majhool 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۸ سلام به نظر شما با ترکیب صندلی ، میز کامپیوتر و کتابخانه مشه چی طراحی کرد؟ من یک طرحی طراحی کردهام که تمام این سه کاربرد را یکجا داره و هیچ بخشی از اون باز و یا بسته و نمیشه منظورم ثابت هست هم کتابخانه ، هم صندلی برای نشستن و مطالعه کردن و هم میز کامپیوتر که به راحتی با اون کار کنید و حالت ارگونومی بدن هم در نظر گرفتم حالا به نظر شما من این و باید کجا ارائه کنم چون چند تا شرکت و . رفتم اما به نتیجه نرسیدم چون همه مشتاقن ببینند چه شکلی هست و من نمی تونم نشون بدم چون نشان دادن همانا و .......... راهنمایی کنید 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۸ سلامبه نظر شما با ترکیب صندلی ، میز کامپیوتر و کتابخانه مشه چی طراحی کرد؟ من یک طرحی طراحی کردهام که تمام این سه کاربرد را یکجا داره و هیچ بخشی از اون باز و یا بسته و نمیشه منظورم ثابت هست هم کتابخانه ، هم صندلی برای نشستن و مطالعه کردن و هم میز کامپیوتر که به راحتی با اون کار کنید و حالت ارگونومی بدن هم در نظر گرفتم حالا به نظر شما من این و باید کجا ارائه کنم چون چند تا شرکت و . رفتم اما به نتیجه نرسیدم چون همه مشتاقن ببینند چه شکلی هست و من نمی تونم نشون بدم چون نشان دادن همانا و .......... راهنمایی کنید فکر کنم تنها راهش این باشه که ریسک کنی :icon_pf (34): یا اینکه اشنا داشته باشی و برات اون طرح راه بسازه دیگه در این مورد نمی دونم چی بگم .یا اینکه طرحتو جایی ثبت کنی که در این رابطه من نمی دونم ایا چنین کاری میشه انجام داد یا نه :ws6: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده