رفتن به مطلب

این همه خرج برای مراسم ازدواج؟

ارسال های توصیه شده

قابل توجه آقایون

اگه خانومتون گفت مراسم نمیخوام بگیرم و نمیخوام خرج زیادی کنی.، اصلا باور نکنید. 95% دخترها با رویای عروس شدن و عروسی گرفتن بزرگ میشن

اگه اون موقع هم راضی به اینکار بشن مطمئنا بعدا از خجالتتون در میان

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 114
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

قابل توجه آقایون

اگه خانومتون گفت مراسم نمیخوام بگیرم و نمیخوام خرج زیادی کنی.، اصلا باور نکنید. 95% دخترها با رویای عروس شدن و عروسی گرفتن بزرگ میشن

وقتی بعد رفتن مستاجری و قسط دادن و هزار و یک مشکل دیگه اون موقع جلوی غر زدنای خانموتون باید باستین !

من به جای شما بودم میرفتم مسافرت خارج بعد هم یه مهمونی ساده میگرفتم فقط فامیل درجه یک !

بعد هم یک عمر زجر یه شب عروسی را نمیگرفتم !

• Like 7
لینک به دیدگاه
وقتی بعد رفتن مستاجری و قسط دادن و هزار و یک مشکل دیگه اون موقع جلوی غر زدنای خانموتون باید باستین !

من به جای شما بودم میرفتم مسافرت خارج بعد هم یه مهمونی ساده میگرفتم فقط فامیل درجه یک !

نمی دونم متاهل هستی یا مجرد

اما زمانی معلوم میشه که یکی بیاد خواستگاری و زمان عروسی نزدیک بشه

هی رویایی بهترین گرفتن چلو چشات رژه میره هی :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
در اینجور مواقع میزنی تو دهنش و میگی یا پولش رو خودت بده و هرکاری دوست داری بکن یا خفه شو:icon_razz:

:ws3: نه می تونیم بزنیم تو دهنش

نه پولش رو میده

نه خفه میشه :banel_smiley_4:

دختر های این دورزه زمونه همین اند دیگه :icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه

درسته همه دوست دارن بهترین ها را داشته باشن !

اما باید دید بعدش چه هزینه های سنگین روانی و اقتصادی باید پرداخت کرد ! خیلی ها دیگه نمیتونن زندگیشونا جمع کنن!

من که اینجا ازدواج نمیکنم ! اگر هم ازدواج کنم یه نامزدی و عقد توی دفتر ازدواج میگیرم و میرم ! نه جهیزیه میگیرم نه خرج عروسی و این حرفا !

اگر هم زودتر رفتم و کلا اونجا ازدواج کردم که دیگه بهتر :ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

منم باهات موافقم صد در صد...

اما متاسفانه کو گوش شنوااااااااااااااااااااا؟؟؟

گاه این بزرگترها بجای اینکه راه حل جلوی پا بذارن خودشون میشن یه مشکل بزرگ با توقعاتی که از آدم دارن

• Like 2
لینک به دیدگاه
درسته همه دوست دارن بهترین ها را داشته باشن !

اما باید دید بعدش چه هزینه های سنگین روانی و اقتصادی باید پرداخت کرد ! خیلی ها دیگه نمیتونن زندگیشونا جمع کنن!

من که اینجا ازدواج نمیکنم ! اگر هم ازدواج کنم یه نامزدی و عقد توی دفتر ازدواج میگیرم و میرم ! نه جهیزیه میگیرم نه خرج عروسی و این حرفا !

اگر هم زودتر رفتم و کلا اونجا ازدواج کردم که دیگه بهتر :ws37:

ایشالللله عقیده فکری و ذهنیت همین باشه :a030:

فقط شعار نباشه ه ه ه ه :sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه
یه توصیه دیگه

حرفهای دوره خواستگاری و 2 هفته اول 99% غیرعملی هستن

دنیا بعد از ماه دوم یکجور دیگه ای میشه

چه حرفایییییی

چه جوری میشه :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
یه توصیه دیگه

حرفهای دوره خواستگاری و 2 هفته اول 99% غیرعملی هستن

دنیا بعد از ماه دوم یکجور دیگه ای میشه

کاملا موافقم !:ws28:

لینک به دیدگاه

من اگر انقدر پول داشتم لزومی نداشت مقطع متحمل فشار رو زیادتر کنم!:w58::ws3:کسی که بریز و بپاش میکنه البته اگه حساب و کتاب داراییت از دستش خارج هست که ایرادی نداره دارندگی و برازندگی بخورید بیاشامید اسراف کنید فخر بفروشید و چشم ندارها شاگرد تراشکاری که برای بچش یک کلید 1000 تومنی رو نمی تونه بخره و 300 هزارتومن از 450 هزارتومن درامدش میره بابت اجاره رو دربیارین فانی و باقی از آن شماست!

ولی اون کسی که میخواد بعد از یک شب رویایی تو یه اپارتمان 40 متری اجاره ای روزگار بگذراند در این موقع باید الفاظ رکیک فضا رو تحت شعاع خودش قرار بده!:ws3:

• Like 10
لینک به دیدگاه
من به این نتیجه رسیدم که اگر ایران ازدواج کنم باید همه این خرجا را بکنم ! تو خونه که نمیشه مهمونا را دعوت کرد باید بری تالار بگیری خوب میوه و شیرینی هم میخوان و کلی خرج دیگه !

از کجا لباس عروس بگیری ؟

کجا بری ارایشگاه که کم هزینه باشه ؟

اگر ایران ازدواج کنم خودم و خانواده خودم و خانواده داماد و خود داماد را بیچاره میکنم !

تنها راهش اینه بری خارج همونجا هم ازدواج کنی :ws37:فقط هم خانواده دو طرف بیان مراسم ! اونجا دیگه از این خرجای بیخودی خبری نیست !:ws37:شیک و ساده

اینجا هم میشه شیک و ساده عروسی گرفت...چرا نشه..کافیه حرف مردم برات مهم نباشه

• Like 4
لینک به دیدگاه
اینجا هم میشه شیک و ساده عروسی گرفت...چرا نشه..کافیه حرف مردم برات مهم نباشه

مثلا لباس عروس و وآرایشگاه و تالار و دسته گل و گل ماشین عروس و میخوای چی کار کنی که کم هزینه بشه ؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

یکی از اقوام پارسال عروسی گرفت اصفهان.کل هزینه هاشون برای عروسی 6میلیون شد .عروسی بسیار آبرو مند و خوبی بود.چیزی که به من گفت این بود که هیچ جایی با همسرت رودربایستی نکن اگر نه فروشنده نرخ را میبره بالا قشنگ تا میری مثلا برای عکاسی و فیلم طرف میگه 1میلیون با صدای صاف و بلند بگو گرونه با همسرت هم قبلا هماهنگی کن با این اوضاع اقتصادی خود فروشنده کوتاه میاد قیمت خوب میده .

واقعا فیلم عروسی مگه قراره بره جشنواره اسکار که طرف میره از صبح تو باغ با کارگردان و 100000000تا دنگ و فگ دیگه بعدشم شب که عروس و داماد باید سرحال باشند و خوش چهره هر دوتاشون دارند از خستگی ولو میشوند .

به نظر من باید این مسخره بازی ها ریخت دور تا مشکلات کم بشه .شما برید تو کاخ هم عروسی بگیرید اگر دهن مردم باز بسته شد!!!!!!!!!!!:w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه
مثلا لباس عروس و وآرایشگاه و تالار و دسته گل و گل ماشین عروس و میخوای چی کار کنی که کم هزینه بشه ؟

كرايه لباس عروس از 300 تومن هست تا 2ميليون(حالا بيشتر از اين هم فكر كنم باشه)

چه لزومي داره لباس عروس 2ميليوني بگيري؟:ws52:

با هزينه كمتر هم لباس عروس شيك پيدا ميشه

مهم اينه به تن عروس بياد و زيبا باشه نه اينكه فلان دختر شب عروسيش از فلان جا لباس عروس گرفته و از اين حرفا:banel_smiley_4:

بقيشم به همين منوال:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

میان میخورن میرن بعدم میگن کبابش گوشت ... بود و کرم کارامل به من نرسید از کیک بستنی هم نتونستم بخورم . . . . :icon_pf (34):

با هم برن 1 هفته اروپا نفری 4 میلیون خرجشه خودشون حالشو ببرن

ولی قبلش مراسم رقص و پای کوبی باشه ها بدون ورجه وورجه نمیشه:hapydancsmil:

• Like 10
لینک به دیدگاه

اینهمه نوشته بودم همش پرید icon_razz.gif

اگه اصرار داشته باشی تو همین عرف معمول ازدواج کنی و مراسم بگیری و مثلا ارایش ساده دوست داشته باشی و نه مثل بعضی عروس های وحشتناک امروز میتونی برای ارایشگاه و نگی که عروسی ، بگی میخوام برم عروسی مثلا خواهرم! یه ارایش ساده و شیک(ادمی رو میشناسم که اینکار رو کرده بود)

میتونی مثلا خیاط اشنا پیدا کنی یا حداقل نری سراغ مزون های خیلی خفن و الکی گرون

میشه تالار کم هزینه تر پیدا کرد یا مثلا خونه یکی اشنایی رو با هزینه کم اجاره و اماده کرد که مهمون با تعداد کم و خودمونی و با شام خوب و ساده پذیرایی کرد

به نظر من که مهمه ادم بهش خوش بگذره، البته منم که اینا رو میگم مثل همه ادما گرایشاتی به زرق و برق و شکوه دارم اما واقعا بستگی داره چقدر ادم بودجه داشته باشه و اینکه ریخت و پاش در هر شرایطی خوب نیست

در کل که ادم بهتره اصلا ایران ازدواج نکنه :دی

• Like 9
لینک به دیدگاه

نمیشه متاسفانه. خانواده ما تو چشم هستش و همه منتظرن ببینن ما چیکار میکنیم:icon_razz:

خانواده ما هم تو چشم هستن ولی من هیچ وقت همچین خرجی برای عروسیم نخواهم کرد...

فردا همون ادمایی که الان من و شما میخوایم چشمشون و در بیاریم نمیان اجاره خونه من و شما رو بدن

تازه همونا میشینن و به ریش ادم میخندن که یادته چه عروسی ای گرفت؟ حالا هشتش گرو نهشه!

یا رفته تو خونه اجاره ای یا هزار تا مثل این

بزار یکم نرخ بدم ، دق و دلیم خالی شه

خوشبختانه از قیمت تهران و شهرهای بزرگ خبری ندارم ولی خرج اینجا هم کم نیست

واسه سالن و شام =8 تا 10 میلیون

سفره عقد=1.5 میلیون

عکاس و آلبوم=800 هزار

فیلمبردار=800 هزار

ماشین عروس=400 هزار

خرجهای متفرقه که اصلا متوجه نمیشی کی و کجا از جیب رفته=500 هزار

نرخایی که من نوشتم و نخوندی ؟

10 -11 میلیون خرج باغ و شام

یک و نیم الی دو میلیون عکاس

500 تا یک میلیون ارایشگر

700 تا یک میلیون و خرده ای لباس عروس

ماشین عروس و اینا رو دقیق نمیدونم چون هنوز دنبالش نرفته که قیمتاش و به منم بگه!

ارکستر که مطمئنم زیر یک میلیون نمیگیره

تازه این جدا از سرویس طلاست!

الان یه سرویس ساده و خیلی ظریف و معمولی فک نمیکنیم کمتر از یک و خورده ای باشه

من خیلی دوست دارم عروسی هایی که با تشریفاتو خیلی همه چیز عالیه...

اگه داماد پولشو داشته باشه چرا که نه!

ببین هیچ کس از شکوه و تجمل بدش نمیاد یا اگرم باشه خیلی کمه

ولی به قول خودت برای کسی که داره

4 سال پیش یکی از دوستای من ازدواج کرد هم خودشون میلیاردر بودن هم شوهرش

پسره بنز فلان قدری زیر پاش بود

4 سال پیش فقط 40 میلیون پول شامشون شده بود!

دارن ...خرج میکنن ...ادم میخواد با پولش چیکار کنه مگه وقتی که داره؟

موضوع اینه که خیلی از ماها پول خریدن یه خونه 80-90 متری تو تهران و نداریم و میایم از این خرجا میکنیم!

این جوری که بوش می آد تا بیستو هفت هشت سالگی نباید زن بگیریم

اتفاقا زودتر زن بگیر تا از این گرون تر نشده!

اورمان بانو

همین شما دختر ها هستید این خرج ها رو گردن پسر بدبخت میزارد :vahidrk:

شمایید که میگید دختر عمه انقدر پول لباس عروسش بوده منم باید باشه

اون فلان ارایشگاه رفته منم باید برم

اون رفتن یه هفته با فیلم بردار شمال فیلم برداری و عکاسی ما هم باید بریم :banel_smiley_4:

فک کنم این تاپیک در مذمت اینجور خرجا بوده احیانا!!!:banel_smiley_4:

در اینجور مواقع میزنی تو دهنش و میگی یا پولش رو خودت بده و هرکاری دوست داری بکن یا خفه شو:icon_razz:

:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:

قابل توجه آقایون

بله...هیچ دختری نیست که دلش نخواد بهترین و زیباترین عروس باشه

یا دلش نخواد نگین الماس بهش هدیه بدن

یا نخواد یه عروسی با شکوه داشته باشه

ولی با این درصدیم که شما میگی نیست! خیلیا رو میشناسم که به خاطر زندگی و شرایط شوهرشون همه جوره مراعات طرفشون و کردن

امید.... نمیدونستم تو امر خواستگاری و ازدواج انقد با تجربه شدی تو .... :vahidrk:

نه پولش رو میده

:banel_smiley_4::vahidrk:

اینهمه نوشته بودم همش پرید icon_razz.gif

اگه اصرار داشته باشی تو همین عرف معمول ازدواج کنی و مراسم بگیری و مثلا ارایش ساده دوست داشته باشی و نه مثل بعضی عروس های وحشتناک امروز میتونی برای ارایشگاه و نگی که عروسی ، بگی میخوام برم عروسی مثلا خواهرم! یه ارایش ساده و شیک(ادمی رو میشناسم که اینکار رو کرده بود)

میتونی مثلا خیاط اشنا پیدا کنی یا حداقل نری سراغ مزون های خیلی خفن و الکی گرون

میشه تالار کم هزینه تر پیدا کرد یا مثلا خونه یکی اشنایی رو با هزینه کم اجاره و اماده کرد که مهمون با تعداد کم و خودمونی و با شام خوب و ساده پذیرایی کرد

به نظر من که مهمه ادم بهش خوش بگذره، البته منم که اینا رو میگم مثل همه ادما گرایشاتی به زرق و برق و شکوه دارم اما واقعا بستگی داره چقدر ادم بودجه داشته باشه و اینکه ریخت و پاش در هر شرایطی خوب نیست

در کل که ادم بهتره اصلا ایران ازدواج نکنه :دی

درسته .....موضوع اینه که ما اینارو اشکال میدونیم

نمیدونم شاید واقعا اگه به خودمون برسه شرایط عوض بشه و نتونیم به حرفامون عمل کنیم ....

ولی واقعا ادم عروسیاس خارج از ایران و میبینه میفهمه چقدر ساده و قشنگه

• Like 6
لینک به دیدگاه

نه پولش رو میده

همچین میزنی دندون سالم تو دهنش نمونه بعد میبری پرت میکنی جلو خونه باباش:gnugghender:

:sad0:

• Like 2
لینک به دیدگاه
همچین میزنی دندون سالم تو دهنش نمونه بعد میبری پرت میکنی جلو خونه باباش:gnugghender:

:sad0:

ارهههههه!

بذار وقتی گرفتی معلوم میشه!:gnugghender:

از این حرفا زیاد شنیدیم :w02:

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...