رفتن به مطلب

کاملا یلدایی!!


ارسال های توصیه شده

ژله انار

image-67AC_4ED354F4.jpg

 

مواد لازم: [TABLE=width: 98%]

[TR]

[TD]انار سالم[/TD]

[TD]...[/TD]

[TD]1 عدد متوسط و 1 عدد کوچک[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]• پودر ژله انار[/TD]

[TD]...[/TD]

[TD]نیم بسته[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]• آب جوش[/TD]

[TD]...[/TD]

[TD]دو سوم لیوان[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

طرز تهیه:

• گل سر انار را جدا کنید.

 

 

• روی پوست انار متوسط برشهای کم عمق ضربدری مطابق تصویر ایجاد کنید.(برش ها را تا 2 سانتی متری پایین انار ادامه دهید.)

image-9EA4_4ED3559E.jpg

 

• پوست انار را به آرامی از خود انار جدا نمایید.

 

 

• قسمت بالای انار را مطابق تصویر خالی نموده و دانه های انار را جدا کنید.

 

 

• دانه های انار کوچک را نیز جدا نمایید.

 

 

 

• در ظرف مناسبی نصف پودر ژله انار را با یک لیوان آب مخلوط نمایید.

• ظرف حاوی ژله را روی کتری در حال جوش قرار دهید.

• ژله را تا حدیکه کاملا شفاف شود به آرامی هم بزنید.

• ژله آماده شده را در محیط آشپزخانه خنک کنید.

• پیاله کوچکی را که به بزرگی قسمت بالایی انار باشد، انتخاب کنید.

• دانه های انار را درون پیاله بریزید.

• ژله خنک شده را تا حد ظرفیت پیاله به آن اضافه نموده و در داخل یخچال قرار دهید.

• بعد از 3-4 ساعت پیاله را از یخچال خارج نمایید.

• پیاله بزرگتری را تانصفه با آب جوش پر کنید.

• دور پیاله حاوی ژله را با چاقوی گرم جدا کنید.(لبه های ژله را از پیاله جدا کنید.)

• کف بشقاب تختی را خیس کنید.(نمدار کنید.)

• پیاله ژله را به مدت 2-3 ثانیه درون پیاله بزرگ قرار داده و درون بشقاب برگردانید.

• پوست انار را به آرامی باز کرده و ژله را با کمک کفگیر صاف داخل آن قرار دهید.

 

نکات:

  • درصورت دلخواه میتوانید تماممحتویات انار را خالی نموده و ژله انار را درون2 پیاله درست نموده و بهصورت کروری داخل پوست انار جای دهید.

منبع: آموزشگاه آشپزی ساران

 

 

 

 

image-9033_4EE04744.jpg

 

image-1D77_4EE049E5.jpg

 

 

جا دستمالی

image-CE08_4EDF6AE3.jpg

 

آجیل(تزیین توسط یاسمین عزیز مامی سایتی)

image-A425_4EE23329.jpg

image-7F92_4EE1E6D4.jpg

 

image-2889_4EE1E6D4.jpg

 

 

ایده از ماهنوش عزیز

image-82DA_4D18B67A.jpg

 

 

اینم بیسکوییت های هاله عزیز

رimage-71BE_4D119F9B.jpg

راستی بچه ها میتونین یه گوجه قرررمز بردارید و شبیه برشهای هندونه مثل عکی بالا برش بزنید و روشو سیاه تخمه بپاشید.بعد یه تیکه نون برداری یه کم پنیر بزارید روش و در آخر هم گوجه ی هندونه ای رو ...

 

اینم ناخنای هندوانه ای

image-E3E9_4EE1DD39.jpg

image-5BBF_4EE1DD39.jpg

image-165C_4EE1DD39.jpg

image-E180_4EE1E2B3.jpg

 

و آرایش یلدایی

 

image-940E_4EE1DD39.jpg

image-1F11_4EE1DD39.jpg

 

و در آخر این شما و این هم یک هندوانه خوردنیییییی

image-5292_4EE1DD39.jpg

 

 

با تشکر از همه دوستای گلم در مامی سایت:icon_gol:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...