sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ خواهش می کنم، یعنی کدای منم ارور میده؟ لطف داری، ممنون بله همینارو دقیقا کپی کردم تو ویژوال استادیو، بخش مربوط به c++ ولی خطای cannot open source file میده. 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ این کد رو هم امتحان کن زری جون من متاسفانه محیط ویژوال استودیو ندارم والا امتحانش می کردم اینجا هم خود سایت میکروسافت مثالی آورده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همچنین این کد رو نمیدونم امتحان کردی یا نه ؟ int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[]){ std::cout << "hello"; return 0;} 4 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ این کد رو هم امتحان کن زری جون من متاسفانه محیط ویژوال استودیو ندارم والا امتحانش می کردم اینجا هم خود سایت میکروسافت مثالی آورده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همچنین این کد رو نمیدونم امتحان کردی یا نه ؟ int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[]){ std::cout << "hello"; return 0;} مرسی عزیزم:icon_gol: اینم ارور میده، یکی از دوستام مشکل داشت، فک کنم حل شده، مرســــــــــــی گلی :qfu28wh4kkweeki7jfi 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ مرسی عزیزم:icon_gol: اینم ارور میده، یکی از دوستام مشکل داشت، فک کنم حل شده، مرســــــــــــی گلی :qfu28wh4kkweeki7jfi 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام بچه ها. استادمون یه پروژه ی خفن داده. یه فایل داریم که 64 اسم تیم توش داره. حالا تیم 1 با تیم 2 بازی می کنه ، برندشون یکی از این دو تیم میشه.... تیم 3 با 4 بازی می کنه باز برندشون یکی از این دو تیم میشه برنده ها با هم بازی می کنن تاااااااا آخر.... آخر سر باید نشون بدیم کدوم تیم برنده ی نهایی هست و اسمش رو صفحه نشن داده بشه *** به کاربر باید حق این انتخاب رو یدیم که کدم یکی از این تیم ها رو انتخاب کنه. REGION: MIDWEST 1 Kentucky 16 Hampton 8 Cincinnati 9 Purdue 5 West Virginia 12 Buffalo 4 Marylan 13 Valparaiso 6 Butler 11 Texas 3 Notre Dame 14 Northeastern 7 Wichita State 10 Indiana 2 Kansas 15 NMSU REGION: EAST 1 Villanova 16 LAF 8 NC State 9 LSU 5 UNI 12 Wyoming 4 Louisville 13 UCI 6 Providence 11 Dayton 3 Oklahoma 14 Albany 7 Michigan State 10 Georgia 2 Virginia 15 BEL REGION: WEST 1 Wisconsin 16 Coastal Carolina 8 Oregon 9 Oklahoma State 5 Arkansas 12 Wofford 4 North Carolina 13 Harvard 6 Xavier 11 Ole Miss 3 Baylor 14 Georgia State 7 VCU 10 Booo Ohio State 2 Arizona 15 Texas Southern REGION: SOUTH 1 Duke 16 Robert Morris 8 San Diego State 9 San Jose 5 Utah 12 SFA 4 Georgia Tech 13 EWU 6 SMU 11 UCLA 3 Iowa State 14 UAB 7 Iowa 10 Davidson 2 Gonzaga 15 North Dakota State خب حالا من باید برنامشون چه جوری بنویسم؟! · Prompt the user for their name · Load the matchups from the file. The file will be formatted REGION: [REGION_NAME] on a line with all the matchups below. The matchups will be on subsequent lines with a team listed with their seed: 1 Wisconsin. o You will load this into an array. · Once you have loaded the array, loop through each matchup, prompting the user for the winner of each game. · After each game has been input, move on to the next round until there are no teams left. At the end, print the user’s bracket winner. · You must modularize your application using functions. من گفتم 32 تا آرایه ی 2 تایی بگیرم... بعد جوابشو بریزم تو آرایه ی 2 تایی بعدی که 16 تاست. بعد آرایه ی دوتایی ( 8 تا) همینجری تا آخر! اما اینکه چه جوری بنویسم رو نمی دونم ممنون می شم راهنمایی کنید 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ در مرد پست قبلی مثلاً بین دو تا تیم 1 Kentucky 16 Hampton باید به کاربر بگم: اگه می خوای کنتاکی برنده شه، 1 ر وارد کن... اگه اون یکی 2! تااااااااااااااا آخر 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من به یه نفر اعصاب پولاد نیاز دارم بهم کمک کنه برا یادگیری ++c کسی هست؟[h=1][/h] 2 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من به یه نفر اعصاب پولاد نیاز دارم بهم کمک کنه برا یادگیری ++c کسی هست؟ سلام دوست عزیز ویدئوهای آموزشی زیادی واسه یادگیری زبان های برنامه نویسی هستش که می تونه خیلی بهتون کمک کنه این یه نمونه اش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ در تایید صحبت دوستمون sun-shine اضافه میکنم ویدیو های دکتر کیارش بازرگان برای Cpp فوق العاده هستن . از سایت مکتب خونه قابل دانلود هستن. 4 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ در تایید صحبت دوستمون sun-shine اضافه میکنم ویدیو های دکتر کیارش بازرگان برای Cpp فوق العاده هستن . از سایت مکتب خونه قابل دانلود هستن. لینک بالا هم از مهندس بازرگانه ، دکترن!!؟ تو این سایت نوشته مهندس، خود ایشونن؟ 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلامدوست عزیز ویدئوهای آموزشی زیادی واسه یادگیری زبان های برنامه نویسی هستش که می تونه خیلی بهتون کمک کنه این یه نمونه اش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در تایید صحبت دوستمون sun-shine اضافه میکنم ویدیو های دکتر کیارش بازرگان برای Cpp فوق العاده هستن . از سایت مکتب خونه قابل دانلود هستن. لینک بالا هم از مهندس بازرگانه ، دکترن!!؟ تو این سایت نوشته مهندس، خود ایشونن؟ ممنون بچه ها من تا حدودی بلدم از طریق همین ویدیو ها فقط بعضی جاها گیر میکنم اصا نمیدونم چیکار کنم 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لینک بالا هم از مهندس بازرگانه ، دکترن!!؟ تو این سایت نوشته مهندس، خود ایشونن؟ عضو هیئت علمی دانشگاه مینه سوتا و استاد مدعو صنعتی اصفهان هیچ وقت مهندس نمیشه. 2 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عضو هیئت علمی دانشگاه مینه سوتا و استاد مدعو صنعتی اصفهان هیچ وقت مهندس نمیشه. نه دیگه با این اوصاف صد در صد دکترن مرسی از توضیحاتتون :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
soha1410 1551 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ممنون بچه ها من تا حدودی بلدم از طریق همین ویدیو ها فقط بعضی جاها گیر میکنم اصا نمیدونم چیکار کنمشما آن گیر ها را به ما نشان بده :167: 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شما آن گیر ها را به ما نشان بده :167: باشه شب میفرستم 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ سلام... یه مشکلی دارم توی برنامه نویسی سی پلاس پلاس و بعدشم سی شارپ ببینین من یه سری معادلات رو میخوام وارد نرم افزار کنم که میتونه شامل جمع، ضرب، تقسیم، توان (شامل عدد و متغیر) باشه... برا این کار چیکار باید بکنم؟؟؟ دستم به دامنتوننننن 3 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ سلام...یه مشکلی دارم توی برنامه نویسی سی پلاس پلاس و بعدشم سی شارپ ببینین من یه سری معادلات رو میخوام وارد نرم افزار کنم که میتونه شامل جمع، ضرب، تقسیم، توان (شامل عدد و متغیر) باشه... برا این کار چیکار باید بکنم؟؟؟ دستم به دامنتوننننن سلام میشه بیشتر توضیح بدین. تو ویژوال استادیو کد می نویسید؟ یه نمونه کد میخواین؟ 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ سلاممیشه بیشتر توضیح بدین. تو ویژوال استادیو کد می نویسید؟ یه نمونه کد میخواین؟ برا قسمت سی شو فهمیدم! برای اینکه توی برنامه نویسی بشه از توابع ریاضی استفاده کرد و اینکه نرم افزار بتونه اونا رو بشناسه باید کتابخونه ی math.h رو احضار کرد... اما حالا این سوال رو دارم... برای سی شارپ چی؟ یعنی اگه بخوام از همین توابع در سی شارپ استفاده کنم کدوم کتابخونه رو باید احضار کنم؟ 3 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ برا قسمت سی شو فهمیدم! برای اینکه توی برنامه نویسی بشه از توابع ریاضی استفاده کرد و اینکه نرم افزار بتونه اونا رو بشناسه باید کتابخونه ی math.h رو احضار کرد... اما حالا این سوال رو دارم... برای سی شارپ چی؟ یعنی اگه بخوام از همین توابع در سی شارپ استفاده کنم کدوم کتابخونه رو باید احضار کنم؟ کافیه بزنید math. تا توابع ریاضی رو بتونید استفاده کنید. مثلا برای بدست آوردن مینیمم بصورت زیر عمل میشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ کافیه بزنید math. تا توابع ریاضی رو بتونید استفاده کنید. مثلا برای بدست آوردن مینیمم بصورت زیر عمل میشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ممنون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده