Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ بخشیدن، بزرگی یک انسان رو نشون میده.......اگه کسی شیوه بخشش رو در هر شرایط به اجرا در بیاره مطمئنن انسانی کامل و آراسته می باشد.... خب اون کسی که اشتباه کرده نادونی کرده........ولی کسی که می بخشه آدمه بنظر من انسانیه.... بقول قدیمی ها ::: :thumbsdownsmiley: حساب به دینار بخشش به خلوار این یه سوالی برام شده؟ نمیدونم شاید برای خیلی ها هم پیش بیاد میگم چرا بعضی ها قدرت ببخشش رو ندارن؟؟! ولی بعضی ها از خونه برای مثال پسرشون میگذرن و طرف مقابل رو زیر ببخشش خودشون خم میکنن..... البته از قدیم گفتن بخشش از بزرگانه...... ولی اون مزه ای که بخشش داره انتقام نداره میدونیند چرا؟ برا اینکه با بخششه که انسان بین انسان های دور اطرافیش برجسته میشه...... چیکار کنیم که قدرت بخشیدن رو در خودمون افزایش بدیم؟ بنظر من باید آگاهی فردیمون رو بالا ببریم حالا این آگاهی میخواد نسبت به افراد خاص باشه یا یه جامعه منظور از آگاهی ،شناخته.......شناخت نسبت به عوامل و پیرامون موجود در افراد یا اجتماعات....... نظرتون در رابطه با بخشیدن چیه؟!! در کل بخشش خوبه یا بد؟؟! 15 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ ارکانه نیست ارکان بنویسی ارکانه خونده میشه. شد 19 یه غلط هم تو اون شعر داشتی 5 نمره هم از اون کسر میشه میشی 14 . ولی چون من بخشنده هستم بازم بهت 20 میدم. بخشندگی و عفو تنها داروی قلب انسان هست. با این دو کار قلب انسان جوانتر میشه. این یه مطلب علمی است. 7 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ من به شخصه آدمی هستم که معمولا زود دیگران رو می بخشم ... معمولا اسپمرها دلشون بزرگه ... بخشیدن باعث آروم شدن اعصاب آدم می شه ... یه جورایی مشغله های فکری و فشارهای روانی رو کم می کنه ... بخشش به وقتش و به جاش خیلی می تونه تاثیر گذار باشه ... 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ ارکانه نیست ارکان بنویسی ارکانه خونده میشه. شد 19 یه غلط هم تو اون شعر داشتی 5 نمره هم از اون کسر میشه میشی 14 . ولی چون من بخشنده هستم بازم بهت 20 میدم. بخشندگی و عفو تنها داروی قلب انسان هست. با این دو کار قلب انسان جوانتر میشه. این یه مطلب علمی است. بخششت من و خم کم:biggrin: مرسی از نمره بیستت البته نه هر قلبی! 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ من به شخصه آدمی هستم که معمولا زود دیگران رو می بخشم ... معمولا اسپمرها دلشون بزرگه ... بخشیدن باعث آروم شدن اعصاب آدم می شه ... یه جورایی مشغله های فکری و فشارهای روانی رو کم می کنه ... بخشش به وقتش و به جاش خیلی می تونه تاثیر گذار باشه ... البته بخشش از لحاظ مکان زمان محدودیتی نداره .....بس هر وقت بخوای کسی رو ببخشی دیر نیست برا اینکه دادشمون فکور گفت بخشش داروی قلب انسانه....و اگر قلب آدمی به خوبی کار کنه مطمئنن اعصاب و روان انسان نیز به خوبی کار خواهد کرد. 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ البته بخشش از لحاظ مکان زمان محدودیتی نداره .....بس هر وقت بخوای کسی رو ببخشی دیر نیستبرا اینکه دادشمون فکور گفت بخشش داروی قلب انسانه....و اگر قلب آدمی به خوبی کار کنه مطمئنن اعصاب و روان انسان نیز به خوبی کار خواهد کرد. ولی من معتقدم که بخشش هم ممکنه خیلی دیر بشه ... و اون وقت مشکلاتی که از قبلش به وجود بیاد دیگه غیر قابل جبران باشه ... این رو براساس یه تجربه گفتم شیخ ... ... گاهی اوقات یک بخشش کوچیک می تونه زندگی آدم رو تغییر بده ... یا گاهی نبود همین بخشش می تونه زندگی چندین نفر رو نابود کنه ... 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ ولی من معتقدم که بخشش هم ممکنه خیلی دیر بشه ... و اون وقت مشکلاتی که از قبلش به وجود بیاد دیگه غیر قابل جبران باشه ...این رو براساس یه تجربه گفتم شیخ ... ... گاهی اوقات یک بخشش کوچیک می تونه زندگی آدم رو تغییر بده ... یا گاهی نبود همین بخشش می تونه زندگی چندین نفر رو نابود کنه ... یه خواهش وصله شیخ رو به ما نچسبون چون به ما نمیچسبه! خب بازم بستگی به دل کسی داره که میخواد ببخشه......البته هر کی نمیتونه تو فاز بخشیدن قرار بگیره.......ولی بیاید با بخشش زندگی رو به کام هم شیرین کنیم 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ یه خواهش وصله شیخ رو به ما نچسبونچون به ما نمیچسبه! خب بازم بستگی به دل کسی داره که میخواد ببخشه......البته هر کی نمیتونه تو فاز بخشیدن قرار بگیره.......ولی بیاید با بخشش زندگی رو به کام هم شیرین کنیم :viannen_38: ... باشه می گم حاج آقا ... ای کاش همه آدما می تونستن زیبایی بخشش رو درک کنن ... 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ :viannen_38: ... باشه می گم حاج آقا ... ای کاش همه آدما می تونستن زیبایی بخشش رو درک کنن ... خب همه آدمها که دیدشون به زندگی و افراد مثل هم نیست حاج آقا که خیلی بدتر شد!:yes: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ خب همه آدمها که دیدشون به زندگی و افراد مثل هم نیست حاج آقا که خیلی بدتر شد!:yes: خوب خودت انتخاب کن : حاج خانوم حاجی جون کربلایی ملا ممد :JC_thinking: براد پیت جنیفر . . . آق جاوید :girl_blush2: ... 3 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ بخشش و بخشیدن آدما خوبه. اما گاه باید نبخشید. چون بخشیدن زیاد دیگران رو متوقع میکنه و باعث میشه که به کار نادرستشون باز هم ادامه بدن. منو که میشناسی که چقد بخشنده ام...؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ بخشش و بخشیدن آدما خوبه.اما گاه باید نبخشید. چون بخشیدن زیاد دیگران رو متوقع میکنه و باعث میشه که به کار نادرستشون باز هم ادامه بدن. منو که میشناسی که چقد بخشنده ام...؟؟؟ آره میشناسم خیلی بخشنده و مهربون هستی! تو ببخش مطمئن باش دیگران هم انقدر عقلشون میرسه کار اشتباه رو تکرار نکن 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ بعضی ها ارزش بخشده شدن ندارن چون بارها در موردشون امتحان شده اما نمیفهمن ادمای نادون رو هم باید به امون خدا رها کرد اون پدری که از خون بچش میگذره خیلی روح بزرگی داره مطمئنا خیلی با خودش کلنجار رفته تا این تصمیمو بگیره 4 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ بخشش خيلي خوبه اما نه اينكه هركسي را بخشيد يادمه زمان بچگي هربار با يكي دعوام ميشد مامانم ميگفت اشكال نداره اون بزرگتره احترامش واجب اگرم كوچيكتر بود ميگفت بخشش از بزرگان هست تو ببخشش اين بار:icon_razz: اخرشم نفهميديم بزرگارو بايد بخشيد يا كوچيك ترارو؟:JC_thinking: يه وقتايي هم شده كه بعضي هارو بخشيدم بعدش پررو پررو برگشته يه چيزي هم طلب كار شده حالا شما بگين اين جور آدما جايي واسه بخشش ميذارن؟ 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ بخشش خيلي خوبه اما نه اينكه هركسي را بخشيد يادمه زمان بچگي هربار با يكي دعوام ميشد مامانم ميگفت اشكال نداره اون بزرگتره احترامش واجب اگرم كوچيكتر بود ميگفت بخشش از بزرگان هست تو ببخشش اين بار:icon_razz: اخرشم نفهميديم بزرگارو بايد بخشيد يا كوچيك ترارو؟:JC_thinking: يه وقتايي هم شده كه بعضي هارو بخشيدم بعدش پررو پررو برگشته يه چيزي هم طلب كار شده حالا شما بگين اين جور آدما جايي واسه بخشش ميذارن؟ دقیقا باهات موافقم مینا جون از دست چند تا ازین بزرگترها هم چنان عصبانیم که دیگه حاضر به بخششون نیستم چون محبتو وظیفه میدونن 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ بعضی ها ارزش بخشده شدن ندارنچون بارها در موردشون امتحان شده اما نمیفهمن ادمای نادون رو هم باید به امون خدا رها کرد اون پدری که از خون بچش میگذره خیلی روح بزرگی داره مطمئنا خیلی با خودش کلنجار رفته تا این تصمیمو بگیره خب خودت میگی اون پدری که خون بچش رو میبخشه حتماً خیلی روح بزرگی داره ......خب مگه از خون بالاتر داریم؟؟! خب چرا ما مثل اون پدر نباشیم البته در رابطه با افراد سود جو باید بگم که ما باید نسبت به افراد دور ورمون شناخت داشته باشیم......وبا هرکسی رابطه دوستی برقرار نکنیم.......چون دوست مقابل باید فهمش بالا باشه تو بشه ببخشیش.....نه اینکه مغرور باشه و بعد بخشیده شدن هم چرند و پرند حوالت کنه. بخشش خيلي خوبه اما نه اينكه هركسي را بخشيد يادمه زمان بچگي هربار با يكي دعوام ميشد مامانم ميگفت اشكال نداره اون بزرگتره احترامش واجب اگرم كوچيكتر بود ميگفت بخشش از بزرگان هست تو ببخشش اين بار:icon_razz: اخرشم نفهميديم بزرگارو بايد بخشيد يا كوچيك ترارو؟:JC_thinking: يه وقتايي هم شده كه بعضي هارو بخشيدم بعدش پررو پررو برگشته يه چيزي هم طلب كار شده حالا شما بگين اين جور آدما جايي واسه بخشش ميذارن؟ بخشش از بزرگان هست منظور به سن و سال نیست منظور به قلب آدم هاست یکی رو میبینه سن و سالش بالاست ولی قلبش کوچیکه و قدرت بخشش رو نداره ولی گاهی اوقات میبینی طرف هیچ سن و سالیم نداره یعنی جووونه ولی دلش نسبت به سنش خیلی بزرگتره گفتم که آدم نباید با افراد سودجو هم دم بشه 3 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ بخشش از بزرگان هست منظور به سن و سال نیست منظور به قلب آدم هاست یکی رو میبینه سن و سالش بالاست ولی قلبش کوچیکه و قدرت بخشش رو نداره ولی گاهی اوقات میبینی طرف هیچ سن و سالیم نداره یعنی جووونه ولی دلش نسبت به سنش خیلی بزرگتره گفتم که آدم نباید با افراد سودجو هم دم بشه منظور از بزرگان را اون موقع درك نميكردم اما الان ديگه ميدونم:texc5lhcbtrocnmvtp8 افراد سودجو همه جا هستن تو محيط كار دانشگاه جمع فاميل و....و......نميشه ازشون فرار كرد اما حرفم كلا سرموضوع بخشش هست .. ما حرفتون را كاملا قبول دايم بخشش خيلي كار خوب و پسنديده اي هست اما بعضي چيزارو واقعا نميشه ناديده گرفت اونايي كه به خدا اعتقاد دارن ميگن خداي بخشنده و مهربان ميگن كسي به پاي بخشندگي خدا نميرسه اما همين خدايي كه درنهايت بخشندگي هست تا يه جايي ادمارو ميبخشه از حدش كه بگذره ديگه ميشه خداي قهار .. ديگه تمومه خوب اگر اين طوري باشه ما كه ديگه از خدا بخشنده تر نيستيم هستيم؟ :JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ بخشش دیگران رو پر توقع میکنه.و این بده 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ منظور از بزرگان را اون موقع درك نميكردم اما الان ديگه ميدونم:texc5lhcbtrocnmvtp8 افراد سودجو همه جا هستن تو محيط كار دانشگاه جمع فاميل و....و......نميشه ازشون فرار كرد اما حرفم كلا سرموضوع بخشش هست .. ما حرفتون را كاملا قبول دايم بخشش خيلي كار خوب و پسنديده اي هست اما بعضي چيزارو واقعا نميشه ناديده گرفت اونايي كه به خدا اعتقاد دارن ميگن خداي بخشنده و مهربان ميگن كسي به پاي بخشندگي خدا نميرسه اما همين خدايي كه درنهايت بخشندگي هست تا يه جايي ادمارو ميبخشه از حدش كه بگذره ديگه ميشه خداي قهار .. ديگه تمومه خوب اگر اين طوري باشه ما كه ديگه از خدا بخشنده تر نيستيم هستيم؟ :JC_thinking: خدا انقدر در رحمتش بزرگه که فقط خودش میدونه بعدشم نمیشه بنده رو با خدا قیاس کرد بعدشم هر کاری فقط مرام میخواد و معرفت بعدشم انسانهای بزرگ هیچ وقت در بخشش دیگران کم نمیارن 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۰ بخشش دیگران رو پر توقع میکنه.و این بده شما ببخش دیگران پر توقع نمیشن آخه هر کی مرام بخشش رو ندارن واز این قبیل حرفا زیاد میزنن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده