mani24 29665 ارسال شده در 5 فروردین، 2013 یك زن به تنهایی، هنگامی كه عاشق باشد، زمین و آسمان را پُر میكند. ((كریستین بوبن)) 3
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 روسریت را درست ببند، لباس هایت پوشیده باشد، آرایش نکن، حتی اگر راه دارد زیبا هم نباش! پنهان کن خویش را دخترک... در دانشگاه هزاران خواستگار داری اما خواستار یک شبند! در خیابان هزاران راننده شخصی داری اما مقصد همه مکان خالیست و بس...! کمی نگاه کن در میان دوستانت برادرها داری، باور می کنی؟! ... روی خوش نشان بده تا ببینی این برادرها چگونه هم خوابت خواهند شد! روز به روز می ترسی، آزرده خاطر می شوی، کمی که فکر کنی لرزه بر تنت می نشیند! از دید مردم اینجا...! زشت باشی هرزه ای! اگر زیبا فاحشه! اگر اجتماعی برخورد کنی خراب! و اگر سرد باشی می گویند قیمتش بالاست! اینجا زن بودن دل شیر می خواهد؛ باید مرد باشی اگر بخواهی زن باشی 7
sam arch 55879 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 ذهن ها همه فلج می شوند... وقتی بدانند که تو باید برای حفظ خود به کجاها که نباید فکر کنی...آن هم، هم زمان.... تو تنها کسی هستی که با یک دست چند هندوانه بر می داری....ای زن...ای بانو...ای محترم.. 5
"nazanin" 3610 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 دیدار با نازنین فاطمه جمشیدی نویسنده رمان "رها" روز پنجشنبه در نمایشگاه کتاب امسال 1
"nazanin" 3610 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 دیدار با نازنین فاطمه جمشیدی نویسنده رمان "رها" روز پنجشنبه در نمایشگاه کتاب امسال 1
sam arch 55879 ارسال شده در 7 شهریور، 2013 از نگاهت عذر می خواهم... انگار یک نفر از جنس تو...برای چشمان دیگران احترام قائل نیست!... تبلیغ می کند خود را هر جا.... نه یک بار...دوبار!... چه اصراری دارد او برای شهرت.... ولی پیش چشم من....تو در گمنامی زیبایی....در سکوت.... 5
sam arch 55879 ارسال شده در 24 خرداد، 2014 فرق من با تو در تفاوت واژه های شهرت مان نیست! چون من شُهره ام به تو..و تو شُهره ای به من... و این میان...فقط تو شایسته شدی به مهر مادری... و اینجاست فرق میان من و تو... 4
ارسال های توصیه شده