hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۰ اگر خواهان یک غذای رژیمی و سالم هستید این چیلی داگ را امتحان کنید ،باور کردنی نیست که این چیلی داگ بسیار کم چربی است... « باور کردنی نیست که این چیلی داگ بسیار کم چربی است. » وعده : 8 عدد ساندویچ چیلی داگ برای 8 نفر زمان فراهم کردن مقدمات : 15 دقیقه زمان گریل کردن: 5 دقیقه مواد لازم: [TABLE=width: 347, align: center] [TR] [TD]لوبیا قرمز خیسانده شده [/TD] [TD]500 گرم [/TD] [/TR] [TR] [TD]سس گوجه کم نمک [/TD] [TD]220 گرم [/TD] [/TR] [TR] [TD]شکر [/TD] [TD]2 قاشق چایخوری [/TD] [/TR] [TR] [TD]پودر فلفل قرمز تند [/TD] [TD]1 قاشق چایخوری [/TD] [/TR] [TR] [TD]زیره[/TD] [TD]نصف قاشق چایخوری [/TD] [/TR] [TR] [TD]پونه[/TD] [TD]نصف قاشق چایخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD]هات داگ بدون چربی[/TD] [TD]8 عدد [/TD] [/TR] [TR] [TD]نان باگت[/TD] [TD]8 عدد [/TD] [/TR] [TR] [TD]پنیر رنده شده مکزیکی بدون چربی[/TD] [TD]نصف فنجان[/TD] [/TR] [TR] [TD]پیاز پوست کنده و قطعه شده[/TD] [TD]1 عدد[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه : 1.در یک ماهیتابه متوسط لوبیا و سس گوجه ، شکر و پودر فلفل و پونه و زیره را مخلوط کرده به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید . 2. مقداری روغن را روی ماهیتابه نچسب اسپری کنید و هات داگ را 5 دقیقه گریل کنید. 3. برای سرو کردن هات داگها را در داخل نانها قرار دهید و یک قاشق از سس و چند قطعه پیاز و یک قاشق پنیر روی هر یک بریزید. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده