Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ توی این تایپیک قصد دارم مقالات بین المللی ISI در حوزه برنامه ریزی و طراحی شهری رو با کمک شما دوستان قرار بدم مقاله اول با موضوع اولین مقاله تحت عنوان: Examination of the relationship between urban form and urban eco-efficiency in china دانلود مقاله 20 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ موضوع: The rehabilitation of Old Cairo دانلود مقاله 14 لینک به دیدگاه
parnia73 82 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ urban open space http://www.noandishaan.com/uploads/do.php?id=58 ecosystem services http://www.noandishaan.com/uploads/do.php?id=57 5 لینک به دیدگاه
parnia73 82 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ من یه مقاله isi در مورد تاریخ شهرسازی ایران یا جهان می خوام ممنون میشم کمک کنید 4 لینک به دیدگاه
parnia73 82 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه میتونید این مقاله رو برام بفرستید؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۲ من یه مقاله isi در مورد تاریخ شهرسازی ایران یا جهان می خوام ممنون میشم کمک کنید این امیدوارم مفید باشه: Urban Morphologies, Historical لینک دانلود 7 لینک به دیدگاه
parnia73 82 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ بچه ها من یه مقاله isi در مورد تاریخ شهرسازی ایران میخوام لطفا کمک کنین 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ بچه ها من یه مقاله isi در مورد تاریخ شهرسازی ایران میخوام لطفا کمک کنین دانلود مقاله 4 لینک به دیدگاه
parnia73 82 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۲ دانلود مقاله خیلیییییییییی ممنونم اگه مقاله دیگه ای در این رابطه داشتین خیلی خیلی خیلی متشکر میشم بهم بدید 4 لینک به دیدگاه
سپیده20 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ سلام ب همهههه!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بازم من...!! ببشقیدااااااا ....میشه ی کمکی بم برسونید...؟!؟ مقاله راجب طراحی شبکه حمل و نقل برا معلولان لازم دارم....خودم زبانم زیاد جالب نیست...چیزی نتونستم پیدا کنم...:icon_pf (34):اگه بشه کمکم کنید خییییییییلی ممنوووووون میشم!:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
parnia73 82 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بچه ها من مقاله درمورد مدیریت شهری در چین و توکیو اینا میخوام و چیزای مربوط بهش اگه دارید لطفا کمک کنیییید:ws52: 2 لینک به دیدگاه
maryam skr 400 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۴ سلام دوستان. من مقتاله یا پایان نامه راجع به آسیب شناسی الحاق روستا به شهر میخوام. کسی چیزی داره؟؟؟؟:sorry::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821: لینک به دیدگاه
sevil995 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ سلام من مقاله در مورد برنامه ریزی منطقه ای در ایران میخوام، در مورد تاریخچه اش این دو ا مقاله هم اگر شد برام دانلود کنید Urban planning and development in Tehran برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Cities and urbanization in Iran after the Islamic revolution برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ سلام من مقاله در مورد برنامه ریزی منطقه ای در ایران میخوام، در مورد تاریخچه اش این دو ا مقاله هم اگر شد برام دانلود کنید Urban planning and development in Tehran برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Cities and urbanization in Iran after the Islamic revolution برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام. خدمت شما: Urban planning and development in Tehran دانلود Cities and urbanization in Iran after the Islamic revolution دانلود 1 لینک به دیدگاه
sevil995 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۵ سلام. خدمت شما: Urban planning and development in Tehran دانلود Cities and urbanization in Iran after the Islamic revolution دانلود عالی، فوق العاده خیییییلی ممنونم 1 لینک به دیدگاه
sevil995 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۵ اینم میشه برام بذارید؟ The planning and functioning of new towns in Iran برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میشه لطفا چندتا مقاله انگلیسی در مورد تحولات برنامه ریزی منطقه ای و رویکردهای برنامه ریزی منطقه ای در ایران رو هم بذارید؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۵ اینم میشه برام بذارید؟ The planning and functioning of new towns in Iran برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میشه لطفا چندتا مقاله انگلیسی در مورد تحولات برنامه ریزی منطقه ای و رویکردهای برنامه ریزی منطقه ای در ایران رو هم بذارید؟ بفرمایید: The planning and functioning of new towns in Iran دانلود در مورد مقاله که گفتین ندارم، باید بگردم. متأسفانه الان تو برهه ای هستم که زمانم خیلی کمه و نمیرسم 2 لینک به دیدگاه
sevil995 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۵ این مقاله رو هم میشه برام دانلود بکنید لطفا [h=1] Regional planning as a strategy[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۵ این مقاله رو هم میشه برام دانلود بکنید لطفا Regional planning as a strategy برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بفرمایید: Regional planning as a strategy دانلود لینک به دیدگاه
sevil995 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۵ بسیار بسیار ممنون بفرمایید: Regional planning as a strategy دانلود 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده