رفتن به مطلب

واکنش شما به تمسخر دیگران ...؟؟؟؟

Sh.92

ارسال های توصیه شده

اگه تو یه جمع یکی با حرفهاش کاری کنه که کم کم از حالت شوخی خارج بشه و شما رو مسخره کنه چه واکنشی نشون میدید ؟؟؟

• Like 41
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 56
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

فقط لبخند میزنم و نگاهش میکنم

تا هر چی میخواد بگه

قضاوت و میذارم به عهده کسانی که اونجا حضور دارند

• Like 13
لینک به دیدگاه
اگه تو یه جمع 30 ،40 نفره دانشجویی یکی با حرفهاش کاری کنه که کم کم از حالت شوخی خارج بشه و شما رو مسخره کنه چه واکنشی نشون میدید ؟؟؟

جوابش نمیدم. فقط طوری نگاش میکنم که حساب کار دستش بیاد.

• Like 9
لینک به دیدگاه

من تنها چیزی که تو دوستی و روابط برنمیتابم تمسخر هست...از جانب هیچ کس....برخوردم هم بستگی به موقعیت داره ولی خیلی دلخور میشم

• Like 18
لینک به دیدگاه

بستگی داره کی‌ باشه! با هرکی‌ یه جور برخورد می‌کنم! دوست نزدیک، آشنا دختر پسر... تمسخرش چی‌ باشه! خیلی‌ مهمه چی‌ گفته باشه...!

• Like 9
لینک به دیدگاه

بستگی داره به اینکه چجور آدمی باشه

باجنبه ==> کل کل

بی جنبه==> ی نگاه عمیق میکنم بش دفه اول و آخرش میشه از انی حرکتای جلف انجام میده :184::ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
مسخره کردن هم خودش ی جور شوخیه دیگه:ws28: منم باهاش کل کل میکنم:w02:
واقعا !! اما به نظر من مسخره کردن با کل کل و شوخی فرق داره ....وقتی با کسی شوخی میکنی قصد نداری ناراحتش کنی ولی در مورد مسخره کردن اتفاقا همین قصد و داری
  • Like 7
لینک به دیدگاه
بستگی داره کی‌ باشه! با هرکی‌ یه جور برخورد می‌کنم! دوست نزدیک، آشنا دختر پسر... تمسخرش چی‌ باشه! خیلی‌ مهمه چی‌ گفته باشه...!
شاید فقط دو تا همکلاسی ساده و اینکه ارزش کار شمارو زیر سوال ببره ، شما هم به خاطر حضور استاد نتونی عکس العملی نشون بدی
  • Like 5
لینک به دیدگاه
شاید فقط دو تا همکلاسی ساده و اینکه ارزش کار شمارو زیر سوال ببره ، شما هم به خاطر حضور استاد نتونی عکس العملی نشون بدی
استاد کدوم استاده(راحته سخت گیره...) اون هم کلاسی کیه؟ دختره یا پسر و باز چی‌ گفته؟ ببخشید عزیزم ولی‌ خوب واسه من شرایط مهمه:hanghead:

ولی‌ معمولاً نقطه ضعف نشون نمیدم میخندمو راحت برخورد می‌کنم که طرفم دلش خنک نشه..

• Like 6
لینک به دیدگاه
استاد کدوم استاده(راحته سخت گیره...) اون هم کلاسی کیه؟ دختره یا پسر و باز چی‌ گفته؟ ببخشید عزیزم ولی‌ خوب واسه من شرایط مهمه:hanghead: ولی‌ معمولاً نقطه ضعف نشون نمیدم میخندمو راحت برخورد می‌کنم که طرفم دلش خنک نشه..
مرسی ...این یه مورد کلیه ، من تو جمعی مثال زدم که همه تقریبا همسن و سال هستن ....اتفاقی که بارها دیدم ولی واقعا نمیدونم وقتی کسی این کارو با دوستم یا حتی خودم انجام میده باید چه برخوردی کرد که بیشترین تاثیر رو داشته باشه ....بیشتر بچه ها گفتن حرفی نمیزنن و شاید همون نگاه خودش سرشار از هزاران حرف نگفته باشه ولی بعضی وقتها این طور برداشت میشه که شما توانایی دفاع از خودتون رو ندارید و به قول معروف ادم بی زبون و بدون اعتمادبنفسی هستید
  • Like 5
لینک به دیدگاه
واقعا !! اما به نظر من مسخره کردن با کل کل و شوخی فرق داره ....وقتی با کسی شوخی میکنی قصد نداری ناراحتش کنی ولی در مورد مسخره کردن اتفاقا همین قصد و داری

ب هر حال اگه طرف از قبل باهات شوخی نداشته باشه ک جرات نمیکنی تو جمع مسخره ت کنه، یعنی لازمه ی مسخره کردن ی نفر اونم توی جمع اینه که با طرفت از قبل شوخی داشته باشی، ک بعضا استثناء هم وجود داره:w16: یعنی طرف خیلی کخ داره:banel_smiley_4: ک بعضا این شوخیها ممکنه ک زیاد خوشایند نباشن و باعث رنجشت بشن و تو این حالتها ممکنه ک شوخیه طرفو خیلی جدی بگیری و این ذهنیت برات ایجاد بشه ک داری مسخره میشه (ک البته حقت هم هست، چون یا تو ظرفیتشو نداری یا شخصیتت طوریه ک بقیه دوست دارن مسخره ت کنن:ws28: البته اگه از این حرکات بدت میاد، باید طوری بهش بفهمونی ک دیگه کاری ب کارت نداشته باشن:w16: بعدشم انتظارِ اینو نداشته باش ک بهت نگن تک بعدی:ws3:)

چی گفتم، خودم هم نفهمیدم (:ws3:)

حرفهای فیلسوفانه از من نخاین ک بلت نیستم:ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ب هر حال اگه طرف از قبل باهات شوخی نداشته باشه ک جرات نمیکنی تو جمع مسخره ت کنه، یعنی لازمه ی مسخره کردن ی نفر اونم توی جمع اینه که با طرفت از قبل شوخی داشته باشی، ک بعضا استثناء هم وجود داره:w16: یعنی طرف خیلی کخ داره:banel_smiley_4: ک بعضا این شوخیها ممکنه ک زیاد خوشایند نباشن و باعث رنجشت بشن و تو این حالتها ممکنه ک شوخیه طرفو خیلی جدی بگیری و این ذهنیت برات ایجاد بشه ک داری مسخره میشه (ک البته حقت هم هست، چون یا تو ظرفیتشو نداری یا شخصیتت طوریه ک بقیه دوست دارن مسخره ت کنن:ws28: البته اگه از این حرکات بدت میاد، باید طوری بهش بفهمونی ک دیگه کاری ب کارت نداشته باشن:w16: بعدشم انتظارِ اینو نداشته باش ک بهت نگن تک بعدی:ws3:)چی گفتم، خودم هم نفهمیدم (:ws3:) حرفهای فیلسوفانه از من نخاین ک بلت نیستم:ws28:
تا همینجا هم خیلی فیلسوفانه بود ممنون !
  • Like 2
لینک به دیدگاه
مرسی ...این یه مورد کلیه ، من تو جمعی مثال زدم که همه تقریبا همسن و سال هستن ....اتفاقی که بارها دیدم ولی واقعا نمیدونم وقتی کسی این کارو با دوستم یا حتی خودم انجام میده باید چه برخوردی کرد که بیشترین تاثیر رو داشته باشه ....بیشتر بچه ها گفتن حرفی نمیزنن و شاید همون نگاه خودش سرشار از هزاران حرف نگفته باشه ولی بعضی وقتها این طور برداشت میشه که شما توانایی دفاع از خودتون رو ندارید و به قول معروف ادم بی زبون و بدون اعتمادبنفسی هستید
معمولا بعضی‌ پسر‌ها که به دلقک مشهورن مسخره می‌کنن:banel_smiley_4: ولی‌ بازم ببخشید شرایط فرق داره:hanghead: گاهی باید جواب داد گاهی محل سگ‌!

پسرای اطرافم زیاد جرات مسخره کردن ندارن میدونن ممکنه ۲برابر ضایع بشن! اونایی هم که سره کلاسی که استاد هست حرفی‌ میزنن بهتره چیزی نگی‌ بعد کلاس بری بشوریش بذاریش تو آفتاب خشک بشه! تا حساب کار دستش بیاد!:w16: البته مودبانه! تحقیرشم بیشتره :ws37:

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...