سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ این تصویر آسمان و صخره های سنگی زیبا نیست. بلکه عکسی است که توسط یک میکروسکوپ الکترونی از ترک های روی یک فلز هنگام خم شدن گرفته شده است. این تصویر برنده مسابقه FEI در بهترین تصویر میکروسکپی سال ۲۰۱۱ شده است. 15 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ ایول..... این نشون میده حقیقت ما هم در این دنیا یک شن ریزه ای بیش نیست..... 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ حقش بوده جایزه ببره . مبارکش باشه 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ حقش بوده جایزه ببره . مبارکش باشه مگه میدونی جایزه اش چی بوده؟ 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ مگه میدونی جایزه اش چی بوده؟ پ خب هر چی بوده نکنه جایزه بهش ندادن ؟؟:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ پ خب هر چی بوده نکنه جایزه بهش ندادن ؟؟:vahidrk: باید بررسی کارشناسانه بکنیم. اگه تو ایران بود که بهش فلش 2 گیگ جایزه میدادن. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ باید بررسی کارشناسانه بکنیم. اگه تو ایران بود که بهش فلش 2 گیگ جایزه میدادن. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عجب جایزه ای .. اقلا 8-10 میدادن .. اسی الان من و صاحب این عکس در کلمه برنده با هم برابریم .. تاپیک [h=3]مسابقه بهترین تصاویر مهندسی پزشکی-راند 6[/h] به من تبریک بگو امشب میخوام پارتی بدم تا دعوتت کنم و گرنه خبری نیست 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ عجب جایزه ای .. اقلا 8-10 میدادن .. اسی الان من و صاحب این عکس در کلمه برنده با هم برابریم .. تاپیک مسابقه بهترین تصاویر مهندسی پزشکی-راند 6 به من تبریک بگو امشب میخوام پارتی بدم تا دعوتت کنم و گرنه خبری نیست تو این نظرسنجی که شماره 5 با اختلاف 3 رای اوله که. 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ تو این نظرسنجی که شماره 5 با اختلاف 3 رای اوله که. خب همون 5 خودمون هستیم اسی جان . مسابقه هم تموم شد 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ خب همون 5 خودمون هستیم اسی جان . مسابقه هم تموم شد کجا تموم شده بود، من خودم چند دقیقه پیش به 5 رای دادم. :icon_pf (34): یک چیزی لایق رایمون بدی تشکر میکنیم، فقط کیک و ساندیس توش نباشه. 5 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ کجا تموم شده بود، من خودم چند دقیقه پیش به 5 رای دادم. :icon_pf (34): یک چیزی لایق رایمون بدی تشکر میکنیم، فقط کیک و ساندیس توش نباشه. مرسیکه رای دادی به 5 کیک که حتما هست اما ساندیس هم نگرانی نداره ما اینجا بهش میگیم کاپری سونه دیگه زیاد سخت نگیر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ مرسیکه رای دادی به 5 کیک که حتما هست اما ساندیس هم نگرانی نداره ما اینجا بهش میگیم کاپری سونه دیگه زیاد سخت نگیر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رای گیری تموم نشده هم داری تبلیغ میکنی هم رشوه میدی...... :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ رای گیری تموم نشده هم داری تبلیغ میکنی هم رشوه میدی...... :icon_pf (34): نه اقا تموم شده رای گیری ولی دست هایی در کاره میخوان یه چیز دیگه از صندوق در بیاد .. من برا امشب دارم برنامه میریزم .. اصلا ما از قبل معلوم بود میبریم :ws28: 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ خیلی جالب بود!! ساندیس المانیه یا چی جالب بود ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ ساندیس المانیه یا چی جالب بود ؟؟ عهههههههههه خارجکی بود ساندیسش؟ اسی رو از را به در کردین؟ ساندیس خور شد؟:vahidrk: هر دوش!! 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ عهههههههههه خارجکی بود ساندیسش؟اسی رو از را به در کردین؟ ساندیس خور شد؟:vahidrk: هر دوش!! چون من در مسابقه عکسهای مهندسی پزشکی برای دومین بار رتبه اول رو کسب کردم . اسی هم مجبوره ساندیس را به عنوان شیرنی بخورد .. امشب دعوته .. تازه رشوه هم بهش دادم رفت یه کاری کرد 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ چون من در مسابقه عکسهای مهندسی پزشکی برای دومین بار رتبه اول رو کسب کردم . اسی هم مجبوره ساندیس را به عنوان شیرنی بخورد .. امشب دعوته .. تازه رشوه هم بهش دادم رفت یه کاری کرد چه کاری؟از اسی بعید بود! حاجی و این کارا؟ 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ چه کاری؟از اسی بعید بود!حاجی و این کارا؟ اصلا توی عمرت رایگیری بدور از تقلب دیدی . ؟؟. حتی صندوق هم بسته و برنده هم اعلام شده باشه باز میشه کاری کرد 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ اصلا توی عمرت رایگیری بدور از تقلب دیدی . ؟؟. حتی صندوق هم بسته و برنده هم اعلام شده باشه باز میشه کاری کرد اووووووف خبر نداری چه چیزایی دیدم!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده