Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ Nomen – Plural Der Plural im Deutschen kann die Endung n/en, e, r/er, s bzw. keine Endung haben. Es gibt aber keine festen Regeln, wann welche Endung verwendet wird. Die folgende Tabelle enthält Tendenzregeln – Pluralendungen, die häufig bei bestimmten Endungen auftreten. Vorsicht jedoch bei der Anwendung: es gibt viele Ausnahme [TABLE] [TR] [TD]männlich: Endung e, ent, and, ant, ist, or → der Student – die Studenten Bei Fremdwörtern mit der Endung ma, um, us wird die Endung des Nomens im Plural meist durch en ersetzt. → das Thema – die Themen [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]weiblich: Endung e, in, ion, ik, heit, keit, schaft, tät, ung → die Nation – die Nationen Besonderheit bei in: 'n' wird verdoppelt → die Lehrerinnen [/TD] [/TR] [TR] [TD]männlich: Endung ig, ich, är, ör, eur, ier, ling → der Friseur – die Friseure [/TD] [TD]weiblich: viele einsilbige Nomen (Plural mit Umlaut) → die Hand – die Hände [/TD] [/TR] [TR] [TD]sächlich: viele einsilbige Nomen (Plural oft mit Umlaut) → das Wort – die Wörter [/TD] [TD]weiblich: nie mit r/er-Plural [/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]männlich/sächlich und weiblich: Endung a, i, o, u, y → der Opa – die Opas → das Auto – die Autos → die Mutti – die Muttis → das Hobby – die Hobbys Familiennamen → die Lehmanns (= die Familie Lehmann) [/TD] [/TR] [TR] [TD]männlich: Endung el, en, er → der Löffel – die Löffel [/TD] [TD]sächlich: Endung chen, lein → das Mädchen – die Mädchen [/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ فک کنم فهمیدم چی گفتی!!:gnugghender:رمزیه اینا؟ باید رمز شکنی کنم!!:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ فک کنم فهمیدم چی گفتی!!:gnugghender:رمزیه اینا؟باید رمز شکنی کنم!!:gnugghender: اینا در مورد جمع بستن اسامیه .. مثال هم زده مثلا اینجا گفته وقتی اسمی اخرش به این حروف ختم میشه با یه en جمعش بسته میشه و ارتیکل یا همون حرف تعریف مفرد هم به جمع تغییر میکنه که دانشجو رو مثال زده که میشه دانشجویان Endung e, ent, and, ant, ist, or → der Student – die Studenten سعی نکن یاد بگیری مغزت هنگ میکنه . 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ شوما مرتب منظم بدرس اگه یاد نگرفتم اون وخت بیا ذوق بچه رو بزن بترکون!! 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ شوما مرتب منظم بدرس اگه یاد نگرفتم اون وخت بیا ذوق بچه رو بزن بترکون!! باشه مشق شب اول از روی متن بالا 20 بار بنویس 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ باشه مشق شب اول از روی متن بالا 20 بار بنویس این مشقه یا جریمه؟ 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ این مشقه یا جریمه؟ فعلا مشقه جریمه مونده البت سخت تره 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ فعلا مشقه جریمه مونده البت سخت تره اصن معلم خوبی نمیشی!! 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ من هیچی نفهمیدم عجب گیری افتادم الان من باید چیکار کنم ؟؟ :4564: ببین تو فقط بخون .. الهه هم مشقش رو مینویسه .. ماهرخ هم بگو فقط شما دو تا رو تشویق کنه .. خوب شد ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ عجب گیری افتادم الان من باید چیکار کنم ؟؟ :4564: ببین تو فقط بخون .. الهه هم مشقش رو مینویسه .. ماهرخ هم بگو فقط شما دو تا رو تشویق کنه .. خوب شد ؟؟ نمی شه من تشویق کنم ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ نمی شه من تشویق کنم ؟؟؟ پس کی بخونه ببین بلدی این کلمه ساده رو بخونی : entschuldigung اگه تونستی تلفظ فارسیش رو بنویس ببینم درست خوندی یا نه 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ پس کی بخونه ببین بلدی این کلمه ساده رو بخونی : entschuldigung اگه تونستی تلفظ فارسیش رو بنویس ببینم درست خوندی یا نه با عرض پوزش من تلفظشو بلت نیستم 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ با عرض پوزش من تلفظشو بلت نیستم :ws28: خب بدون اینکه اصلا فکرش هم کرده باشی اقلا معنیش رو گفتی .. یعنی معذرت ببین حروف رو که بلدی بخونی .. دیگی نگی نه ها فشار خونم بالا میره ؟؟ همونکه میخونی به هم بچشسبون 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ :ws28: خب بدون اینکه اصلا فکرش هم کرده باشی اقلا معنیش رو گفتی .. یعنی معذرت ببین حروف رو که بلدی بخونی .. دیگی نگی نه ها فشار خونم بالا میره ؟؟ همونکه میخونی به هم بچشسبون خیلی بدجنسی هیملر معنی شو می دونستم ..................یعنی تو گوگل ترنسلیت نیگا کردم entschuldigung اِنسچولدیگانگ ..........اگه بخندی نامردی 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ خیلی بدجنسی هیملر معنی شو می دونستم ..................یعنی تو گوگل ترنسلیت نیگا کردم entschuldigung اِنسچولدیگانگ ..........اگه بخندی نامردی :4564: 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ خودت گفتی من نخندم . راستی یه بار اونکه نوشتی ببین پس حرف t کجا جا انداختی ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ خودت گفتی من نخندم . راستی یه بار اونکه نشوتی ببین پس حرف t کجا جا انداختی ؟؟ خوب entschuldigung اِنتسچولدیگانگ ..........اگه بخندی 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ خوبentschuldigung اِنتسچولدیگانگ ..........اگه بخندی نه دیگه چرا بخندم همه توان خودت رو بکار انداختی بقیه اش هم تقصیر این زبان عجیب غریبه ... sch این همهش میشه ش U این حرف هم میخونیم او نه یو مثلا شما میگین یونی uni ما میگیم اونی پس اگه بشه تلفظ نوشتینش رو نوشت میشه انتشولدیگونگ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده