رفتن به مطلب

روش تهیه سالاد میوه زمستانی


ارسال های توصیه شده

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD=width: 145, bgcolor: #FFFFFF][/TD]

[TD=width: 127, bgcolor: #FFFFFF][/TD]

[/TR]

[/TABLE]

mive.jpg

کامکوات موجود در این سالاد، میوه جالب و خوش طعمی از خانواده مرکبات است که اکثر ما آن‌را دیده‌ایم و می‌شناسیم.

میوه‌ای شبیه پرتقال دارای پوست نارنجی رنگ که درون آن مانند سایر مرکبات پره پره است، ولیکن اندازه و فرم آن مانند خرما کوچک و بیضوی و دارای هسته است.

مواد لازم برای 6 نفر:

شکر: نصف پیمانه

زنجبیل:‌ حدود سه سانتی‌متر؛ پوست کنده و به قطعات ریز درآید.

وانیل: به مقدار دلخواه

لیمو: یک عدد

پرتقال خونی: ‌5 عدد

انبه: 2 عدد متوسط؛ پوست کنده و خرد شود.

موز سفت: 2 عدد؛ پوست کنده و ریز شود.

کیوی: 5 عدد؛ پوست کنده و خرد شود.

کامکوات: 12 عدد؛ از طول به چند قسمت باریک تقسیم شود.

دانه انار: یک پیمانه

طرز تهیه:

• شکر،‌2 پیمانه آب، زنجبیل و وانیل را درون قابلمه‌ای با هم ترکیب نمایید. با استفاده از پوست کن سبزی‌جات، نوارهای پهنی از پوست لیمو و یک پرتقال تهیه کرده و آن‌ها را به قابلمه اضافه کنید.

• بگذارید محتوای درون قابلمه روی حرارت متوسط - زیاد جوش بیاید سپس حرارت را کم کرده و بگذارید 5 دقیقه دیگر نیز بجوشند.

پس از آن ظرف را از روی حرارت برداشته بگذارید کمی خنک شده سپس آن را درون یخچال کاملا خنک کنید.

• در این میان،‌مابقی پرتقال‌ها را با چاقوی نازکی پوست کنده و آن‌ها را پر پر کرده و پوست هر پر را نیز بگیرید و آن‌ها را درون کاسه‌ای ریخته و کمی فشار دهید

تا مقداری از آب آن‌ها خارج شود. انبه، کیوی، کامکوات و دانه‌های انار را به کاسه اضافه کرده و به آرامی آن‌ها را هم بزنید.

• شربت تهیه شده را روی میوه‌ها ریخته و طی شب آن را درون یخچال قرار داده تا خنک شوند.

• قبل از مصرف، پوست لیمو و پرتقال‌ها و نیز زنجبیل را بیرون آورده و سالاد آماده شده را درون کاسه‌های مختلف ریخته و میل کنید.

منبع:همشهری

  • Like 4
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...