DavOOd_TiTaN 10472 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2011 یعنی کسی بخواد یه نرم افزار رو اموزش بده می تونه به وسیله این فیلم برداری کنه از نحوه اجرای برنامه و با پول در اختیار مردم بزاره فقط کاربردش تو نرم افزاره پولی هم هست که میشه همین سی دیهای اموزشی که میفروشن 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 7 اسفند، 2011 پولی هم هست که میشه همین سی دیهای اموزشی که میفروشن یه نفر هم هست تو انجمن می فروشه 1
DavOOd_TiTaN 10472 مالک ارسال شده در 10 اسفند، 2011 تیتان حرف نداره نرم افزاره توپه توپه :hapydancsmil: خواهش :hapydancsmil: 1
amirlg 152 ارسال شده در 24 فروردین، 2019 سلام دوستان.... من یه ویدئویی رو با نرم افزار Camtazia ساختم و میخوام داخل اینستاگرام قرار بدم....ولی وقتی داخل اینستاگرام که آپلود کردم میبینم که بخشی از فیلم داخل کادر هست و خوبه ولی بخشی دیگه از فیلم، عکس های آن نصفه دیده میشه. خواستم با درگ کردن داخل نرم افزار کوچیکش کنم ولی وقتی مثلا عرض رو کوچیک میکنم، طولش خوب در نمیاد...چکار باید کنم؟ ولی توی گوشی بدون مشکل دیده میشه..کلا تنظیمات آپلود ویدئو در اینستاگرام به چه نحوی هست و چه نکاتی داره....ممنون میشم راهنمایی کنید....
ارسال های توصیه شده