رو دوا میکنه؟ اصلا به توانایی وسائلی که گاها از روی هوس و چشم و هم چشمی میخریم ، اشراف داریم؟ 4
Avenger 19333 ارسال شده در 22 اسفند، 2011 اره من از همه چیز از موبایل و کامپیتر و کلا تمام وسایلی که دارم تو اخرین حد توانشون کار میکنم ولی بدیش اینه که باعث سردی تو خانواده میشه برای من که این پیامد رو داشته 2
HaMeD-GibsoN 1859 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2011 مرسی حامد جان بحث جالبیههمه چی شده چشم و هم چشمی در مورد خود شما چطوره؟ 2
HaMeD-GibsoN 1859 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2011 اره من از همه چیز از موبایل و کامپیتر و کلا تمام وسایلی که دارم تو اخرین حد توانشون کار میکنم ولی بدیش اینه که باعث سردی تو خانواده میشه برای من که این پیامد رو داشته آره. متاسفانه این یکی از عوارض اصلی است چون همه به یک نسبت به این تکنولوژی علاقه و نیاز ندارند 3
shaden. 18583 ارسال شده در 22 اسفند، 2011 در مورد خود شما چطوره؟ من به کسی کاری ندارم چیزی که نیاز داشته باشم میخرم اما شده بعضی چیزها رو هم خریدم کاملا بیمصرف بوده و پشیمون شدم کاش تحقیق میکردم به دردم میخوره یا نه 3
HaMeD-GibsoN 1859 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2011 بدون احساس نیاز خرید کردن یکی از معایب زندگی ماهاست سفیر ایران در ژاپن به خونه مدیر عامل ناسیونال دعوت شده بود. خونه ای که فوق العاده بزرگ بود طوری که تو باغ خانه ، راه رو گم کرده بوده ولی وقتی به اتاقی که مهمانی انجا بوده میرسه میبینه که یک پنکه دیواری قدیمی داره کار میکنه. از میزبان میپرسه که چطوره که شما داری به دنیا کولر گازی میفروشی ولی هنوز خودت پنکه داری؟ در جواب مییگن: این پنکه نیاز من رو مرتفع میکنه و مشکلی هم نداره. 3
shaden. 18583 ارسال شده در 22 اسفند، 2011 بدون احساس نیاز خرید کردن یکی از معایب زندگی ماهاستسفیر ایران در ژاپن به خونه مدیر عامل ناسیونال دعوت شده بود. خونه ای که فوق العاده بزرگ بود طوری که تو باغ خانه ، راه رو گم کرده بوده ولی وقتی به اتاقی که مهمانی انجا بوده میرسه میبینه که یک پنکه دیواری قدیمی داره کار میکنه. از میزبان میپرسه که چطوره که شما داری به دنیا کولر گازی میفروشی ولی هنوز خودت پنکه داری؟ در جواب مییگن: این پنکه نیاز من رو مرتفع میکنه و مشکلی هم نداره. این که میگی بدون احساس نیاز خرید کردن خودش یه نوع بیماریه بعضی ها دست خودشون نیست فقط دوست دارند بخرن اصلا هم نه قیمت نه کاربرد جنس براشون مهم نیست نمونش جهازی که برای دخترا میخرن واقعا چیز اضافی توش زیاده 3
HaMeD-GibsoN 1859 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2011 من خودم این مریضی رو در مورد لوازم دیجیتالی دارم تو شرکتی کار میکردم ، همیشه پارت اول جنس ها رو خودمون میخریدیم از پارت دوم به مشتری های دیگه جنس میرسید اما الان تو ترکم 3
shaden. 18583 ارسال شده در 22 اسفند، 2011 من خودم این مریضی رو در مورد لوازم دیجیتالی دارمتو شرکتی کار میکردم ، همیشه پارت اول جنس ها رو خودمون میخریدیم از پارت دوم به مشتری های دیگه جنس میرسید اما الان تو ترکم خوبه باز مشکلتو فهمیدی نصف راهو رفتی 2
HaMeD-GibsoN 1859 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2011 الان 3 تا کامپیوتر دارم ولی از یکیشون استفاده میکنم و 2 تای دیگه رو واقعا شاید سالی یکی دوبار روشن کنم چندتا گوشی مختلف ولی فقط یکی رو استفاده میکنم . از امکاناتشونم نهایتا از دوربینش استفاده میکنم و کلی چیزهای بیخودی دیگه 2
Avenger 19333 ارسال شده در 22 اسفند، 2011 خوبه باز مشکلتو فهمیدینصف راهو رفتی پس بهتره تو هم مشکلتو درک کنی کار خرید الکی رو هم کنار بذاری چون هم برای خودت ضرر داره هم برای کسای دیگه البته برای فروشنده ها هم خیلی سود داره 2
shaden. 18583 ارسال شده در 22 اسفند، 2011 پس بهتره تو هم مشکلتو درک کنی کار خرید الکی رو هم کنار بذاری چون هم برای خودت ضرر داره هم برای کسای دیگه البته برای فروشنده ها هم خیلی سود داره
Avenger 19333 ارسال شده در 22 اسفند، 2011 هان چیه فکر میکنی دورغ میگم البته به خودت نگیر با این فرهنگ چشم و هم چشمی الکی که تو ایران هست اگر یکم تو خرید لوازم بی مصرف جلوی خودمون رو بگیرم حجم عظیمی از مصرف کل خانواده ها کم میشه و به اقتصاد خانواده کمک میکنه 2
HaMeD-GibsoN 1859 مالک ارسال شده در 24 اسفند، 2011 هان چیه فکر میکنی دورغ میگم البته به خودت نگیر با این فرهنگ چشم و هم چشمی الکی که تو ایران هست اگر یکم تو خرید لوازم بی مصرف جلوی خودمون رو بگیرم حجم عظیمی از مصرف کل خانواده ها کم میشه و به اقتصاد خانواده کمک میکنه واقعا این همه لباس و لوازم آرایشی برای چی؟؟؟؟ 2
shaden. 18583 ارسال شده در 24 اسفند، 2011 واقعا این همه لباس و لوازم آرایشی برای چی؟؟؟؟ خانوما علاقه خاصی به خرید دارند چرا میزنی؟
Avenger 19333 ارسال شده در 24 اسفند، 2011 واقعا این همه لباس و لوازم آرایشی برای چی؟؟؟؟ لباس و لوازم ارایش که چیزی نیست هر چی دوست دارن بخرن ولی خرجهای بیخود دیگه ای هست که خیلی مهمه البته کلا هرچیزی باید به اندازه باشه
ارسال های توصیه شده