رفتن به مطلب

این همه خرج برای مراسم ازدواج؟

ارسال های توصیه شده

این روزا عروسیه یکی از دوستامه و در جریان مو به موی مراسمش هستم

با اینکه خیلی سعی میکنه که از سر و ته مراسم بزنه و جمع و جورش کنه ولی تا حالا حدود17 میلیون خرجشون شده

حدود 12 میلیون هزینه شام و اجاره باغ و این چیزا

ارایشگاهم که هر جا میره حدود 600 تا1 میلیون تومن

فعلا سرویس طلا هم نخریده ...

برای لباس عروسی هم باز بین قیمت 700 تا یک میلیون و سیصد

عکاس حدود یک و پونصد و اگر بخواد کلیپ بسازه حدود 2 میلیون تازه این عکاس یه عکاسه خوبه ولی عکاسه درجه یک و اینا نیست اگه بره سراغ عکاسای خیلی حرفه ای که فقط عکاسیش میره بالای 7 میلیون!!!!

فک میکنید واقعا برای یک شب عروسی که به قول خودش از 7 عصر تا 12-1 شب هستش 20 میلیون یا بیشتر خرج کردن ارزشش و داره یا نه؟

یا بهتره یه سوال کلی تر بپرسم....برای اینکه چشم فک و فامیل دارین بیارین....به قول معروف تک باشین...خاص باشین......بهترین باشین ...تا کجا حاضرین پیش برین؟!!!

• Like 34
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 114
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

توی شهرستان با هزینه کمتر میتونه مراسم خوبی بگیره

خوب نمیشه آخه!

خونشون تهرانه ..فامیلا دوستا

نمیتونه که واسه مراسم ازدواج بره یه جای دیگه!

فک میکنی تو شهرستان هزینه این مراسم مثلا چقدر کمتره ؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

ارزش که نداره هیچ، ضدارزش هم هست!

همینان که ازدواج رو واسه ما جوونا سخت کردن!

البته بعضیا دارن خرج میکنن، ما ندارها هستیم که حیا نداریم و میخواهیم که مثل اونا باشیم، آدمای ضعیف همیشه سعی میکنن در مسائل ظاهری از بقیه عقب نمونند، و این باعث میشه خودشون تو دردسر بیفتند.

مراسم باید ساده باشه! واقعا تو شهرهای بزرگ مثل تهران و کرج و ... دیگه جوونا باید بیخیال ازدواج بشن.

آرایشگر مگه چکار میکنه که بالای 1 میلیون دستمزد میگیره؟ یا عکاسش؟

شهرستان زندگی کردن خیلی بهتر از جاهای بزرگه.

• Like 13
لینک به دیدگاه

اينجا تو شيراز يكي از اقواممون همين تابستون عروسي گرفت

تقريبا 20 ميليون خرج عروسي

دختره هم 25 ميليون جهيزيه برد

بعد رفتن داخل خونه ي اجاره اي:banel_smiley_4:

به نظر من كه اشتباه محض هس

من بودم بجاي اينكه اين همه خرج عروسي كنم و خريد لوازم غير ضروري يه زمين ميخريدم تا چندسال ديگه خونه دار شم:ws37:

• Like 17
لینک به دیدگاه
خوب نمیشه آخه!

خونشون تهرانه ..فامیلا دوستا

نمیتونه که واسه مراسم ازدواج بره یه جای دیگه!

فک میکنی تو شهرستان هزینه این مراسم مثلا چقدر کمتره ؟

من نگفتم بره شهرستان بگیره کلا گفتن تو شهرستان کمتره.

مثلا تو شهرستان ارایشگر نهایتا 700میگیره .کرایه لباس خوبم نهایتا700میشه اگه لباس خیلی خوب باشه.

من یکی از اقوام نزدیکم شامشو سلف سرویس بود چند مدل خیلی بریز بپاش بود 7تومن شامش شد ولی برادر همون اقا یه مدل شام داد نهایتا 3تومن رفت شامش نهایتشششششششش.

تالارم بهترینش فک کنم 5تومن یا میگیم خیلی عالی 10تومنتا حالا شد چقدر.

تا الان یه 14تومنی میره ولی اگه همه چیش خوب باشه.طلا میتونه از سرویس 2500برداره به بالا.

• Like 7
لینک به دیدگاه

17 میلیون که فکر نکنم خیلی خفن باشه واسه تهران!اینجا همین حدوداست!

به نظرم ارزششو نداره.یعنی من درک نمیکنم!این همه خرج کنی آخرش ملت بیان یا از غذات ایراد بگیرن یا از آرایش عروس یا ارکست یا...........

شخصا اساسا با مراسم شدیدا مخالفم.این پولو میذاشتن میرفتن یه ماه عسل خفن تا دوتایی لذت ببرن یا پس انداز کنن بعدا یه خونه باهاش بخرن!

• Like 14
لینک به دیدگاه

کار اشتباهی هستش!!

یه مراسم ساده خیلی بهتره که این همه آدم خرج کنه بیخود!!

اما چشم و هم چشمی نمیزاره دیگه..

پسر خالم عقد کرده هم عروس هم دوماد میلیاردرن.اما گفت احتمال زیاد عروسی نمیگیرم به جاش یه خونه به اسم زنم میکنم

• Like 12
لینک به دیدگاه
اينجا تو شيراز يكي از اقواممون همين تابستون عروسي گرفت

تقريبا 20 ميليون خرج عروسي

دختره هم 25 ميليون جهيزيه برد

بعد رفتن داخل خونه ي اجاره اي:banel_smiley_4:

به نظر من كه اشتباه محض هس

من بودم بجاي اينكه اين همه خرج عروسي كنم و خريد لوازم غير ضروري يه زمين ميخريدم تا چندسال ديگه خونه دار شم:ws37:

واقعا 20 میلیون و میتونه بذاره رو پیش خونش

یا اگرم خواست بخره دستش باز تره

بعضی جاها(غیر از تهران البته)با 30-40 میلیون میشه خونه خرید

من نگفتم بره شهرستان بگیره کلا گفتن تو شهرستان کمتره.

مثلا تو شهرستان ارایشگر نهایتا 700میگیره .کرایه لباس خوبم نهایتا700میشه اگه لباس خیلی خوب باشه.

من یکی از اقوام نزدیکم شامشو سلف سرویس بود چند مدل خیلی بریز بپاش بود 7تومن شامش شد ولی برادر همون اقا یه مدل شام داد نهایتا 3تومن رفت شامش نهایتشششششششش.

تالارم بهترینش فک کنم 5تومن یا میگیم خیلی عالی 10تومنتا حالا شد چقدر.

تا الان یه 14تومنی میره ولی اگه همه چیش خوب باشه.طلا میتونه از سرویس 2500برداره به بالا.

اها...درسته

البته همون 700 تومنم واسه ارایشگر خیلی زیاده

به قول میر حسین مگه چی میخواد رو صورت ادم استفاده کنه که 700 بگیره؟!!!!

شام و اینا رو میگیم مواد غذایی مصرف شده ...گوشت داره مرغ داره ...بره است ماهیه نمیدونم چی چیه!

ولی ارایشگر چی؟

لباس عروس چی؟

واقعا پولای زوریه که البته خیلیامون میدیم!:hanghead:

17 میلیون که فکر نکنم خیلی خفن باشه واسه تهران!اینجا همین حدوداست!

به نظرم ارزششو نداره.یعنی من درک نمیکنم!این همه خرج کنی آخرش ملت بیان یا از غذات ایراد بگیرن یا از آرایش عروس یا ارکست یا...........

شخصا اساسا با مراسم شدیدا مخالفم.این پولو میذاشتن میرفتن یه ماه عسل خفن تا دوتایی لذت ببرن یا پس انداز کنن بعدا یه خونه باهاش بخرن!

هنوز ارکستر و فیلمبردار و سرویس طلا و ماشین عروس و اینارو سراغش نرفته اصلا ....

کار اشتباهی هستش!!

یه مراسم ساده خیلی بهتره که این همه آدم خرج کنه بیخود!!

اما چشم و هم چشمی نمیزاره دیگه..

پسر خالم عقد کرده هم عروس هم دوماد میلیاردرن.اما گفت احتمال زیاد عروسی نمیگیرم به جاش یه خونه به اسم زنم میکنم

بیخود که میلیاردر نشدن :ws37:

از اول قدر پولشونو دونستن دیگه

• Like 11
لینک به دیدگاه

اها...درسته

البته همون 700 تومنم واسه ارایشگر خیلی زیاده

به قول میر حسین مگه چی میخواد رو صورت ادم استفاده کنه که 700 بگیره؟!!!!

شام و اینا رو میگیم مواد غذایی مصرف شده ...گوشت داره مرغ داره ...بره است ماهیه نمیدونم چی چیه!

ولی ارایشگر چی؟

لباس عروس چی؟

واقعا پولای زوریه که البته خیلیامون میدیم!:hanghead:

هنوز ارکستر و فیلمبردار و سرویس طلا و ماشین عروس و اینارو سراغش نرفته اصلا ....

بیخود که میلیاردر نشدن :ws37:

از اول قدر پولشونو دونستن دیگه

اگه کسی بخواد میتونه با 7الی10تومنه عروسیه خوبی بگیره

• Like 3
لینک به دیدگاه

/QUOTE]

هم اون 20 ميليون خرج عروسي زياده هم اون 25 ميليون جهيزيه:banel_smiley_4:

اينا منهاي خرج نامزديشون نزديك به 50 ميليون خرج كردن خوب با 50 ميليون خيلي كارا ميشه كرد:ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه

بنای ظلم اول یک خشت بود، هر کس بر آن خشتی نهاد و این قصر فساد درست شد.

این ها نتیجه چشم و هم چشمی ها در طول ده ها سال از مردم بی خرد است.

• Like 12
لینک به دیدگاه

یه شبه ولی هر چی هم بکنی سنگ تمومم بذاری بازم مردم ایراد میگیرن با پولی که صرف این کارا میکنن میتونن ایندشونو بسازن .ادم اگه ساده بگیره هیچ اتفاقی نمیفته.چرا پسرا و دخترای ما دیر ازدواج میکنن ؟چون توقعشون زیاده .چرا ما دخترا فک میکنیم با کسی باید ازدواج کنیم که همه چی داشته باشه.من خودم دوست دارم یه چیزایی و با کمک هم بدست بیاریم

• Like 10
لینک به دیدگاه

تابستون مراسم یکی از فامیلامون بود 70 میلیون خرج کردن بعد عروسی مجبور شدن ماشینشونو بفروشون آخه مگه مجبورین:banel_smiley_4::banel_smiley_4:

• Like 8
لینک به دیدگاه
تابستون مراسم یکی از فامیلامون بود 70 میلیون خرج کردن بعد عروسی مجبور شدن ماشینشونو بفروشون آخه مگه مجبورین:banel_smiley_4::banel_smiley_4:

ببخشیدا ولی مگه ادم مریضه همچین کاری کنه 70میلیونو میداد خونه میخریدیه خونه نقلی

• Like 4
لینک به دیدگاه

بابا به خدا پولا پول نیست. من صد تومن میزارم جیبم میرم تو دو تا مغازه در میام تموم میشه. صد هزار تومن کم پولی نیست.

ولی ارزش نداره.

همین تکون بخوری باید پول بریزی. من نمیدونم چرا اینطوری شده. روز به روزم داره بدتر میشه. زندگی رو چرخوندن خیلی سخته. من نوعی اگر میخواستم الان عروسی کنم واقعا بدبخت میشدم. چون دیگه نمیشه. یا باید نگیری یا باید یه عمر خودتو بدبخت کنی.

• Like 11
لینک به دیدگاه
بنای ظلم اول یک خشت بود، هر کس بر آن خشتی نهاد و این قصر فساد درست شد.

این ها نتیجه چشم و هم چشمی ها در طول ده ها سال از مردم بی خرد است.

ببین الان این و میگیم

فردا خود تو ازدواج کنی سعی میکنی حتی اگه شده یه کم خودت و به دردسر بندازی ولی نذاری خانمت احساس کمبود کنه!

هر روز یه چیز جدید بهش اضافه میشه ...تو عروسیه فلانی کبوتر پر میدن...اون یکو با کالسکه میارن

تازگیا اتیش بازی مد شده

اون یکی حتما سفره خونه سنتی میخواد

یه مدت ساخت کلیپ از عروس و داماد تازه مد شده بود....

عکاسی قبل از روز عروسی با لباسای معمولی ...

خلاصه هر روز یه چیز ...خیلیا هم به انجامش تن میدن

الان همه دخترا میان و تو همین تاپیک میگن که خیلی کار بدیه

عروسی ساده

کم خرج

ولی هر روز داریم دورو برمون عروسیای مختلف میبینیم واقعا ساده برگزار میشه؟

واقعا به عروسیای خودمونم برسه اهمیت نمیدیم؟...یا دوس داریم چشم فلان دختر خاله که پارسال عروسی کرد و در بیاریم یا اون دختر دایی که 3 سال پیش عروسی کرد!

• Like 12
لینک به دیدگاه
ببخشیدا ولی مگه ادم مریضه همچین کاری کنه 70میلیونو میداد خونه میخریدیه خونه نقلی

خونه که نخرید هیچی ماشینشم از دست داد!!!

مثلا فقط 1 میلیونو خرده ای داده بود واسه آتیش بازی!!! بعد الان هم دختر ماشینشو فروخت هم پسره!!!

• Like 5
لینک به دیدگاه
بابا به خدا پولا پول نیست. من صد تومن میزارم جیبم میرم تو دو تا مغازه در میام تموم میشه. صد هزار تومن کم پولی نیست.

ولی ارزش نداره.

همین تکون بخوری باید پول بریزی. من نمیدونم چرا اینطوری شده. روز به روزم داره بدتر میشه. زندگی رو چرخوندن خیلی سخته. من نوعی اگر میخواستم الان عروسی کنم واقعا بدبخت میشدم. چون دیگه نمیشه. یا باید نگیری یا باید یه عمر خودتو بدبخت کنی.

دقیقا باهات موفقم پول دیگه ارزش نداره من یه دختر مجردم زیاد اهل ریختو پاش نیستم به اندازه نیازم خرج میکنم ولی پول از بابام میگیرم میذارم کیفم یه هفته نشده کیف پرپولم خالی میشه گاهی با خودم میمونم اخه خدا من که چیزی نخریدم پس پولم چی شد.بنده 70تومن از بابام گرفتم برم بوت بخرم خدا شاهده خرج شد نمیدونمم چی خریدم

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...