رفتن به مطلب

اثر مرغ و تخم مرغ بر نیروی حافظه


ارسال های توصیه شده

hafezeh1323814659.jpeg

 

 

 

محققان دریافتند وجود یک نوع ماده مغذی در تخم مرغ موسوم به چولین نیروی حافظه در افراد مسن را افزایش می دهد.

 

به گزارش آسوشیتدپرس، مطالعات جدید محققان نشان داده گنجاندن مرغ و تخم مرغ در رژیم غذایی کمک به بهبود کارکرد مغز در انسان می کند. به گفته محققان این تاثیر این به دلیل وجود ماده مغذی در تخم مرغ به نام "چولین" ( choline) است که سبب افزایش نیروی حافظه در مغز افراد مسن می شود.

 

تخم مرغ حاوی مقدار فراوانی از چولین است.

 

طی تحقیق 10 ساله محققان بر 1400 نفر ، مشخص شد کسای که در رژیم غذاییشان مقادیر زیادی "چولین" قرار داشته در تستهای حافظه، عملکرد بهتری داشته اند و نسبت به افرادی که که مصرف کمتری از این ماده مغذی داشتند کمتر در خطر زوال عقل بوده اند.

 

از مواد غذایی دیگر که حاوی چولین است می توان به سویا، لوبیا قرمز، ماهی شور، جگر و شیر اشاره کرد.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...