Moment 15228 ارسال شده در 27 بهمن، 2011 توی این تایپیک قصد دارم مقالات بین المللی ISI در حوزه برنامه ریزی و طراحی شهری رو با کمک شما دوستان قرار بدم مقاله اول با موضوع اولین مقاله تحت عنوان: Examination of the relationship between urban form and urban eco-efficiency in china دانلود مقاله 20
parnia73 82 ارسال شده در 1 بهمن، 2013 urban open space http://www.noandishaan.com/uploads/do.php?id=58 ecosystem services http://www.noandishaan.com/uploads/do.php?id=57 5
parnia73 82 ارسال شده در 1 بهمن، 2013 من یه مقاله isi در مورد تاریخ شهرسازی ایران یا جهان می خوام ممنون میشم کمک کنید 4
parnia73 82 ارسال شده در 1 بهمن، 2013 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه میتونید این مقاله رو برام بفرستید؟ 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 1 بهمن، 2013 من یه مقاله isi در مورد تاریخ شهرسازی ایران یا جهان می خوام ممنون میشم کمک کنید این امیدوارم مفید باشه: Urban Morphologies, Historical لینک دانلود 7
parnia73 82 ارسال شده در 5 اسفند، 2013 بچه ها من یه مقاله isi در مورد تاریخ شهرسازی ایران میخوام لطفا کمک کنین 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 5 اسفند، 2013 بچه ها من یه مقاله isi در مورد تاریخ شهرسازی ایران میخوام لطفا کمک کنین دانلود مقاله 4
parnia73 82 ارسال شده در 5 اسفند، 2013 دانلود مقاله خیلیییییییییی ممنونم اگه مقاله دیگه ای در این رابطه داشتین خیلی خیلی خیلی متشکر میشم بهم بدید 4
سپیده20 352 ارسال شده در 13 خرداد، 2014 سلام ب همهههه!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بازم من...!! ببشقیدااااااا ....میشه ی کمکی بم برسونید...؟!؟ مقاله راجب طراحی شبکه حمل و نقل برا معلولان لازم دارم....خودم زبانم زیاد جالب نیست...چیزی نتونستم پیدا کنم...:icon_pf (34):اگه بشه کمکم کنید خییییییییلی ممنوووووون میشم!:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_gol::icon_gol: 2
parnia73 82 ارسال شده در 24 تیر، 2014 بچه ها من مقاله درمورد مدیریت شهری در چین و توکیو اینا میخوام و چیزای مربوط بهش اگه دارید لطفا کمک کنیییید:ws52: 2
maryam skr 400 ارسال شده در 30 دی، 2015 سلام دوستان. من مقتاله یا پایان نامه راجع به آسیب شناسی الحاق روستا به شهر میخوام. کسی چیزی داره؟؟؟؟:sorry::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821::w821:
sevil995 16 ارسال شده در 7 دی، 2016 سلام من مقاله در مورد برنامه ریزی منطقه ای در ایران میخوام، در مورد تاریخچه اش این دو ا مقاله هم اگر شد برام دانلود کنید Urban planning and development in Tehran برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Cities and urbanization in Iran after the Islamic revolution برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 7 دی، 2016 سلام من مقاله در مورد برنامه ریزی منطقه ای در ایران میخوام، در مورد تاریخچه اش این دو ا مقاله هم اگر شد برام دانلود کنید Urban planning and development in Tehran برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Cities and urbanization in Iran after the Islamic revolution برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام. خدمت شما: Urban planning and development in Tehran دانلود Cities and urbanization in Iran after the Islamic revolution دانلود 1
sevil995 16 ارسال شده در 7 دی، 2016 سلام. خدمت شما: Urban planning and development in Tehran دانلود Cities and urbanization in Iran after the Islamic revolution دانلود عالی، فوق العاده خیییییلی ممنونم 1
sevil995 16 ارسال شده در 7 دی، 2016 اینم میشه برام بذارید؟ The planning and functioning of new towns in Iran برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میشه لطفا چندتا مقاله انگلیسی در مورد تحولات برنامه ریزی منطقه ای و رویکردهای برنامه ریزی منطقه ای در ایران رو هم بذارید؟ 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 8 دی، 2016 اینم میشه برام بذارید؟ The planning and functioning of new towns in Iran برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میشه لطفا چندتا مقاله انگلیسی در مورد تحولات برنامه ریزی منطقه ای و رویکردهای برنامه ریزی منطقه ای در ایران رو هم بذارید؟ بفرمایید: The planning and functioning of new towns in Iran دانلود در مورد مقاله که گفتین ندارم، باید بگردم. متأسفانه الان تو برهه ای هستم که زمانم خیلی کمه و نمیرسم 2
sevil995 16 ارسال شده در 8 دی، 2016 این مقاله رو هم میشه برام دانلود بکنید لطفا [h=1] Regional planning as a strategy[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 9 دی، 2016 این مقاله رو هم میشه برام دانلود بکنید لطفا Regional planning as a strategy برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بفرمایید: Regional planning as a strategy دانلود
sevil995 16 ارسال شده در 10 دی، 2016 بسیار بسیار ممنون بفرمایید: Regional planning as a strategy دانلود 1
ارسال های توصیه شده