goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ سال ۱۹۶۴، دكتر روگوزوف، در ۲۷ سالگي مقيم ايستگاهي در قطب جنوب بود. در اين زمان او تشحيص داد كه مبتلا به آپانديسيت حاد شده است. شرايط او داشت بدتر ميشد و به خاطر شرايط آب و هوايي، هواپيمايي نميتوانست فرود بيايد. به همين خاطر او تصميم گرفت، خودش را عمل كند. او با بيهوشي موضعي عمل را شروع كرد، در حين عمل، هواشناس ايستگاه، ريتراكتور (وسيلهاي كه دو سوي برش جراحي را ميگيرد و برش را باز نگه مي دارد) را برايش نگه داشت، راننده ايستگاه آينه را براي او نگه داشته بود، دانشمندي هم وسايل عمل را به او ميداد...دكتر روگوزوف در حالت خمشده به جلو، عمل را انجام داد و گرچه يك بار طي عمل از حال رفت، توانست عمل را كمتر از دو ساعت انجام دهد. بعد از دو هفته او كاملا بهبود پيدا كرد 18 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ مگه میشه؟ میبینی که شده!:viannen_38:وقتی بی حسی موضعی باشه عقل و سایر اعضای بدنش از کار نمی فته که غیر منطقی نیست!:yes: 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ به حق چیزای ندیده :w58: به یاری همین آدماست که علم پیشرفت میکنه دیگه!!:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ به یاری همین آدماست که علم پیشرفت میکنه دیگه!!:biggrin: زده دلو رودشو پاره کرده میگی پیشرفت علم:texc5lhcbtrocnmvtp8بابا من که از دور نگا میکنم حالم بد میشه خودش چطور شکمه خودشو پاره کرده!:ydm47612zsesgift969 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ زده دلو رودشو پاره کرده میگی پیشرفت علم:texc5lhcbtrocnmvtp8بابا من که از دور نگا میکنم حالم بد میشه خودش چطور شکمه خودشو پاره کرده!:ydm47612zsesgift969 خب دکتره خو پیچاره!! ینی بوده فک کنم دیگه الان نیست 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ چه جالب! عجب دلی داشته همش یه بار از حال رفته؟!!!!:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ خب دکتره خو پیچاره!!ینی بوده فک کنم دیگه الان نیست مرده؟بیچاره خدا بیامرزتش:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ چه جالب! عجب دلی داشته همش یه بار از حال رفته؟!!!!:icon_pf (34): اوری میخوای توام امتحان کن ببین میتونی؟؟ مرده؟بیچاره خدا بیامرزتش:texc5lhcbtrocnmvtp8 نمیدونم که ولی 1964 ، 27 ساله بوده اگه زنده باشه هم فرقی با مرده ها نداره عملا!!:lol: 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ اوری میخوای توام امتحان کن ببین میتونی؟؟ نمیدونم که ولی 1964 ، 27 ساله بوده اگه زنده باشه هم فرقی با مرده ها نداره عملا!!:lol: بیچاررو کشتیم 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ بیچاررو کشتیم پزشک لایقی بود خدا بیامرزدش!! 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ پشت سر مرده که حرف نمیزنن . کراهت شدیده دارد :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ قبلا" اینو خونده بودم....فکر کنم عمل آپاندیس بوده :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ قبلا" اینو خونده بودم....فکر کنم عمل آپاندیس بوده :JC_thinking: بله ا اپاندیس سابقشون بوده 3 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ پشت سر مرده که حرف نمیزنن . کراهت شدیده دارد :vahidrk: دکتر به این خوبی رو دلت میاد بگی مرده؟:vahidrk: اون زندس و روحش همیشه در کنار ماست!! 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ دکتر به این خوبی رو دلت میاد بگی مرده؟:vahidrk:اون زندس و روحش همیشه در کنار ماست!! تکبیـــــــــــــــــــــــــــــــــــر 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ تکبیـــــــــــــــــــــــــــــــــــر الاااااااااااااااااااااااااااف کردی مارو !! الااااااااااااااااااااااااااااااف ! :lol: 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ اوری میخوای توام امتحان کن ببین میتونی؟؟ من غلط بفرمایممممممممممممممممممم:banel_smiley_52: از عکسشم چندشم شد :84eb3ampc0vsywihe0i خانم ما با خاک و گل و خشت سرو کار داریم دل و روده باهامون سازگار نیست:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ من غلط بفرمایممممممممممممممممممم:banel_smiley_52:از عکسشم چندشم شد :84eb3ampc0vsywihe0i خانم ما با خاک و گل و خشت سرو کار داریم دل و روده باهامون سازگار نیست:biggrin: :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده