afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ مواد لازم: گوشت خورشی 300 گرم به خورد شده 3لیوان آلو خشک 25 عدد پیاز خورد شده 1لیوان رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری شکر 1قاشق غذاخوری زعفران، زردچوبه، نمک به میزان دلخواه روغن کنجد 3قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، تکه های گوشت، ادویه ها و مقداری آب جوشیده به آن اضافه کنید و بگذارید تا به مدت ۱ ساعت بپزند. در تابه ای دیگر به ها را تفت دهید تا نرم شوند. در مراحل پایانی پخت گوشت، آلوهای خیس خورده، به و شکر و زعفران را بیفزایید و پس از چند دقیقه جوش خوردن، رب را به آن اضافه کنید. به این ترتیب بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، خورش آماده خوردن خواهد بود. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده