morvaridtalaee 2591 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 سلام من در مقطع پيش دبستاني مشغول به كار هستم و فكر كنم براي بهبود كيفيت كارم به مشاورنياز داشته باشم يكي از دانش اموزان كلاسم از مدرسه فراريه...جثه كوچيك داره...پسره اسمش كامبيزه...روز هاي اول مدرسه چون تهداد دانش اموزانم كم بود بيشتر حواسم به كامبيز بود و علاقه داشت بياد مدرسه ولي الان به اجبار مادرش داره مياد مدرسه تو كلاس من حواسم كمتر به كامبيز هست به خاطرضيف بدني مطالب رو دير ياد مي گيره تازگي ها هم هرچي ميگم گوش نميده و فقط ميزنه منو هم ميزنه درواقع عصباني ميشه و مي زنه اكثرا حواسش به بازي و خوش گذراني هست و من هرچي باهاش توكلاس شوخي مي كنم حواسم رو بهش جمع مي كنم فايده نداشته و زود زود ميگه خسته شدم نمي خوام نقاشي بكشم نمي خوام ياد بگيرم بگيد چيكار كنم؟ 7
hamid_shahrsaz 28934 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 به نظر من شما با پدر مادرش یه صحبتی بکن.این پسر به نظر من میتونه بیش فعال باشه که باید درمان بشه 5
morvaridtalaee 2591 سازنده ارسال شده در 14 اسفند، 2011 ميدونم بايد بره پيش روان شناس ولي مدرسه اي مي رم خيلي خيلي دور افتاده هست و در ثاني والدينش قبول نمي كنن برن پيش روانشناس يا روان پزشك چند باري هم با مامانش صحبت كردم ولي چيزس دستگيرم نشد مامانش خيلي محافظه كاره اصلا اطلاعات در مورد فرزندش نميده تا بتونم متناسب با اون عكس العمل مناسب انجام بدم 4
peyman sadeghian 30245 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 به نظر من این بچه بیشتر لوس شده تا بیش فعال باید ببینی به چی علاقه نشون میده از همون طریق جذب درسش کنی البته بچه های لوس رو نمیشه زیاد روشون مانور داد 3
Mohammad-Ali 9733 ارسال شده در 2 آذر، 2014 سلام من هم با دوستمنون peyman sadeghian موافقم ببخشید ولی انگارشماخیلی خودتون روکوچیک کردین وباج بهش دادین بدنیست بعضی ازاوقات باش برخورد کنید:vahidrk: . این راهم می تونین امتحان منیدکه باهاش دوست بشین !
ارسالهای توصیه شده