ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ اصل جیگر که خودتی :hapydancsmil: تا تو و مهند هستین من کی باشم .... :biggrin::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ تا تو و مهند هستین من کی باشم .... :biggrin::hapydancsmil: یکی بیاد این جیگرارو جمع کنه.......اوری پاتو از رووش بردار لهش کردی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ یکی بیاد این جیگرارو جمع کنه.......اوری پاتو از رووش بردار لهش کردی:hapydancsmil: :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ حالا مگه شادمهر خودش کیه که اینا براشون افتخاره که باهاش عکس انداختند افتخارش خیلی بیشتر از افتخار بوس کردن جای پای بعضیاس لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ حالا مگه شادمهر خودش کیه که اینا براشون افتخاره که باهاش عکس انداختند هیچکسی نیست که عکس انداختن باهاش باعث افتخار باشه... پس با این استدلال خودت قبول داری که سوالت چرت بود ؟! لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ من شادمهری که ایران بود رو بیشتر دوست دارم.به نظرم کارایی که تو ایران کرده خیلی بهتر از کارای اونورشه شادمهر در هر شرایطی جیگره فقط ممکنه در بعضی موارد جیگر تر بشه مهندس لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ پس با این استدلال خودت قبول داری که سوالت چرت بود ؟! همين ديگه.. چو داني و پرسي سوالت خطاست.. لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ افتخارش خیلی بیشتر از افتخار بوس کردن جای پای بعضیاس پس با این استدلال خودت قبول داری که سوالت چرت بود ؟! همين ديگه..چو داني و پرسي سوالت خطاست.. انجمن باید به انجمن جیگرا تغییر نام پیدا کنه اصلا لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۰ پس با این استدلال خودت قبول داری که سوالت چرت بود ؟! من اصلا سوالی از کسی نپرسیدم که سوالم مشکل داشته باشه...پس استدلال شما چرته:gnugghender: لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ افتخارش خیلی بیشتر از افتخار بوس کردن جای پای بعضیاس اونایی هم که جای پا بوس میکنن مثل اینایی که با اینجور آدما عکس میندارن و افتخار میکنن عاقل نیستن... لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ انجمن باید به انجمن جیگرا تغییر نام پیدا کنه اصلا باید بذارن کج اندیشان یا انجمن نو دیوانگان لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ همين ديگه..چو داني و پرسي سوالت خطاست.. جوون قابل توجه شما کسی سوال نکرد... لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ باید بذارن کج اندیشان یا انجمن نو دیوانگان شما که عضو نیستی دیگه؟؟ لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ شما که عضو نیستی دیگه؟؟ چون خودش عضوه داره میگه لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ من شادمهری که ایران بود رو بیشتر دوست دارم.به نظرم کارایی که تو ایران کرده خیلی بهتر از کارای اونورشه من شادمهری که انور رفت روبیشتر ازش بدم میاد.تو ایران بود ازش بدم میومد نه اینقدر..به نظرم کارایی که انور کرده خیلی مزخرفتر از کارای ایرانشه.:gnugghender: لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ جوون قابل توجه شما کسی سوال نکرد... ببخشيد فك كردم اين پستت سوالي بود.. حالا مگه شادمهر خودش کیه که اینا براشون افتخاره که باهاش عکس انداختند لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ شادمهر جزءِ اون دسته آدمایی ست که دوسشون دارم! لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ در مورد تیپش گفتین صداشو فراموش نکنیداز عمق وجودش می خونه با صداش خیلی حال می کنماونقد می خواممممت همه باهات بد شن با حسرت هر روز از کنار ما رد شن بهتره صداشو فراموش کنین و همون در مورد تیپش بگین بهتره...بیخیال مگه چه تحفه ای .. لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ چون خودش عضوه داره میگه نه منتظرم اسم انجمن عوض بشه بعد برم..چون الان با این اسمی که انجمن داره کسایی که میخوان تازه وارد بشن یه فکر دیگه در مورد اعضا میکنن من احساس مسئولیت میکنم که کسی میخواد عضو این انجمن بشه با آگاهی کامل عضو بشه.. لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۰ شادمهر جزءِ اون دسته آدمایی ست که دوسشون دارم! تو اون دسته عباس قادری و جواد یساری هم هستن؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده