MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ سلام هر کی اسپوف بادا بلده یه آموزش آسون بزاره... ممنون 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ سلامهر کی اسپوف بادا بلده یه آموزش آسون بزاره...ممنون اینی که گفتی ینی چی اون بخ عمه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ اینی که گفتی ینی چی اون بخ عمه؟؟ عمه سیستم عامل گوشیم باداهه....وختی میرم تو سامسونگ اپس بعضی بازیاش پولیه ...با اسپوف میشه بازی پولی رو رایگان بگیری عمهه جون ... 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ عمه سیستم عامل گوشیم باداهه....وختی میرم تو سامسونگ اپس بعضی بازیاش پولیه ...با اسپوف میشه بازی پولی رو رایگان بگیری عمهه جون ... آها خو خیالم راحت شد من بلت نیسم اینو عمه 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ آهاخو خیالم راحت شد من بلت نیسم اینو عمه از اون یهنی چیت مهلوم بود عمه... 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ از اون یهنی چیت مهل وم بود عمه... نشنیده بودم چرا من تا حالا؟ عهد بوقیه یا های ورژنه گوشیت؟؟ 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ نشنیده بودم چرا من تا حالا؟عهد بوقیه یا های ورژنه گوشیت؟؟ جدیدههه عمه ... اینم گوشیم ...اگه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بزنی توضیح داده ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ من بلدم گوشی خودم باداس خوب یه آموزش آسون بزار که بفهمیم.... لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ جدیدههه عمه ... اینم گوشیم ...اگه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بزنی توضیح داده ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سامسونگ دوسم نمی یاد مبارکت باوشه عمه 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ سامسونگ دوسم نمی یاد مبارکت باوشه عمه عمه الان نخریدم که... یه هفته قبل عید (نوهروز) خریدم .... 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ سلام هر کی اسپوف بادا بلده یه آموزش آسون بزاره... ممنون من برای گوشی خودم که ویو2 برنامه اسپوف نشده نصب میکنم 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ من برای گوشی خودم که ویو2 برنامه اسپوف نشده نصب میکنم یهنی اسپوفش فرخ میکنه با ویو1؟ 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ یهنی اسپوفش فرخ میکنه با ویو1؟ فکر نکنم چون هر دوتا گوشی یکی هستن 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ فکر نکنم چون هر دوتا گوشی یکی هستن آموزش بزار.... اگه تصویری باشه بهتره 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ آموزش بزار....اگه تصویری باشه بهتره سر فرصت بخش بادا میزارم 1 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۰ سر فرصت بخش بادا میزارم گزاشتی منو خبر کن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده