Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ اگه برا همه ازاده.اسم منم بنویس.البته فک کنم 1 روز کافی باشه برا من.کسی نمیشناسه منو 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ سلام:girlhi: جا هست؟ اسم منم بی زحمت بنویس زهرا ژووون 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ نوبت ما نشددد؟:( شما سال به سال میای انجمن ؟ نوبتتون گذشت ... رفتید ته صف . .. 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ میشه تاپیک من رو دوباره باز کنی.....دوستان عزیزی هستند که در این یکسال باهاشون آشنا شدم.......دوست دارم تغییرات رو در یک سال متوجه بشم.میشه؟ 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ میشه تاپیک من رو دوباره باز کنی.....دوستان عزیزی هستند که در این یکسال باهاشون آشنا شدم.......دوست دارم تغییرات رو در یک سال متوجه بشم.میشه؟ کجاست تاپیکت فرزندم ... فاصله زمانی باز شدن تاپیک حداقل باید 8-9 ماه باشه ... 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ کجاست تاپیکت فرزندم ... فاصله زمانی باز شدن تاپیک حداقل باید 8-9 ماه باشه ... تحلیل شخصیت f|uid عزیز... شماره41 این تاپیک ای بزرگوار 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ من می خوام قبل از عید تحلیل بشم انگاری امکانش نیست نمیشه کمی چلو بیوفته آخه می خوام تو عید خودسازی کنم و در سال جدید تغییر کنم 4 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ اقا اگه كسي انصراف داد منو بزارين جاش اووووووه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ من می خوام قبل از عید تحلیل بشم انگاری امکانش نیستنمیشه کمی چلو بیوفته آخه می خوام تو عید خودسازی کنم و در سال جدید تغییر کنم شما اصلاً بیا جای من تحلیل شو ... من تحلیلم میره جای شما ... خوبه؟ اقا اگه كسي انصراف داد منو بزارين جاش اووووووه شما صحبت نکن عزیزم ... 4 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ شما اصلاً بیا جای من تحلیل شو ... من تحلیلم میره جای شما ... خوبه؟ شما صحبت نکن عزیزم ... خدا خیرت بده جوون 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ منم دوست دارم تحلیل شم :hapydancsmil: می شه برم تو لیست آیا؟!! 5 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ سلام پرتو جان .... میشه تاپیک تحلیل منو استارت کنی ؟ فکر کنم خیلی از نوبت من گذشته 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ خدا خیرت بده جوون عجب ... منم دوست دارم تحلیل شم :hapydancsmil:می شه برم تو لیست آیا؟!! خیر ... مثل اینکه شما یه مورد اخطار داشتید ... سلام پرتو جان .... میشه تاپیک تحلیل منو استارت کنی ؟ فکر کنم خیلی از نوبت من گذشته شما قبلاً تاپیک زده بودی؟ تو لیست که خیلی وقته از نوبتتون گذشته ... وقتی از نوبت بگذره ، کلاً حذف میشید ... ولی ما حذف نمی کنیم ... می فرستیم آخره صف ... 7 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ شما اصلاً بیا جای من تحلیل شو ... من تحلیلم میره جای شما ... خوبه؟ شما صحبت نکن عزیزم ... وااااااااااا زهرا جون من كه اين هفته نوبتم بود اومدم تاپيكم بزنم شما گفتي رفتي اخر صف چرا اوجور موكني هاااااااااااااااا:vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
partow 25305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ وااااااااااا زهرا جون من كه اين هفته نوبتم بود اومدم تاپيكم بزنم شما گفتي رفتي اخر صف چرا اوجور موكني هاااااااااااااااا:vahidrk: بهار ... 5 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ بهار ... جانم بفرما خانم :hapydancsmil: فقط اي قيافتو اي جور نكنااااااااااا:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ شما قبلاً تاپیک زده بودی؟ تو لیست که خیلی وقته از نوبتتون گذشته ... وقتی از نوبت بگذره ، کلاً حذف میشید ... ولی ما حذف نمی کنیم ... می فرستیم آخره صف ... نه تاپیک نداشتم ! اصلا نبودم که تاپیک بزنم ! باشه صبر میکنم .... 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ من یه بار تاپیک برام استارت شده اگه میشه که دوباره شرکت کنم منم اضافه کنید 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده