Neutron 60966 ارسال شده در 11 اسفند، 2011 سلام. توی این تاپیک کتابهایی رو که دنبالش هستید رو معرفی کنید تا با کمک هم پیداش کنیم. یادتون باشه فقط کتابهای انگلیسی. بعد از اینکه لینک دانلود پیدا شد، توی یک تاپیک مجزا علاوه بر این تاپیک لینک دانلود رو مشخص کنید. موفق باشیم. 8
Moment 15228 ارسال شده در 12 اسفند، 2011 ایول عابدی عجب تایپیکی زدی...نه خوشم اومد...بعد از مدت های مدید یه تایپیک درست حسابی زدی...پیشرفتت چشمگیره من در مورد 1- نحوه تعیین خط اسمان و سئولیت شهر کتاب می خوام 3
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 23 اسفند، 2011 ایول عابدی عجب تایپیکی زدی...نه خوشم اومد...بعد از مدت های مدید یه تایپیک درست حسابی زدی...پیشرفتت چشمگیره:ws3: من در مورد 1- نحوه تعیین خط اسمان و سئولیت شهر کتاب می خوام:w58: مرد حسابی اسم کتاب بگو. میخوای مبانی نظری پایان نامه ات رو هم بنویسم؟ 6
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک دانلود نقشه طرح جامع یا تفضیلی یی از شهرای اونور آب رو میخواستم 4
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 23 اسفند، 2011 :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک دانلود نقشه طرح جامع یا تفضیلی یی از شهرای اونور آب رو میخواستم دخترم اونا طرح جامع یا تفصیلی به معنای این چیزی که ما داریم ندارند. حداقل کشورهای پیشرفته اینارو ببین: PDF] [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] http://www.cityofsydney.nsw.gov.au/development/CityImprovements/ParksAndReserves/SydneyPark/DetailedMasterPlan.asp http://www.sopa.nsw.gov.au/planning_and_development/master_plan_2030 8
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 دخترم اونا طرح جامع یا تفصیلی به معنای این چیزی که ما داریم ندارند. حداقل کشورهای پیشرفته اینارو ببین: PDF] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام http://www.cityofsydney.nsw.gov.au/development/CityImprovements/ParksAndReserves/SydneyPark/DetailedMasterPlan.asp http://www.sopa.nsw.gov.au/planning_and_development/master_plan_2030 مرسی دیدمشون.:a030: اما من یه طرح جامع تفضیلی میخوام، باید علایم و رنگای نقشه رو با طرحای ایران مقایسه کنم:icon_pf (34): 1
Place.Maker 4554 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 مرسی دیدمشون.:a030: اما من یه طرح جامع تفضیلی میخوام، باید علایم و رنگای نقشه رو با طرحای ایران مقایسه کنم:icon_pf (34): رنگ رو که از روی نقشه های لند یوز در بیار دیگه حالا اسم یه کشور رو هم همراه با کاربری زمین سرچ کن .:ws3: اینا رو ببین http://cityofypsilanti.com/maps/images/mastermap2006www.jpg برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 رنگ رو که از روی نقشه های لند یوز در بیار دیگه حالا اسم یه کشور رو هم همراه با کاربری زمین سرچ کن .:ws3: امتحان میکنم :a030::ws3: 4
Moment 15228 ارسال شده در 23 اسفند، 2011 مرد حسابی اسم کتاب بگو. میخوای مبانی نظری پایان نامه ات رو هم بنویسم؟ :banel_smiley_4: بابا عابدی بیخیال یه مطلبی مقاله ای کتابی پایان نامه ای ای پروژه آماده ای چیزی می خواستم...این که دیگه چیزی نیست:ws3: 5
nasim184 12256 ارسال شده در 24 اسفند، 2011 سلام مهندس منم در مورد green field مطالبی میخوام به نظرت چیزی پیدا میشه؟ممنون 3
ZARARAD 14 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 سلام خسته نباشی از cliff moughtin هرچی داری میخوام خیلی فوری عزیزم از bijing chine هم چیزی داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :ws37: 4
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2012 [RTL]سلام خسته نباشی از cliff moughtin هرچی داری میخوام خیلی فوری عزیزم از bijing chine هم چیزی داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :ws37::ws37::ws37::icon_gol:[/RTL] کتاب [h=1]Urban Design: Green Dimensions, Second Edition[/h]از ماتین لینک دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2012 [RTL]سلام خسته نباشی از cliff moughtin هرچی داری میخوام خیلی فوری عزیزم از bijing chine هم چیزی داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :ws37::ws37::ws37::icon_gol:[/RTL] کتاب معروف و بدردبخور: Urban Design: Ornament and Decoration, Second Edition (Urban Design) by: J C Moughtin, Taner Oc, Steven Tiesdell لینک دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2012 [RTL]سلام خسته نباشی از cliff moughtin هرچی داری میخوام خیلی فوری عزیزم از bijing chine هم چیزی داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :ws37::ws37::ws37::icon_gol:[/RTL] و یک کتاب دیگه از ماتین رو تقدیمت میکنم با عنوان: [h=1]Urban Design: Street and Square, Third Edition[/h] از ماتین اینم لینک دانلودش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2012 [RTL]سلام خسته نباشی از cliff moughtin هرچی داری میخوام خیلی فوری عزیزم از bijing chine هم چیزی داری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :ws37::ws37::ws37::icon_gol:[/RTL] در مورد پکن هم ببین اینا به دردت میخوره: [h=1]China and the Developing World: Beijing's Strategy for the Twenty-First Century[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=1]Beijing Review Vol. 53 No. 47 Nov. 25, 2010[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [h=1]Beyond Beijing: Liberalization and the Regions in China (Routledge Studies in China in Transition, 2)[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2012 سلام مهندس منم در مورد green field مطالبی میخوام به نظرت چیزی پیدا میشه؟ممنون نسیم جان اسم کتاب یا نویسنده رو بگو! سرچ موضوعی رو قبلا خودت بکن. 3
nasim184 12256 ارسال شده در 4 فروردین، 2012 نسیم جان اسم کتاب یا نویسنده رو بگو! سرچ موضوعی رو قبلا خودت بکن. :a030: چشم مهندس!!!!!!خیییییلی ممنون:a030: 2
spow 44198 ارسال شده در 7 خرداد، 2012 بفرمایید لینکش فیلـتره [h=1]Livable Streets By Donald Appleyard M Sue Gerson Mark Lintell[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
ارسال های توصیه شده