shayan1989 523 ارسال شده در 16 بهمن، 2011 این فایل رو خودم درست کردم که امید وارم به دردتون بخوره در تحلیل خرپا تا جایی که من می دونم از المان لینک استفاده می شود همچنین در این مثال از نود استفاده کردم نه از کی پینت اگر از کی پینت استفاده می کردیم حتما نیاز به مش زدن داشتیم ولی نود نیازی به مش زدن ندارد چرا که نود جزیی از المان تعریف شده است برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
shayan1989 523 مالک ارسال شده در 16 بهمن، 2011 من دقیق سوال شما رو نفهمیدم بین هر دو نود یک المان اینجاد کردم بعد هم روی نود ها چند تا نیرو قرار دادم و تحلیل شو دیدم همین
Ehsan 112346 ارسال شده در 16 بهمن، 2011 من دقیق سوال شما رو نفهمیدم بین هر دو نود یک المان اینجاد کردم بعد هم روی نود ها چند تا نیرو قرار دادم و تحلیل شو دیدم همین درسته. اما general post processing در ansys مهمتره و جواب هامون. تو استاتیک یادتونه نیروهای لینک ها را با دو روش گره و مقطع به دست میاوردیم؟ حالا میخواهیم همین کارو ansys برامون انجام بده، مثلا بگه تو فلان لینک، نیرو اینقدره. 1
shayan1989 523 مالک ارسال شده در 16 بهمن، 2011 من خودم فکر می کنیم این روش برای بدست اوردن نیرو ها در هر نود است نه این که در هر مقطع
Ehsan 112346 ارسال شده در 16 بهمن، 2011 من خودم فکر می کنیم این روش برای بدست اوردن نیرو ها در هر نود است نه این که در هر مقطع نیرو در هر نود دیگه چیه؟ شما یک گره را میگیری،در آن گره تعادل را مینویسی تا نیروی لینک ها به دست بیاد. 3
ارسال های توصیه شده