afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ پیازچه 5000 سال پیش در باغهای چینی پرورش داده میشد و مصریان باستان آن را به عنوان سمبل کائنات پرستش میکردند.این خوردنی بسیار مغذی و پرخاصیت ترکیبی از خواص مفید پیاز و سبزیجات را با هم دارد. پیازچه منبع غنی از ویتامین k، ویتامین c و همچنین منبع بسیار مفیدی از ویتامین a است. افزودن پیازچه به سبزیجات دیگر مثل سیبزمینی، گل کلم، قارچ و سویا طعم بسیار خوشایندی به غذا میدهد و در سالاد نیز طعم و بوی آن ملایمتر از پیازهای دیگر است. به گزارش پایگاه اینترنتی ارگانیک، همانطور که مطرح شد پیازچه منبع غنی از ویتامینها و املاح است که به درمان بسیاری از ناخوشیها و بیماریها کمک میکند و همچنین تاثیرات و پیامدهای مضر بیماریهای دیگر را نیز کاهش میدهد. برخی از بارزترین خواص این سبزی عبارتند از: - قندخون را کاهش میدهد. - برای کاهش و بهبود مشکلات رودهای و معدهای موثر است. - اغلب بعنوان دارویی برای مقابله با سرماخوردگی عادی استفاده میشود. - همچنین بعنوان یک اشتهاآور و نیز برای کمک به هضم غذا بسیار مفید است. - سرعت گردش خون را در بدن افزایش میدهد. گردآوری : گروه سلامت سیمرغ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده