asiabadboy 510 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ فعال .... مغرور .... اجتماعی .... پشتکار خوب .... دارای سبک فکری خاص .... باهوش .... ایده آل گرا .... کمتر به حرف دلش گوش میده و بیشتر گوش به حرف منطقش میده .... خودرای .... معتقد به حکومت زنان و بردگی مردان .... میخوره لجبازم باشه .... مهربان .... ذات نیکو .... شوهر گریز و بچه دوست .... دارای حس استقلال .... حسابگر و اهل دو دوتا چارتا .... ریلکس و بدون استرس مثل مونا .... اهل سفر و سیاحت .... گریزان از کار در خانه .... کنجکاو .... 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ من مثل اینکه دیر رسیدم بازم آره ؟ فروغ ، رفیق منه ... خیلی مهربونه خیلی مودب و اینکه مثل من صبرش زیاده ... فکر کنم بقیه رو بچهها گفتن دیگه ... 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ فعال ....مغرور .... اجتماعی .... پشتکار خوب .... دارای سبک فکری خاص .... باهوش .... ایده آل گرا .... کمتر به حرف دلش گوش میده و بیشتر گوش به حرف منطقش میده .... خودرای .... معتقد به حکومت زنان و بردگی مردان .... میخوره لجبازم باشه .... مهربان .... ذات نیکو .... شوهر گریز و بچه دوست .... دارای حس استقلال .... حسابگر و اهل دو دوتا چارتا .... ریلکس و بدون استرس مثل مونا .... اهل سفر و سیاحت .... گریزان از کار در خانه .... کنجکاو .... عاشقتم کلا !! مرسی که اومدی....خیلی جالب و رک بود نظرت دوستش داشتم مرسی امیر جان من مثل اینکه دیر رسیدم بازم آره ؟فروغ ، رفیق منه ... خیلی مهربونه خیلی مودب و اینکه مثل من صبرش زیاده ... فکر کنم بقیه رو بچهها گفتن دیگه ... مرسی سپید جون....مثل همه به من لطف داری ولی یکی از عیوب بیشمار من اینه صبرم کمه....خوش به حالت که صبرت زیاده ممنون گلم امیدوارم شاد و خندون ببینمت 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ به به چه سعادتی چه سعادتی!؟! 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ من جا موندم ... :mrsbeasley: فروغ ... راحت با بچه ها صمیمی میشه ... بنظر میاد دلسوز باشه ... عمیق فکر میکنه ... و گاهی حرف های سطح بالا میزنه که شخصاً گیج میشم ... موفق باشی ... 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ من جا موندم ... :mrsbeasley: فروغ ... راحت با بچه ها صمیمی میشه ... بنظر میاد دلسوز باشه ... عمیق فکر میکنه ... و گاهی حرف های سطح بالا میزنه که شخصاً گیج میشم ... موفق باشی ... مرسی پرتو جان ازت خیلی ممنونم..لطف داری 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۰ خب دوستان گلم خیلی ممنونم از همگیتون که افتخار دادید و تشریف اوردید ... از تعریفهاتون که لطف بوده و من لایقش نیستم و از نقدهاتون که واقعا برام ارزشمندند....از همه چی ممنون دوست دارم در پایان اشاره ای در مورد شناخت خودم از خودم بگم مثبتها رو فاکتور میگیرم منفی ها : طاقتم کمه به خصوص تو بعضی مسائل که فقط نیازمند صبر و زمانه کلافه میشم حوصله م کمه به خصوص در قبال بچه ها :دی گاهی زود عصبانی میشم اما سعی میکنم عکس العملی نشون ندم! تنبلم و از درصد بسیار کمی از توانایی هام استفاده میکنم :icon_pf (34): گاهی بی انگیزگی و ناامیدی به من غلبه میکنه درحالی که اصلا این انتظار رو از خودم ندارم چون برای دیگران به قول معروف مایه میذارم به همون نسبت توقع هم دارم البته تو روابط نزدیک تر :icon_pf (34): یه جاهایی حساس میشم که فقط خودم متوجه میشم و اذیت میشم خب دیگه بیشتر وجهه عمومیمو خراب نمیکنم دوستتون دارم موفق باشید 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ واییییییییییییی چخده کیف می کنی وقتی در بسته رو برات باز می کنن:hapydancsmil: شالاااااااام فروغ بانو..... آمدیم تا در این دفتر یادگاری ات خط خطی ای بکنیم و چرندیاتی اضاف... اما از فروغ.... در درجه اول یک بانو است بانو به معنای زن بودن و باز هم به معنای خاص آن! دوست دارم که هرچه هست خودش هست نه چیزی بیشتر و نه چیزی کمتر.... چشمان صادقی دارد... صادق گیرا و با نفوذ! گه گاه حس می کنی تمامی حرف هایش را با نگاهت به تو می گوید... صداقتش در کلامش جاری است... هراز گاهی این صداقتش سراشیبی تندی می گیرد که ممکن است به دل هر کسی که اورا نمی شناسد ننشیند...! بی تعارف خودمانی و بی شیله پیله است! حامی و دوست همیشگی است! وفا را همیشه به یاد دارد... کمی صبرش کم است و گه گاه ممکن است دچار زود قضاوتی و یا زود داوری شود! اما کافیست کمی برایش توضیح دهی... توضیحت قانع کننده که باشد، کاملا پذیراست.. به نظر میانگراست فدرت تحمل و تاب آوری روانی اش خوب است و بیشتر از ناخوداگاهش استفاده می کنه.... در کل دوست خیلی خوبی است... او کاملا یک دوست است.... ببخشید زیادی چرند گفتم بهترین آرزوهارو برات دارم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده