رفتن به مطلب

شما کدوم روش رو انتخاب میکنید ؟؟؟

ارسال های توصیه شده

شما یه تومور توی سرتون دارید ، برای اینکه زنده بمونید باید عمل کنید ... 2 روش وجود داره برای این کار :

1.روش اول: این روش با جراحی مغز صورت میگیره ، از اونجاییکه موقعیت تومور جوریه که برداشتن تومور به این روش باعث آسیب دیدن بخش عمده ای از حافظه ی مغزتون میشه شما بعد از عمل به این روش دیگه هیچ کس و هیچ چیزی رو به خاطر نخواهید آورد (حتی عزیزترین نزدیکانتون رو)

2.روش دوم: این روش با استفاده از پروتوی گاما انجام میشه و بعد از عمل بهبود کامل پیدا میکنید ، حافظه تون هم آسیبی نمیبینه و کاملا سالم مثه قبل از عمل کار میکنه ... ولی یه مشکلی وجود داره اونم اینه که بعد از عمل به این روش فقط 5 سال دیگه عمر میکنید .

حالا شما لطف کنید و بفرمایید که کدوم روش رو برای عمل انتخاب میکنید ؟ و چرا ؟

پ.ن: موقعیتی که توی این تاپیک بیان کردم برگرفته از یکی از قسمتهای سریال Grey's Anatomy که ام بی سی پخش میکنه هستش ، بنابرین دوستان اگه فکر میکنن از لحاظ پزشکی این داستان مشکلی داره لطفا نادیده بگیرن و با فرض حقیقی بودن همچین اتفاقی خودشون رو توی این موقعیت قرار بدن و جواب بدن...مرسی:icon_pf (44):

• Like 35
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 53
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

حالا شما لطف کنید و بفرمایید که کدوم روش رو برای عمل انتخاب میکنید ؟ و چرا ؟

روش دومyes.gif

5 سال زنده باشم ولی بدونم کی هستم خیلی بهتره تا ندونم و بخوام تو خلا زندگی کنم

بیشترمون حاضریم برای یک دقیقه بیشتر زندگی کردن با خونوادمون همه زندگیمونو بدیم

مطمئننا تو این شرایط این 5 سال زندگی رو به معنای واقعی زندگی میکنم :yes:

هرطور فکر میکنم میبینم 5 سال رو ترجیح میدم :ws37:

مرسی بابت تاپیک 5546.gif

• Like 14
لینک به دیدگاه
روش دومyes.gif

5 سال زنده باشم ولی بدونم کی هستم خیلی بهتره تا ندونم و بخوام تو خلا زندگی کنم

بیشترمون حاضریم برای یک دقیقه بیشتر زندگی کردن با خونوادمون همه زندگیمونو بدیم

مطمئننا تو این شرایط این 5 سال زندگی رو به معنای واقعی زندگی میکنم :yes:

هرطور فکر میکنم میبینم 5 سال رو ترجیح میدم :ws37:

مرسی بابت تاپیک 5546.gif

5سال کمه ها ولی...:ws44:

یه چیز دیگه م هست...اینکه درسته تو خانواده تو یادت نمیاد ولی اونا همین جوری هم دوست دارن و زنده موندنت اگه واسه خودت فایده ای نداشته باشه حد اقل میتونه اونارو خوشحال کنه :JC_thinking:

• Like 8
لینک به دیدگاه
بستگی داره چند سالم باشه اون موقع:JC_thinking:

در مورد حال داریم صحبت میکنیم دیگه...هرچند سالته الان همونو در نظر بگیر چون با همین سنت داری تصمیم میگیری! :texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 5
لینک به دیدگاه

یه چیز دیگه م هست...اینکه درسته تو خانواده تو یادت نمیاد ولی اونا همین جوری هم دوست دارن و زنده موندنت اگه واسه خودت فایده ای نداشته باشه حد اقل میتونه اونارو خوشحال کنه :JC_thinking:

آره خیلی کمه w821.gif

از کجا معلوم که اونا بتونن این وضع رو تحمل کنن؟ شاید انقد فشار عصبی زیاد باشه که تاب و تحملشو نداشته باشن افسرده بشن ، هوم؟ :JC_thinking:

حالا خدارو چه دیدی شاید دری به تخته خورد 5 سال شد 50 سال:ws17:

• Like 8
لینک به دیدگاه
در مورد حال داریم صحبت میکنیم دیگه...هرچند سالته الان همونو در نظر بگیر چون با همین سنت داری تصمیم میگیری! :texc5lhcbtrocnmvtp8

خب معلومه که اون روش رو انتخاب میکنم که بیشتر زندگی کنم اما حافظه ام رو از دست بدم.به هر حال دوباره میشه اشنا شد:texc5lhcbtrocnmvtp8

تو این 30 سال هیچ لذتی نبردیم از زندگی هنوز.5 سال کمه

• Like 4
لینک به دیدگاه
آره خیلی کمه w821.gif

از کجا معلوم که اونا بتونن این وضع رو تحمل کنن؟ شاید انقد فشار عصبی زیاد باشه که تاب و تحملشو نداشته باشن افسرده بشن ، هوم؟ :JC_thinking:

د نه د نشد.ایرانی بازی در نیار.5 سال و نه یک ثانیه بیشتر:texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 5
لینک به دیدگاه

من یه ارزو دارم وقتی به اون برسم دیگه به هدف زندگیم رسیدم و ادامه ی زندگی بی هدف بهتره نباشه (5 سال خیلی زیاده)

• Like 4
لینک به دیدگاه
من یه ارزو دارم وقتی به اون برسم دیگه به هدف زندگیم رسیدم و ادامه ی زندگی بی هدف بهتره نباشه (5 سال خیلی زیاده)

اما من فکر میکنم اشتباه میکنی.به این دلیل که وقتی به ارزوت رسیدی ارزوی بعدیت شکل میگیره

البته قشنگی ارزوها به اینه که بهشون نرسی.به هدفات برسی بهتره تا ارزوهات

• Like 4
لینک به دیدگاه
د نه د نشد.ایرانی بازی در نیار.5 سال و نه یک ثانیه بیشتر:texc5lhcbtrocnmvtp8

:persiana__hahaha:

دقیقا خواستم توی پستم بنویسم اینجا ایران است شاید 5 سال شد 50 سال !:texc5lhcbtrocnmvtp8

ولی بی شوخی همون 5 سال yes.gif

آخه اونطوری مثل نوزاد تازه متولد شده میشی دوباره بیست سی سال طول میکشه تا بشی اونی که قبلا بودی ، اونوقت تازه میشی 50-60 ساله که بخوای نخوای آلزایمر گرفتیو دوباره روز از نو :w58:

• Like 5
لینک به دیدگاه
آره خیلی کمه w821.gif

آخه تحملش کار سختی نیس زیاد...دست و پا گیر نیستی فقط حافظه ت کار نمیکنه

اگه قرار باشه دری به تخته بخوره خب ممکنه یه دری به تخته بخوره بتونن حافظه تم بعدا درست کنن!:biggrin:

خب معلومه که اون روش رو انتخاب میکنم که بیشتر زندگی کنم اما حافظه ام رو از دست بدم.به هر حال دوباره میشه اشنا شد:texc5lhcbtrocnmvtp8

تو این 30 سال هیچ لذتی نبردیم از زندگی هنوز.5 سال کمه

نه دیگه زرنگ جوووون...نمیشه دوباره آشنا بشی که..کلا حافظه ت آسیب دیده تعطیل شده ! :texc5lhcbtrocnmvtp8

خیلی جالبه...اگه دوس داشتی به ما هم بگو هدفتو :JC_thinking:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من پنج سال رو انتخاب میکنم...

5 سال میرم برای خودم کاری که واقعا ازش لذت میبرم رو انجام میدم بعدشم سرم رو میزارم زمین راحححححححححححححححححححححححححححت میمیرم... همه چیز تموم میشه میره پی کارش...

• Like 9
لینک به دیدگاه
آخه تحملش کار سختی نیس زیاد...دست و پا گیر نیستی فقط حافظه ت کار نمیکنه

اگه قرار باشه دری به تخته بخوره خب ممکنه یه دری به تخته بخوره بتونن حافظه تم بعدا درست کنن!biggrin.gif

:ws17: شاید ...

ولی خوب دست و پا گیریمون ک بیشتر میشه ، فک کن مثل بچه ها همه چیز برامون جدیده تا بیان بگن چی بوده ، این چیه ، اون چیه، بعد تازه ما بتونیم در حافظه مون نگه داریم که نمیتونیم هم عمر اونا تموم شده هم عمر خودمون (1061).gif

:JC_thinking:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من پنج سال رو انتخاب میکنم...

5 سال میرم برای خودم کاری که واقعا ازش لذت میبرم رو انجام میدم بعدشم سرم رو میزارم زمین راحححححححححححححححححححححححححححت میمیرم... همه چیز تموم میشه میره پی کارش...

وافن الان چرا نمیتونی کاری که واقعا ازش لذت میبری رو انجام بدی ؟ مگه توی اون 5 سال چه اتفاقی میفته که بتونی اون کارو انجام بدی؟ :ydm47612zsesgift969 اون 5 سال هم تقریبا مثه 5سال از همین زندگی عادیته دیگه :ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من نمیتونم انتخاب کنم. :texc5lhcbtrocnmvtp8

چون بیشتر از برای خودم برای خانوادم زندگی میکنم. هم 5 سال براشون کمه و هم از دست دادن حافظه براشون غیر قابل تحمله.

• Like 3
لینک به دیدگاه
:ws17: شاید ...

ولی خوب دست و پا گیریمون ک بیشتر میشه ، فک کن مثل بچه ها همه چیز برامون جدیده تا بیان بگن چی بوده ، این چیه ، اون چیه، بعد تازه ما بتونیم در حافظه مون نگه داریم که نمیتونیم هم عمر اونا تموم شده هم عمر خودمون %281061%29.gif

:JC_thinking:

آره...درست میگی اینم هست ، ولی فکر نمیکنم هیچ خانواده ای راضی به مرگ عزیزش باشه حتی اگه کاملا زمینگیر و علیل باشه

وای چه آدمو در شرایط سخت قرار میدین!:icon_pf (34):

خب من اولی هنوز خیلی آرزو دارم که بهشون نرسیدم حتی اگه هیچ کسیو نشناسم!:hanghead:

با اون شرایط هم دیگه آرزوهایی که داری یادت نمیمونه که بخوای بخاطرشون زندگی کنی :texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 3
لینک به دیدگاه
من نمیتونم انتخاب کنم. :texc5lhcbtrocnmvtp8

چون بیشتر از برای خودم برای خانوادم زندگی میکنم. هم 5 سال براشون کمه و هم از دست دادن حافظه براشون غیر قابل تحمله.

من تو زندگی به جز درس هیچکاری نکردم اونم در جهت رضایت پدرم بوده:biggrin:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...