HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ بزار یکم نرخ بدم ، دق و دلیم خالی شه خوشبختانه از قیمت تهران و شهرهای بزرگ خبری ندارم ولی خرج اینجا هم کم نیست واسه سالن و شام =8 تا 10 میلیون سفره عقد=1.5 میلیون عکاس و آلبوم=800 هزار فیلمبردار=800 هزار ماشین عروس=400 هزار خرجهای متفرقه که اصلا متوجه نمیشی کی و کجا از جیب رفته=500 هزار 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ بزار یکم نرخ بدم ، دق و دلیم خالی شهخوشبختانه از قیمت تهران و شهرهای بزرگ خبری ندارم ولی خرج اینجا هم کم نیست واسه سالن و شام =8 تا 10 میلیون سفره عقد=1.5 میلیون عکاس و آلبوم=800 هزار فیلمبردار=800 هزار ماشین عروس=400 هزار خرجهای متفرقه که اصلا متوجه نمیشی کی و کجا از جیب رفته=500 هزار واقعا سر سام اوره تازه هزینه ارایشگاه و لباس عروس و طلا و خرید عروس و اینا هم هست 2 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ واقعا سر سام اوره تازه هزینه ارایشگاه و لباس عروس و طلا و خرید عروس و اینا هم هست دست رو دلم نزار دیگه 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ دست رو دلم نزار دیگه ولی با خانمت منطقی صحبت کم شاید اون هم راضی نباشه به این همه خرج الکی 1 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ ولی با خانمت منطقی صحبت کم شاید اون هم راضی نباشه به این همه خرج الکی اون حرفی نداره مشکل حرف و حدیث مردم در مورد خانواده هامونه 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ فک کن 70 میلیون!چه سفری میشه باهاش رفتاخرشم به یکسال نمیکشه:icon_pf (34): کبوتر پر دادن و بالون و...:w888:واه واه... جناب شاهزاده انگلیس هم اینکارارو نکرد! 8 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ بازم جهیزیه یه توجیهی داره!حداقل میدونی یه وسیله ای خریدی خوبش و خریدی که مدتها برات استفاده داره البته نه دیگه مبل 16 میلیونی وبیست میلیونی اونم برای کسی که نداره!!!!!! آره اگه جنس خوب بخری! ولی من نمیدونم یه زندگی 2 نفره که تازه همه اشم احتمالا مهمونی باشن و مهمونی کم بدن یخچال ساید بای ساید و اسنک ساز و بخارپز و ساندویچ میکر و ... به چه دردی میخوره اگه فامیل خودم بودن میگفتم خاک تو سرشون (البته دوز از جون) من از طرف همه بهش گفتم! پسره تک فرزند بود خانوادشم میخواستن تمام حسرتاشونو از دلشون در بیارن! بالون؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نکنه با تام سایر ازدواج کرده بود؟ واقعا بالون انقد عجیبه؟تازه خودش میگفت بالونم خزه:icon_pf (34): خودش اول دلش میخواست از این رولزرویس قدیمیا بگیره!اون شرکت خدمات مجالسه تا گفته بود بالون پسره گفته بود خوبه!میره توی چشم فامیل:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ این 17 میلیون و بده به من من واسش عروسی میگیرم بعد از 6 ماه هم پولشو بهش پس میدم 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ من خیلی دوست دارم عروسی هایی که با تشریفاتو خیلی همه چیز عالیه... اگه داماد پولشو داشته باشه چرا که نه! 3 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ این جوری که بوش می آد تا بیستو هفت هشت سالگی نباید زن بگیریم 3 لینک به دیدگاه
میرحسین 911 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ هر کی اندازه وسعش دیگه. منم اگه داشته باشم اره خرج میکنم.20 تومن هم زیاد نیست.ما که تو شهرستان هستیم.عروسی تا 30 تومن هم سراغ دارم.کار خاصی هم نکرده بودن تازه.یه شب دیگه. ماهم میگیم کسی که داره خرج کنه، اصلا پول واسه خرج کردنه،از زندگی لذت ببری، ولی همین یه شبی که میفرمایین، باعث میشه شبهای درازی تلخ بشه، اگرم تلخ نشه، میشد شبهای بیشتر و قشنگتری کنار هم داشت. ثانیا، مگه لذت بردن فقط به پول خرج کردنه، به جان خودم عروسیای ما انقدر خوش میگذره که نگو، زیاد اهل مشروبم نیستیم ولی هر کی ببینه فکر میکنه یه بشکه خالی کردیم، دور هم خوشیم، کسی به ظاهرو مدل کس دیگه کاری نداره، البته بین زنا زیاد اینجوری نیست، ولی هنوز زیاد باب نشده چشم و هم چشمی، اگرم شده خوشبختانه با هزینه های کمتر میشه سرو تهشو جمع کرد. 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ یا بهتره یه سوال کلی تر بپرسم....برای اینکه چشم فک و فامیل دارین بیارین....به قول معروف تک باشین...خاص باشین......بهترین باشین ...تا کجا حاضرین پیش برین؟!!! هیچ کار اگه روزی خواستم ازدواج کنم تمام تلاشم رو میکنم تا به جای این مراسم مذخرف دست زنم رو بگیرم ببرمش گردش؛ خیلی مسخرست واقعا اینهمه خرج آخرش هم همه میرن خونشون هزارتا عیب و ایراد میگیرن؛ بزار بگن فلانی خسیس بود، یه جشن کوچیک برای فامیل درجه 1 و یک جشن برای دوستام با پذیرایی مختصر بعدش تراول 3 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ هیچ کاراگه روزی خواستم ازدواج کنم تمام تلاشم رو میکنم تا به جای این مراسم مذخرف دست زنم رو بگیرم ببرمش گردش؛ خیلی مسخرست واقعا اینهمه خرج آخرش هم همه میرن خونشون هزارتا عیب و ایراد میگیرن؛ بزار بگن فلانی خصیص بود، یه جشن کوچیک برای فامیل درجه 1 و یک جشن برای دوستام با پذیرایی مختصر بعدش تراول ببري گردش؟! بيرون شهر يا پارك سر محله تون هم شامل اين گردش ميشه ديگه؟ 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ ببري گردش؟!بيرون شهر يا پارك سر محله تون هم شامل اين گردش ميشه ديگه؟ گردش مگه فقط پارک سر محلس؟ بسته به بودجمه محدودیت هم نداریم از نیاگارا گرفته تاااااا گردش دور اورمیه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ اورمان بانو همین شما دختر ها هستید این خرج ها رو گردن پسر بدبخت میزارد :vahidrk: شمایید که میگید دختر عمه انقدر پول لباس عروسش بوده منم باید باشه اون فلان ارایشگاه رفته منم باید برم اون رفتن یه هفته با فیلم بردار شمال فیلم برداری و عکاسی ما هم باید بریم 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ من به این نتیجه رسیدم که اگر ایران ازدواج کنم باید همه این خرجا را بکنم ! تو خونه که نمیشه مهمونا را دعوت کرد باید بری تالار بگیری خوب میوه و شیرینی هم میخوان و کلی خرج دیگه ! از کجا لباس عروس بگیری ؟ کجا بری ارایشگاه که کم هزینه باشه ؟ اگر ایران ازدواج کنم خودم و خانواده خودم و خانواده داماد و خود داماد را بیچاره میکنم ! تنها راهش اینه بری خارج همونجا هم ازدواج کنی فقط هم خانواده دو طرف بیان مراسم ! اونجا دیگه از این خرجای بیخودی خبری نیست !شیک و ساده 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ اورمان بانو همین شما دختر ها هستید این خرج ها رو گردن پسر بدبخت میزارد :vahidrk: شمایید که میگید دختر عمه انقدر پول لباس عروسش بوده منم باید باشه اون فلان ارایشگاه رفته منم باید برم اون رفتن یه هفته با فیلم بردار شمال فیلم برداری و عکاسی ما هم باید بریم در اینجور مواقع میزنی تو دهنش و میگی یا پولش رو خودت بده و هرکاری دوست داری بکن یا خفه شو:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ ای بابااااااااااااااااا اینم بد بختی مملکت ماست. از بس که کلیت و ول کردیم چسبیدیم به بی ارزشترین چیزها. چشم و هم چشمی هم بیداد میکنه... البته گاه بزرگترها باعث این قضیه هم هستن. فک میکنید پس چرا ملت از ازدواج کردن میترسن؟ همین چیزاست دیگه!!! اتفاقا 1 هفته پیش با یکی از دوستام صحبت میکردم که تازه عروسی کرده. میگفت واقعا ارزشش رو نداره که تو یه شب اینهمه بریز و بپاش کنی. قبلش اونهمه جز بزنی و پول جمع کنی واسه اینکه 1 شب عروسی بگیری و بدی ملت بخورن و بعدش هزارتا جور و ناجور بشنوی و تا 10 سال بعدشم از پس قسط هاش برنیای!!! 4 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۰ این جوری که بوش می آد تا بیستو هفت هشت سالگی نباید زن بگیریم 27-28 سالگی که خوبه!!! خیلی ها کلا قید ازدواجو دیگه میزنن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده