Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ پژوهشگران علوم پزشکی در شرکت دانش بنیان دانشگاه ‘ایست آنجلیا’ می گویند موفق به تولید نمونه اولیه ابزار دستی برای آزمایش مواد مخدر با استفاده از اثر انگشت شده اند . به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، محققین ادعا می کنند این دستگاه می تواند مواد مخدر و دیگر مواد را از طریق عرق موجود در اثرانگشت به صورت فوری تشخیص دهد. در سراسر جهان تمایل زیادی برای استفاده از چنین فناوریهایی وجود دارد. از این ابزارآلات، می تواند صحنه جرم، قضاوت های کیفری، امنیت داخلی و آزمایش در نهادهایی مانند زندانها و ادارات استفاده کرد. اما تولید کنندگان این دستگاه جدید می گویند توانایی یک ابزار دستی،انجام آزمایش های در محل، و با قابلیت های جدید و منحصر به فردی است. این ابزار، اثرانگشت را برای مواد مخدر و دیگر مواد غیرمجاز با استفاده از کارتریج های یکبار مصرف آزمایش می کند. جمع آوری این نمونه ها بسیار سریع و آسان است و نیازی به متخصص ندارد. این دستگاه به دلیل آنکه از اثرانگشت تصویر برداری می کند، تقریبا امکان تقلب را از بین می برد. قرار است این دستگاه در سال ۲۰۱۲ به تولید انبوه برسد و پژوهشگران آن قصد دارند کاربردهای بیشتری را از جمله آزمایش رانندگان در جاده ها به آن بیفزایند. 6 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ راهی واسه دور زدن هم وجود داره؟؟ 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ چه کار می شه کرد تا اثر انگشتمون پاک بشه ؟؟؟؟؟ ... یعنی هیچ وقت دیگه اثر انگشت نداشته باشیم ... :gnugghender: اگه بخواییم کاری کنیم دیگه نیاز به دستکش نداشته باشیم ... :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ راهی واسه دور زدن هم وجود داره؟؟ خیر .. چرا میپرسی ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ چه کار می شه کرد تا اثر انگشتمون پاک بشه ؟؟؟؟؟ ... یعنی هیچ وقت دیگه اثر انگشت نداشته باشیم ... :gnugghender: اگه بخواییم کاری کنیم دیگه نیاز به دستکش نداشته باشیم ... :gnugghender: همینجوری داری میگی یا در رابطه با مواد ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ همینجوری داری میگی یا در رابطه با مواد ؟؟ می خوام دیگه اثر انگشت نداشته باشم :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ می خوام دیگه اثر انگشت نداشته باشم :gnugghender: همینجوری که نمیشه مگه دلبخواهیه .. بیاد بگی واسه چی ؟؟ چه نقشه ای داری ؟:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ همینجوری که نمیشه مگه دلبخواهیه .. بیاد بگی واسه چی ؟؟ چه نقشه ای داری ؟:vahidrk: می خوام با واکینگ برم تا خونه یکی از رفقا بعد اون جا پا بگیره بعد من از دیوار برم بالا و ... حتما می خوام کار خلافی کنم دیگه ... ... 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ می خوام با واکینگ برم تا خونه یکی از رفقا بعد اون جا پا بگیره بعد من از دیوار برم بالا و ... حتما می خوام کار خلافی کنم دیگه ... ... همون دستکش بپوش . قسمنامه ما اجازه نمیده کار خلاف به دیگران یاد بدیم . میذاریم واسه خودمون 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ همون دستکش بپوش . قسمنامه ما اجازه نمیده کار خلاف به دیگران یاد بدیم . میذاریم واسه خودمون خودم می رم یاد می گیرم :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
یاقوت سرخ 54 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ خودم می رم یاد می گیرم :gnugghender: چسب بریز رو انگشتات دیگه دستکش نمی خواد 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ چسب بریز رو انگشتات دیگه دستکش نمی خواد دمت گرم بامرام ... :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ چسب بریز رو انگشتات دیگه دستکش نمی خواد بد اموزی نکن . اون خودش هفتصد تا از این شگرد ها بلده . 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ بد اموزی نکن . اون خودش هفتصد تا از این شگرد ها بلده . شنیدم با کمی اسید هم می شود ... لینک به دیدگاه
یاقوت سرخ 54 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ دمت گرم بامرام ... :gnugghender: خواهش میکنم بد اموزی نکن . اون خودش هفتصد تا از این شگرد ها بلده . اگه میشه فقط 100تاشو به ما هم یاد بدین 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ خواهش میکنم اگه میشه فقط 100تاشو به ما هم یاد بدین من خیلی پاستوریزم 1 لینک به دیدگاه
یاقوت سرخ 54 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ شنیدم با کمی اسید هم می شود ... حتما باسه راه حل چهره نگاره رو صورتت اسید میریزی:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ حتما باسه راه حل چهره نگاره رو صورتت اسید میریزی:gnugghender: مرد گریان ... کمی اسید می زنم سر انگشتم جای اثر انگشت تا کمی از پوست گوشتش حل بشه و بره ... 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ خواهش میکنم اگه میشه فقط 100تاشو به ما هم یاد بدین من نههههههههههههههههههه ماهرخ بلده 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ خیر .. چرا میپرسی ؟؟ هوینجوریییییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده