HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ دور و برمون پر شده از وسائلی که به یک اشاره هرکاری میکنند همین موبایلی که الان شده عصای دستمون! شما غیر از مکالمه و پیام فرستادن ایا کاربرد دیگه ای ازش دارید؟ کلا میخوایم حول این مسئله گفتگو کنیم که آیا از این همه امکاناتی که با هزینه نسبتا گزافی هم در اختیار میگیریم استفاده کافی داریم؟ آیا دردی از دردهای ما رو دوا میکنه؟ اصلا به توانایی وسائلی که گاها از روی هوس و چشم و هم چشمی میخریم ، اشراف داریم؟ 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ مرسی حامد جان بحث جالبیه همه چی شده چشم و هم چشمی 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ اره من از همه چیز از موبایل و کامپیتر و کلا تمام وسایلی که دارم تو اخرین حد توانشون کار میکنم ولی بدیش اینه که باعث سردی تو خانواده میشه برای من که این پیامد رو داشته 2 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ مرسی حامد جان بحث جالبیههمه چی شده چشم و هم چشمی در مورد خود شما چطوره؟ 2 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ اره من از همه چیز از موبایل و کامپیتر و کلا تمام وسایلی که دارم تو اخرین حد توانشون کار میکنم ولی بدیش اینه که باعث سردی تو خانواده میشه برای من که این پیامد رو داشته آره. متاسفانه این یکی از عوارض اصلی است چون همه به یک نسبت به این تکنولوژی علاقه و نیاز ندارند 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ در مورد خود شما چطوره؟ من به کسی کاری ندارم چیزی که نیاز داشته باشم میخرم اما شده بعضی چیزها رو هم خریدم کاملا بیمصرف بوده و پشیمون شدم کاش تحقیق میکردم به دردم میخوره یا نه 3 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ بدون احساس نیاز خرید کردن یکی از معایب زندگی ماهاست سفیر ایران در ژاپن به خونه مدیر عامل ناسیونال دعوت شده بود. خونه ای که فوق العاده بزرگ بود طوری که تو باغ خانه ، راه رو گم کرده بوده ولی وقتی به اتاقی که مهمانی انجا بوده میرسه میبینه که یک پنکه دیواری قدیمی داره کار میکنه. از میزبان میپرسه که چطوره که شما داری به دنیا کولر گازی میفروشی ولی هنوز خودت پنکه داری؟ در جواب مییگن: این پنکه نیاز من رو مرتفع میکنه و مشکلی هم نداره. 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ بدون احساس نیاز خرید کردن یکی از معایب زندگی ماهاستسفیر ایران در ژاپن به خونه مدیر عامل ناسیونال دعوت شده بود. خونه ای که فوق العاده بزرگ بود طوری که تو باغ خانه ، راه رو گم کرده بوده ولی وقتی به اتاقی که مهمانی انجا بوده میرسه میبینه که یک پنکه دیواری قدیمی داره کار میکنه. از میزبان میپرسه که چطوره که شما داری به دنیا کولر گازی میفروشی ولی هنوز خودت پنکه داری؟ در جواب مییگن: این پنکه نیاز من رو مرتفع میکنه و مشکلی هم نداره. این که میگی بدون احساس نیاز خرید کردن خودش یه نوع بیماریه بعضی ها دست خودشون نیست فقط دوست دارند بخرن اصلا هم نه قیمت نه کاربرد جنس براشون مهم نیست نمونش جهازی که برای دخترا میخرن واقعا چیز اضافی توش زیاده 3 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ من خودم این مریضی رو در مورد لوازم دیجیتالی دارم تو شرکتی کار میکردم ، همیشه پارت اول جنس ها رو خودمون میخریدیم از پارت دوم به مشتری های دیگه جنس میرسید اما الان تو ترکم 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ من خودم این مریضی رو در مورد لوازم دیجیتالی دارمتو شرکتی کار میکردم ، همیشه پارت اول جنس ها رو خودمون میخریدیم از پارت دوم به مشتری های دیگه جنس میرسید اما الان تو ترکم خوبه باز مشکلتو فهمیدی نصف راهو رفتی 2 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ الان 3 تا کامپیوتر دارم ولی از یکیشون استفاده میکنم و 2 تای دیگه رو واقعا شاید سالی یکی دوبار روشن کنم چندتا گوشی مختلف ولی فقط یکی رو استفاده میکنم . از امکاناتشونم نهایتا از دوربینش استفاده میکنم و کلی چیزهای بیخودی دیگه 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ خوبه باز مشکلتو فهمیدینصف راهو رفتی پس بهتره تو هم مشکلتو درک کنی کار خرید الکی رو هم کنار بذاری چون هم برای خودت ضرر داره هم برای کسای دیگه البته برای فروشنده ها هم خیلی سود داره 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ پس بهتره تو هم مشکلتو درک کنی کار خرید الکی رو هم کنار بذاری چون هم برای خودت ضرر داره هم برای کسای دیگه البته برای فروشنده ها هم خیلی سود داره لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ هان چیه فکر میکنی دورغ میگم البته به خودت نگیر با این فرهنگ چشم و هم چشمی الکی که تو ایران هست اگر یکم تو خرید لوازم بی مصرف جلوی خودمون رو بگیرم حجم عظیمی از مصرف کل خانواده ها کم میشه و به اقتصاد خانواده کمک میکنه 2 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ هان چیه فکر میکنی دورغ میگم البته به خودت نگیر با این فرهنگ چشم و هم چشمی الکی که تو ایران هست اگر یکم تو خرید لوازم بی مصرف جلوی خودمون رو بگیرم حجم عظیمی از مصرف کل خانواده ها کم میشه و به اقتصاد خانواده کمک میکنه واقعا این همه لباس و لوازم آرایشی برای چی؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ واقعا این همه لباس و لوازم آرایشی برای چی؟؟؟؟ خانوما علاقه خاصی به خرید دارند چرا میزنی؟ لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۰ واقعا این همه لباس و لوازم آرایشی برای چی؟؟؟؟ لباس و لوازم ارایش که چیزی نیست هر چی دوست دارن بخرن ولی خرجهای بیخود دیگه ای هست که خیلی مهمه البته کلا هرچیزی باید به اندازه باشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده