ooraman 22216 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 اصل جیگر که خودتی :hapydancsmil: تا تو و مهند هستین من کی باشم .... :biggrin::hapydancsmil:
*mini* 37778 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 تا تو و مهند هستین من کی باشم .... :biggrin::hapydancsmil: یکی بیاد این جیگرارو جمع کنه.......اوری پاتو از رووش بردار لهش کردی:hapydancsmil:
ooraman 22216 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 یکی بیاد این جیگرارو جمع کنه.......اوری پاتو از رووش بردار لهش کردی:hapydancsmil: :hapydancsmil:
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 حالا مگه شادمهر خودش کیه که اینا براشون افتخاره که باهاش عکس انداختند افتخارش خیلی بیشتر از افتخار بوس کردن جای پای بعضیاس
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 29 بهمن، 2011 حالا مگه شادمهر خودش کیه که اینا براشون افتخاره که باهاش عکس انداختند هیچکسی نیست که عکس انداختن باهاش باعث افتخار باشه... پس با این استدلال خودت قبول داری که سوالت چرت بود ؟!
lorena 10304 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 من شادمهری که ایران بود رو بیشتر دوست دارم.به نظرم کارایی که تو ایران کرده خیلی بهتر از کارای اونورشه شادمهر در هر شرایطی جیگره فقط ممکنه در بعضی موارد جیگر تر بشه مهندس
A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 پس با این استدلال خودت قبول داری که سوالت چرت بود ؟! همين ديگه.. چو داني و پرسي سوالت خطاست..
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 افتخارش خیلی بیشتر از افتخار بوس کردن جای پای بعضیاس پس با این استدلال خودت قبول داری که سوالت چرت بود ؟! همين ديگه..چو داني و پرسي سوالت خطاست.. انجمن باید به انجمن جیگرا تغییر نام پیدا کنه اصلا
Hossein.B 3666 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 پس با این استدلال خودت قبول داری که سوالت چرت بود ؟! من اصلا سوالی از کسی نپرسیدم که سوالم مشکل داشته باشه...پس استدلال شما چرته:gnugghender:
Hossein.B 3666 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 افتخارش خیلی بیشتر از افتخار بوس کردن جای پای بعضیاس اونایی هم که جای پا بوس میکنن مثل اینایی که با اینجور آدما عکس میندارن و افتخار میکنن عاقل نیستن...
Hossein.B 3666 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 انجمن باید به انجمن جیگرا تغییر نام پیدا کنه اصلا باید بذارن کج اندیشان یا انجمن نو دیوانگان
Hossein.B 3666 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 همين ديگه..چو داني و پرسي سوالت خطاست.. جوون قابل توجه شما کسی سوال نکرد...
NEGARi 9387 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 باید بذارن کج اندیشان یا انجمن نو دیوانگان شما که عضو نیستی دیگه؟؟
Hossein.B 3666 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 من شادمهری که ایران بود رو بیشتر دوست دارم.به نظرم کارایی که تو ایران کرده خیلی بهتر از کارای اونورشه من شادمهری که انور رفت روبیشتر ازش بدم میاد.تو ایران بود ازش بدم میومد نه اینقدر..به نظرم کارایی که انور کرده خیلی مزخرفتر از کارای ایرانشه.:gnugghender:
A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 جوون قابل توجه شما کسی سوال نکرد... ببخشيد فك كردم اين پستت سوالي بود.. حالا مگه شادمهر خودش کیه که اینا براشون افتخاره که باهاش عکس انداختند
Hossein.B 3666 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 در مورد تیپش گفتین صداشو فراموش نکنیداز عمق وجودش می خونه با صداش خیلی حال می کنماونقد می خواممممت همه باهات بد شن با حسرت هر روز از کنار ما رد شن بهتره صداشو فراموش کنین و همون در مورد تیپش بگین بهتره...بیخیال مگه چه تحفه ای ..
Hossein.B 3666 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 چون خودش عضوه داره میگه نه منتظرم اسم انجمن عوض بشه بعد برم..چون الان با این اسمی که انجمن داره کسایی که میخوان تازه وارد بشن یه فکر دیگه در مورد اعضا میکنن من احساس مسئولیت میکنم که کسی میخواد عضو این انجمن بشه با آگاهی کامل عضو بشه..
Hossein.B 3666 ارسال شده در 29 بهمن، 2011 شادمهر جزءِ اون دسته آدمایی ست که دوسشون دارم! تو اون دسته عباس قادری و جواد یساری هم هستن؟
ارسال های توصیه شده