sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ من همش فکر میکردم پسری... شرمندهمن دخترم:hapydancsmil: :w888::w888: :aghosh: 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اون تاپیکو بستین که ادامه عکسارو اینجا ببینین؟؟؟؟؟؟ :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ اون تاپیکو بستین که ادامه عکسارو اینجا ببینین؟؟؟؟؟؟ :icon_pf (34): کدوم تاپیکو؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ کدوم تاپیکو؟؟؟؟ همون که آواتارشونو عکس خودشون میذاشتن دیگههه.. بیاین رو این فکر کنین.. http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=33707&p=756352&viewfull=1#post756352 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ همون که آواتارشونو عکس خودشون میذاشتن دیگههه.. بیاین رو این فکر کنین.. http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=33707&p=756352&viewfull=1#post756352 ما اگه بیایم اسپم میکنیما!:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ما اگه بیایم اسپم میکنیما!:gnugghender: منظورش همینه دیگه 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ من سوال پرسیدمجواب پلیز داریم روش فک میکنیم منظورش همینه دیگه نه بابا میخواست سر به راهمون کنه گولشو نخوری یه وقت! 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ نه مگه کرمانشاهی ها اینطوری حرف میزنن؟ اره گاهی ......................... اسپم هم اگه هست خداییش باید اینجوری باشه معلوم نیست سر شماریه گزینشه بازجوییه امار گیریه چی چیه هست :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ خیلی نامردین بچه ها میاین اسپم می کنین و یه ندا هم نمی دین 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ دوستاي عزيزم من در مورد اسپم كردن توضيح داده بودم. تاپيك هاي علمي جاي اسپم كردن نيست و اينكه با وجود اون صحبت من به اسپم ادامه دادين نميدونم نشانه چي ميتونه باشه. من تا حالا به اين دليل اخطاري به كسي ندادم ولي متاسفانه مجبورم موقتا اين تاپيك خوب رو ببندم. اميدوارم ديگه توي تاپيكهايي كه مضمون علمي دارن، حداقل توي اين تالار با اسپم مواجه نشيم. من خوشحال ميشم كه ببينم موضوعي باعث شادي و دور هم بودن شما شده، اصلا تشريف بياريد پروف من دور هم خوشحال باشيم يا تاپيك هاي گفتگوي زيادي هستن كه ميتونن اين بار رو به دوش بكشن كه اين مدتم كم نبودن، ولي اينجا جاش نيست. بهتره به خاطر شاديهاي زود گذرمون زحمت دوستاي ديگهمون رو هدر نديم. متشكرم شاد باشيد 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ببخشید خانم معذرت در این فاصله یکی ارسال شد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده