*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ کسی میتونه بهم بگه بالاترین دوز شیمی درمانی برای بیماری های سرطانی چنده ؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ کسی میتونه بهم بگه بالاترین دوز شیمی درمانی برای بیماری های سرطانی چنده ؟؟؟ این سوال شما خیلی سخت و خیلی تخصصی هست .. بسته به این داره که منظور شما کدامیک از دارو هاست مریض در چه وضعیتیه از نظر متاستاز و نوع بیماریش کدومیک از انواع سرطان هست و خیلی فاکتور های دیگه باضافه تجربه متخصص مربوطه که باعث یک پروتکل درمانی برای یک مریض میشه ... 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ الان یعنی من باید چه اطلاعاتی بهتون بدم تا بهم بگین ؟ 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ الان یعنی من باید چه اطلاعاتی بهتون بدم تا بهم بگین ؟ من نگفتم اطلاعات بدین تا من جواب بدم . عرض کردم وقتی همه اطلاعات که فقط برخیش رو بالا گفتم برای انکولوژیست مربوطه فراهم بشه انوقت تازه با توجه به تجربه خودش و بیمارانی که داشته برای بیمار تصمیم خاصی میگیره .. مثلا اینکه یه بچه با سرطان یا یه بیمار بالغ اینا خیلی با هم فرق میکنه .. ضمنا انواع و اقسام دارو ها هست که دوز اونا با هم فرق داره . 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۰ pacTaxol 175 میگرم برای هر متر مربع از سطح بدن . ولی به همین راحتی مث دارو های دیگه نیست .. به هر حال این حداکثر چیزی بود که من تونستم برات پیدا کنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده