hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۰ [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 145, bgcolor: #FFFFFF][/TD] [TD=width: 127, bgcolor: #FFFFFF][/TD] [/TR] [/TABLE] کامکوات موجود در این سالاد، میوه جالب و خوش طعمی از خانواده مرکبات است که اکثر ما آنرا دیدهایم و میشناسیم. میوهای شبیه پرتقال دارای پوست نارنجی رنگ که درون آن مانند سایر مرکبات پره پره است، ولیکن اندازه و فرم آن مانند خرما کوچک و بیضوی و دارای هسته است. مواد لازم برای 6 نفر: شکر: نصف پیمانه زنجبیل: حدود سه سانتیمتر؛ پوست کنده و به قطعات ریز درآید. وانیل: به مقدار دلخواه لیمو: یک عدد پرتقال خونی: 5 عدد انبه: 2 عدد متوسط؛ پوست کنده و خرد شود. موز سفت: 2 عدد؛ پوست کنده و ریز شود. کیوی: 5 عدد؛ پوست کنده و خرد شود. کامکوات: 12 عدد؛ از طول به چند قسمت باریک تقسیم شود. دانه انار: یک پیمانه طرز تهیه: • شکر،2 پیمانه آب، زنجبیل و وانیل را درون قابلمهای با هم ترکیب نمایید. با استفاده از پوست کن سبزیجات، نوارهای پهنی از پوست لیمو و یک پرتقال تهیه کرده و آنها را به قابلمه اضافه کنید. • بگذارید محتوای درون قابلمه روی حرارت متوسط - زیاد جوش بیاید سپس حرارت را کم کرده و بگذارید 5 دقیقه دیگر نیز بجوشند. پس از آن ظرف را از روی حرارت برداشته بگذارید کمی خنک شده سپس آن را درون یخچال کاملا خنک کنید. • در این میان،مابقی پرتقالها را با چاقوی نازکی پوست کنده و آنها را پر پر کرده و پوست هر پر را نیز بگیرید و آنها را درون کاسهای ریخته و کمی فشار دهید تا مقداری از آب آنها خارج شود. انبه، کیوی، کامکوات و دانههای انار را به کاسه اضافه کرده و به آرامی آنها را هم بزنید. • شربت تهیه شده را روی میوهها ریخته و طی شب آن را درون یخچال قرار داده تا خنک شوند. • قبل از مصرف، پوست لیمو و پرتقالها و نیز زنجبیل را بیرون آورده و سالاد آماده شده را درون کاسههای مختلف ریخته و میل کنید. منبع:همشهری 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده