DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ یعنی کسی بخواد یه نرم افزار رو اموزش بده می تونه به وسیله این فیلم برداری کنه از نحوه اجرای برنامه و با پول در اختیار مردم بزاره فقط کاربردش تو نرم افزاره پولی هم هست که میشه همین سی دیهای اموزشی که میفروشن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ پولی هم هست که میشه همین سی دیهای اموزشی که میفروشن یه نفر هم هست تو انجمن می فروشه 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۰ یه نفر هم هست تو انجمن می فروشه نامفهموم بود 1 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ تیتان حرف نداره نرم افزاره توپه توپه :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ تیتان حرف نداره نرم افزاره توپه توپه :hapydancsmil: خواهش :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
amirlg 152 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۷ سلام دوستان.... من یه ویدئویی رو با نرم افزار Camtazia ساختم و میخوام داخل اینستاگرام قرار بدم....ولی وقتی داخل اینستاگرام که آپلود کردم میبینم که بخشی از فیلم داخل کادر هست و خوبه ولی بخشی دیگه از فیلم، عکس های آن نصفه دیده میشه. خواستم با درگ کردن داخل نرم افزار کوچیکش کنم ولی وقتی مثلا عرض رو کوچیک میکنم، طولش خوب در نمیاد...چکار باید کنم؟ ولی توی گوشی بدون مشکل دیده میشه..کلا تنظیمات آپلود ویدئو در اینستاگرام به چه نحوی هست و چه نکاتی داره....ممنون میشم راهنمایی کنید.... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده