عاطفه کوچولو 2896 ارسال شده در 22 بهمن، 2011 سلام . می دونید من از همون اولی که به دنیا اومدم تا حالا که 22 سال می گذره هنوز نمی دونم که چی کار کنم که حس درس خوندن بهم دست بده تا بتونم روزی هفت، هشت، ده ساعت درس بخونم ، اگه کسی می تونه حتما کمک کنه که به شدت نیازمندم :JC_thinking: 9
alimec 23102 ارسال شده در 22 بهمن، 2011 روزی هفت هشت ساعت واقعا سخته... اولین کمکی که می تونم بکنم اینه که از کم شروع کنی تا برسی به 8 ساعت/ مثلا هفته اول روزی 2 ساعت هفته دوم روزی 4 ساعت ................................. هفته چهارم روزی 8 ساعت که مرد می خواد بتونه برای مدتی مثلا 6 ماه ثابت نگهش داره 11
sarevan 9753 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 با سلام باید برنامه ریزی کنید و بخواید اولین قدم خواستن هستش... بخواید و برنامه ریزی داشته باشید برای همه چیز... خواب...غذا درس زنگ تفریح و .... و ازهمه مهمتر ...باید با این مسئله کنار بیاید و تصمیمی باشه که با رضایت میگیرید اینطور نباشه که ساعتای درس...وقتهایی خشک و بی روح باشن که شما رو موظف به درس خوندن و کاری سخت میکنند ازدرس خوندن لذت ببرید مث همه کارهایی که شما رو شاد میکنند... اینطوری با ساعتهای کم ...شروع میکنید و کم کم ریتم بدنتون با این ساعتها تنظیم میشه و میشه ساعتای مطالعه رو افزایش داد.... پاینده باشید. 5
pinkkite 84 ارسال شده در 5 اسفند، 2011 سعی کن یه انگیزه ی فوق العاده برای درس خوندن پیدا کنی :icon_pf (19): چون اینطور که پیداست انگار نفس درس خوندن راضیت نمی کنه. آخه منم همینطور بودم به تازگی به این نتیجه ی طلایی رسیدم! 4
عاطفه کوچولو 2896 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2011 اخرش حس گرفتی یا هنوز بی حس هستی ؟؟ یه ذره حسش اومده روزی سه ساعت :smiley-gen165: 1
Himmler 22171 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 یه ذره حسش اومده روزی سه ساعت :smiley-gen165: افرین خیلی خوبه که مگه قراره روی چند ساعت بشه ؟ 1
عاطفه کوچولو 2896 مالک ارسال شده در 6 اسفند، 2011 افرین خیلی خوبه که مگه قراره روی چند ساعت بشه ؟ روزی 10 ساعت 1
Himmler 22171 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 روزی 10 ساعت نه این کار رو نکن خیلی خطر ناکه . من اگه روزی 2 ساعت هم میخوندم الان 5 نهضت بودم .. حیف شد بخدا 1
*lotus* 20275 ارسال شده در 6 اسفند، 2011 من قبلا تو دوره دبیرستان روزی 7 تا 8 ساعت میخوندم الان شده هفته ای 1 ساعت،والا مملکته داریم؟:دی 2
M.M.M 476 ارسال شده در 30 فروردین، 2012 انگیزه با شه حل میشه اگه یکی هم بهت این انگیزه رو بده که خیلی با حال میشه مثلا خود من یه استاد توی هنرستان داشتیم به من می گفت باید مشهد قبول بشی ومن این حرفش باعث انگیزه شد برام به طوری که شاید باورتون نشه روزی 14 الی 15 ساعت درس می خوندم.
ارسال های توصیه شده