سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام " ویژگی امنیتی جدید گوگل است که اینک در ایران همقابل استفاده است. وقتی این امکان را فعال میکنید، برای احراز هویت و دسترسی بهحساب کاربریتان در گوگل، علاوه بر رمز عبور اصلی، نیاز به یک کد امنیتی هم داریدکه به شماره تلفن شما (بوسیله تکست یا پیغام صوتی) ارسال میشود. ظاهرا اس ام اسهای ارسالی توسط گوگل به شمارههای داخل ایران تحویل نمیشود اما اگر تماس صوتی راانتخاب کنید، بعد از یکی دو ثانیه، تلفن شما زنگ می خورد (بدون شماره) و یک کد 5رقمی را رقم به رقم برای شما می خواند و یکبار هم تکرار می کند. بعد از وارد کردن این کد، میتوانید مشخصکنید که آیا کامپیوتری که در حال استفاده هستید به مدت 30 روز به خاطر سپرده شودیا نه. طبیعتا اگر از یک کامپیوتر عمومی یا متعلق به دیگری استفاده می کنید، اینگزینه را انتخاب نمی کنید. از این به بعد از هر وسیلهی کهبخواهید وارد حساب کاربری گوگل خود شوید، نیاز به تایید هویت از این طریقدارید. نکته 1: می توانید یک شماره تلفن دیگربه عنوان پشتیبان اضافه کنید که در صورت عدم دسترسی به تلفن اصلی، با شماره دومتماس گرفته شود.نکته 2 : اگر از اپلیکیشنهای گوگلبرای تلفن همراه (آندروید، آیفون و بلکبری) استفاده میکنید، باید از تنظیماتمخصوص استفاده کنید. ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام - برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام )نکته 3: یک سری 10 تایی کد دسترسی برایشما تهیه می شود که می توانید آنها را چاپ یا به شکل فایل متنی ذخیره کنید. (Backup verification codes) این کدها مختص شماست و در صورتی که به تلفن دسترسی ندارید میتوانید از آنها استفاده کنید. هر کد فقط یکبار قابل استفاده است و در صورت اتماممی توانید یک سری جدید تولید کنید. توصیه می شود پرینت این کدها را همراه خودداشته باشید . نکته 4: اگر از روشهای دیگری برایدسترسی به ایمیلهای خود استفاده میکنید، (مثل Outlook , Mobile Email , Google Talk,Nimbuzz , ....) لازم است با استفاده از کلمات عبور ویژه نرمافزار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک رمز عبور خاص برای هر نرمافزار ایجاد و بهجای رمز عبور اصلیتان وارد کنید. 18 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ به من اس ام اس زد؛ فیسبوک هم اس ام اس میزنه قبلنا حدود 1سال پیش فیسبوک زنگ میزد تلفنش هم گویا نبود یه خانومه کد رو میگفت 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ به من اس ام اس زد؛ فیسبوک هم اس ام اس میزنه قبلنا حدود 1سال پیش فیسبوک زنگ میزد تلفنش هم گویا نبود یه خانومه کد رو میگفت شماره ات اعتباریه یا دایمی؟ 1 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ خط منم اعتباریه همراه اول بهم اس ام اس داد گوگل 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ ایرانسل حالا چرا اه میکشی ؟ 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ خط منم اعتباریه همراه اول بهم اس ام اس داد گوگل خب به نظرتون این روش تو ایران امن هس ؟ 1 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ خب به نظرتون این روش تو ایران امن هس ؟ اره فکر کنم کلا جی میل سکوریت قوی داره سوای این امکانش که تاحالا بهش دقت نکرده بودم 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ اره فکر کنم کلا جی میل سکوریت قوی داره سوای این امکانش که تاحالا بهش دقت نکرده بودم ولی همین کد امنیتی اگه این طرف (منظورم طرف مخابرات هس) مجهز به سیستم سرچ و ردیابی بی درنگ باشه خیلی راحت می تونه به عنوان تهدیدی برا اکانت کابرا تلقی بشه 2 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۰ ولی همین کد امنیتی اگه این طرف (منظورم طرف مخابرات هس) مجهز به سیستم سرچ و ردیابی بی درنگ باشه خیلی راحت می تونه به عنوان تهدیدی برا اکانت کابرا تلقی بشه اهان اینم هست دروست میگی بهرحال مجبوری تا میتونه امنیت سایبریت ببری بالا چاره ای نیستش دیگه داشتنش بهتر از نداشتنش 2 لینک به دیدگاه
elmirok 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ salaam manam ba inke hameie karaei ke baraye hesabe googel kardaam bazaam nemiree mizane taeieeidemojavez lazeme mishe rahnemaei koniin? لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده