pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ از نوجوانی مرتب باهامون از یه قانونی حرف می زدن به اسم قانون بقای انرژی! اینکه انرژي هرگز از بین نمی ره بلکه فقط از یه شکلی به یه شکل دیگه تبدیل میشه.... خیلی این قانون رو دوست دارم یه جورایی آدم رو از نا امیدی و پوچ گرایی دور می کنه بی اختیار با دیدن یکی از دوستام یا خودم فکر کردم که پس انرژي ها کجا میره؟ مگه نمی گن قانون بقای انرژي؟ پس این همه دوست داشتن های یک طرفه چرا دو طرفه نمی شن! یه چیزی اومد توی ذهنم اینم یه نوع از بقای انرژي است وقتی عشقی رو با تموم وجود به کسی هدیه می کنی هم طبق قانون هر عملی را عکس العملی است و هم طبق قانون بقای انرژي به خودت بر می گرده! حالا نه از طرف مقابلت بلکه از طرف یکی دیگه تو بی آنکه بدونی این همون عشق خودته که طبق این قانون به خودت برگشته ولی نه از طرف کسی که می خوایش که از طرف کسی که نمی خوایش!! فقط دلت می شکنه اما شاید این همان قانون باشد... نظر شما درباره این قانون چیست؟ آیا عشق های یک طرفه ای داشتین که بعد خودتان هم عشق کس دیگری شده باشید؟ مصداق دیگری برای این قانون به ذهنتان خطور می کند؟ 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ آیا عشق های یک طرفه ای داشتین که بعد خودتان هم عشق کس دیگری شده باشید؟ مصداق دیگری برای این قانون به ذهنتان خطور می کند؟ باید بررسی کنی ببینی چرا عشق یکطرفه در تو به وجود آمده. مثلا یکسری ایده آل هایی در ذهنت داری که یک فردی رو میبنی که به نظرت اون ایده آل ها را داره. اما شاید در واقعیت اینطور نباشه، یعنی اون فرد ایده آل های شما را ندارد بلکه سرابی است از آن ایده آل ها. شما انرژیتو میفرستی،اما چون سراب است،بی پاسخ میماند. برای عاشق شدن نباید انرژی فرستاد و منتظر دریافت آن شد، باید رفت تا یک قدمی چشمه عشق. در بیابان زندگی فرق بین چشمه و سراب اصلا مشخص نیست،مگر در یک قدمی اش. 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ درود شما قانون بقای کل رو گفتین من اشاره ای می کنم به قانون بقای انرژی مکانیکی(مجموع انرژی جنبشی و پتانسیل): قانون بقای انرژی مکانیکی بر خلاف قانون بقای انرژی کل همیشه صادق نیست بلکه بستگی به نوع کار داره. مثلا اگه یکی از کارهای ما کار اصطکاک باشه دیگه بقا نداره. یه ذهنیت: پتانسیل= نیروی بالقوه هر انسانی جنبشی= نیروی بالفعل/خوبی محبت پیشنهاد انتقاد تدریس و... اصطکاک=انتقاد خصمانه/تدریس مزخرف/ یا حتی از طرف دیگران(مثلا تهمت تمسخر و...) 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ باید بررسی کنی ببینی چرا عشق یکطرفه در تو به وجود آمده.مثلا یکسری ایده آل هایی در ذهنت داری که یک فردی رو میبنی که به نظرت اون ایده آل ها را داره. اما شاید در واقعیت اینطور نباشه، یعنی اون فرد ایده آل های شما را ندارد بلکه سرابی است از آن ایده آل ها. شما انرژیتو میفرستی،اما چون سراب است،بی پاسخ میماند. برای عاشق شدن نباید انرژی فرستاد و منتظر دریافت آن شد، باید رفت تا یک قدمی چشمه عشق. در بیابان زندگی فرق بین چشمه و سراب اصلا مشخص نیست،مگر در یک قدمی اش. خب با یه قسمت از حرفات مخالف با قسمتی کاملا موافق و از قسمتی یه سوال دارم با مخالفت شروع می کنم من به هیچ عنوان درباره ایده آلهام اشتباه نمی کنم چون...!! و اینکه من اسم احساس خودم رو نذاشتم عشق یک طرفه چون من احساسات خودم (من نوعی) رو مثل یه منبع انرژی می دونم که باتوجه به اینکه در انتخابم اشتباهی نمی کنم لزومی هم به ابراز نکردن انرژیم نمی بینم! چرا باید نور خورشید رو دریغ کنم؟ اما با تئوری سراب و چشمه کاملا موافقم که جزو نظرات خیلی محکم خودمه که تا هر جا لازم باشه دنبال سراب ها برای پیدا کردن چشمه واقعی می رم و می دونم که بهش می رسم یه روزی! اما سوالم چجوری میشه بدون ابراز انرژي تا لب چشمه رفت؟ 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ درودشما قانون بقای کل رو گفتین من اشاره ای می کنم به قانون بقای انرژی مکانیکی(مجموع انرژی جنبشی و پتانسیل): قانون بقای انرژی مکانیکی بر خلاف قانون بقای انرژی کل همیشه صادق نیست بلکه بستگی به نوع کار داره. مثلا اگه یکی از کارهای ما کار اصطکاک باشه دیگه بقا نداره. یه ذهنیت: پتانسیل= نیروی بالقوه هر انسانی جنبشی= نیروی بالفعل/خوبی محبت پیشنهاد انتقاد تدریس و... اصطکاک=انتقاد خصمانه/تدریس مزخرف/ یا حتی از طرف دیگران(مثلا تهمت تمسخر و...) جالب بود اگه یه نیروی فنر روهم یه عنوان --> انگیزه بهش اضافه کنیم خیلی جالب می شه 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ من به هیچ عنوان درباره ایده آل هام اشتباه نمی کنم چون...!! از کجا اینقدر مطمئنی؟ تا حالا به چند درصد از ایده آل هات در زندگی رسیدی که مطمئنی در انتخابش اشتباه نمیکنی؟ ملاک انتخاب درست ایده آل ها رسیدن حداکثری به آنهاست. وگرنه اگر به اکثرش نرسی و بعدا بگی ایده آل من است، اسمش میشود خیالات شیرین. چجوری میشه بدون ابراز انرژي تا لب چشمه رفت؟ باید عمل کرد و توشه ای برداشت و رفت. یا میرسی یا نمیرسی. اینکه از دور انرژی بندازی مثل چراغ قوه که شاید چشمه ای را در نور دیدی، فایده ای نداره. 2 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ از کجا اینقدر مطمئنی؟تا حالا به چند درصد از ایده آل هات در زندگی رسیدی که مطمئنی در انتخابش اشتباه نمیکنی؟ ملاک انتخاب درست ایده آل ها رسیدن حداکثری به آنهاست. وگرنه اگر به اکثرش نرسی و بعدا بگی ایده آل من است، اسمش میشود خیالات شیرین. مطمئنم چون به این راحتی ها انتخابش نمی کنم بارها آزمودمش! بله من هم به ایده آلهام می رسم با این فرق که انتظارات ما با هم متفاوت است باید عمل کرد و توشه ای برداشت و رفت. یا میرسی یا نمیرسی. اینکه از دور انرژی بندازی مثل چراغ قوه که شاید چشمه ای را در نور دیدی، فایده ای نداره خب من هم موافقم و تقریبا همین کار رو سعی می کنم عملی کنم ولی خب شاید اونقدرا هم لایق رسیدنش نباشم که بهش امید دارم البته من بحثم تو این تاپیک سر عشق های یک طرفه زنجیره وار بود به این شکل که الف عاشق ب ، ب عاشق ج ، ج عاشق د ، و الی آخر! که در انتها شاید آخری عاشق همان الف شود!! 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ خوش بحالت پری لااقل یکی رو پیدا کردی که بهش اینقد اعتماد کنی عشق با اعتماد پیدا کردن به یه نفر شروع میشه البته به نظر من 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ خوش بحالت پری لااقل یکی رو پیدا کردی که بهش اینقد اعتماد کنی عشق با اعتماد پیدا کردن به یه نفر شروع میشه البته به نظر من آره عزیز دلم بهترین هدیه زندگی همینه اعتماد داشتن به کسی بیشتر از خودت دوست داشتن کسی یا کسانی بیشتر از خودت مهم نیست اون معشوق یا معشوقه باشه که بهش برسی یا نرسی! مهم اینکه این عشق و اعتماد و وفاداری چقدر زندگیتو از بی معنایی و تنهایی در میاره!! من این احساسم رو با تمام دنیا عوض نمی کنم! 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ آره عزیز دلم بهترین هدیه زندگی همینهاعتماد داشتن به کسی بیشتر از خودت دوست داشتن کسی یا کسانی بیشتر از خودت مهم نیست اون معشوق یا معشوقه باشه که بهش برسی یا نرسی! مهم اینکه این عشق و اعتماد و وفاداری چقدر زندگیتو از بی معنایی و تنهایی در میاره!! من این احساسم رو با تمام دنیا عوض نمی کنم! خوش بحالت خودم من اگه یه روز همچین کسی رو تو زندگیم پیدا کنم طوری که مثل تو بهش ایمان داشته باشم جدای ار عرف و رسم جامعه برا بدست اوردنش خیلی تلاش می کنم به نظرم برا بدست اوردنش تلاش کن یا میرسی اگرم نرسی اون محبتی که از دوست داشتن یه نفر تو دلت هس باعث تصفیه و لطافت روحت میشه ناامید نشو عزیزم 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ خوش بحالت خودم من اگه یه روز همچین کسی رو تو زندگیم پیدا کنم طوری که مثل تو بهش ایمان داشته باشم جدای ار عرف و رسم جامعه برا بدست اوردنش خیلی تلاش می کنم به نظرم برا بدست اوردنش تلاش کن یا میرسی اگرم نرسی اون محبتی که از دوست داشتن یه نفر تو دلت هس باعث تصفیه و لطافت روحت میشه ناامید نشو عزیزم مرسی نمی دونی چقدر خوشحالم کردی که ...:hapydancsmil: احساس کردم بلاخره یکی فهمید من چی میگم! (اشک شوق) یکی هم مثل من دنبال این چیزاست نه فقط شعار های معروف و... وای مرسی عزیزم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده