shayan1989 523 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ این فایل رو خودم درست کردم که امید وارم به دردتون بخوره در تحلیل خرپا تا جایی که من می دونم از المان لینک استفاده می شود همچنین در این مثال از نود استفاده کردم نه از کی پینت اگر از کی پینت استفاده می کردیم حتما نیاز به مش زدن داشتیم ولی نود نیازی به مش زدن ندارد چرا که نود جزیی از المان تعریف شده است برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ برای به دست آوردن نیرو در لینک های خرپا چکار کرده اید؟ لینک به دیدگاه
shayan1989 523 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ من دقیق سوال شما رو نفهمیدم بین هر دو نود یک المان اینجاد کردم بعد هم روی نود ها چند تا نیرو قرار دادم و تحلیل شو دیدم همین لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ من دقیق سوال شما رو نفهمیدم بین هر دو نود یک المان اینجاد کردم بعد هم روی نود ها چند تا نیرو قرار دادم و تحلیل شو دیدم همین درسته. اما general post processing در ansys مهمتره و جواب هامون. تو استاتیک یادتونه نیروهای لینک ها را با دو روش گره و مقطع به دست میاوردیم؟ حالا میخواهیم همین کارو ansys برامون انجام بده، مثلا بگه تو فلان لینک، نیرو اینقدره. 1 لینک به دیدگاه
shayan1989 523 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ من خودم فکر می کنیم این روش برای بدست اوردن نیرو ها در هر نود است نه این که در هر مقطع لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ من خودم فکر می کنیم این روش برای بدست اوردن نیرو ها در هر نود است نه این که در هر مقطع نیرو در هر نود دیگه چیه؟ شما یک گره را میگیری،در آن گره تعادل را مینویسی تا نیروی لینک ها به دست بیاد. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده