خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواد لازم: [TABLE=width: 98%] [TR] [TD]انار سالم[/TD] [TD]...[/TD] [TD]1 عدد متوسط و 1 عدد کوچک[/TD] [/TR] [TR] [TD]• پودر ژله انار[/TD] [TD]...[/TD] [TD]نیم بسته[/TD] [/TR] [TR] [TD]• آب جوش[/TD] [TD]...[/TD] [TD]دو سوم لیوان[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه: • گل سر انار را جدا کنید. • روی پوست انار متوسط برشهای کم عمق ضربدری مطابق تصویر ایجاد کنید.(برش ها را تا 2 سانتی متری پایین انار ادامه دهید.) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام • پوست انار را به آرامی از خود انار جدا نمایید. • قسمت بالای انار را مطابق تصویر خالی نموده و دانه های انار را جدا کنید. • دانه های انار کوچک را نیز جدا نمایید. • در ظرف مناسبی نصف پودر ژله انار را با یک لیوان آب مخلوط نمایید. • ظرف حاوی ژله را روی کتری در حال جوش قرار دهید. • ژله را تا حدیکه کاملا شفاف شود به آرامی هم بزنید. • ژله آماده شده را در محیط آشپزخانه خنک کنید. • پیاله کوچکی را که به بزرگی قسمت بالایی انار باشد، انتخاب کنید. • دانه های انار را درون پیاله بریزید. • ژله خنک شده را تا حد ظرفیت پیاله به آن اضافه نموده و در داخل یخچال قرار دهید. • بعد از 3-4 ساعت پیاله را از یخچال خارج نمایید. • پیاله بزرگتری را تانصفه با آب جوش پر کنید. • دور پیاله حاوی ژله را با چاقوی گرم جدا کنید.(لبه های ژله را از پیاله جدا کنید.) • کف بشقاب تختی را خیس کنید.(نمدار کنید.) • پیاله ژله را به مدت 2-3 ثانیه درون پیاله بزرگ قرار داده و درون بشقاب برگردانید. • پوست انار را به آرامی باز کرده و ژله را با کمک کفگیر صاف داخل آن قرار دهید. نکات: درصورت دلخواه میتوانید تماممحتویات انار را خالی نموده و ژله انار را درون2 پیاله درست نموده و بهصورت کروری داخل پوست انار جای دهید.منبع: آموزشگاه آشپزی ساران برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جا دستمالی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آجیل(تزیین توسط یاسمین عزیز مامی سایتی) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ایده از ماهنوش عزیز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم بیسکوییت های هاله عزیز ر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام راستی بچه ها میتونین یه گوجه قرررمز بردارید و شبیه برشهای هندونه مثل عکی بالا برش بزنید و روشو سیاه تخمه بپاشید.بعد یه تیکه نون برداری یه کم پنیر بزارید روش و در آخر هم گوجه ی هندونه ای رو ... اینم ناخنای هندوانه ای برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و آرایش یلدایی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و در آخر این شما و این هم یک هندوانه خوردنیییییی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر از همه دوستای گلم در مامی سایت 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده