تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ سلام به دوستان گلم بچه ها من دچار مشکلی شدم اونم اینه که یه 2هفته ای میشه گوشی وی واز خریدم بعد پریشبا یه متنی رو ریختم رو رم گوشیم از اون موقع تا حالا گوشیم نه اهنگامو نشون میده نه فیلمامو میگه موجود نیست بعد اینکه عکسم که میندازم نشونش نمیده بعد وقتی گوشیو به کامپیوتر وصل میکنم همه رو نشون میده .حالا من اون متنه رو پاک کردم اما همچنان گوشیم همونجوریه یکی به من بگه چیکار کنم تا رمم اکی بشه 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ احتمالا گوشیت ویروسی شده و رمت پره ویروسه فیلم عکس آهنگ از این چیزا داری اگه میشه با کابل بریز رو کامپیوترت بعد رم گوشیتو فرمت کن شماره تلفناتو هم بریز رو سیم کارت گوشیت اگه فرمت کردیو بازم خراب بود باید گوشیتو بدی بیرون فلش کنی 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ احتمالا گوشیت ویروسی شده و رمت پره ویروسهفیلم عکس آهنگ از این چیزا داری اگه میشه با کابل بریز رو کامپیوترت بعد رم گوشیتو فرمت کن شماره تلفناتو هم بریز رو سیم کارت گوشیت اگه فرمت کردیو بازم خراب بود باید گوشیتو بدی بیرون فلش کنی چجوری فرمت کنم؟ 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ برو تو قسمت تنظیمات باید نوشته باشه فرمت حافظه جانبی یا مموری کارت یه همچین چیزی... یکم بچرخی پیدا میکنی 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ برو تو قسمت تنظیماتباید نوشته باشه فرمت حافظه جانبی یا مموری کارت یه همچین چیزی یکم بچرخی پیدا میکنی گوشی اولیم اینو داشت ولی تو این نداره 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ کد #7370#* رو بزن حافظه داخلی یعنی درایو c را فرمت می کنه اگه نشد فقط کد 7370 رو وارد کن:yes: 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ کد #7370#* رو بزن حافظه داخلی یعنی درایو c را فرمت می کنه اگه نشد فقط کد 7370 رو وارد کن:yes: اینو تو تنظیماتمم زدم بعد ازم کد قفل میخواد پین گوشیمو بش میدم میگه اشکال در کد 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ کد درسته ولی اگه رمز پینتو عوض کرده باشی ازت میخواد فک کنم پیشفرضش 12345 باشه..... اینو از چپ به راست بزن ببین واسه گوشیت کار میکنه **50*shomarePUK*shomarePIN*shomarePIN (به ستارهها دقت کن) ! شماره پوک و پین روی (کاوری که قسمت اصلیشی در میاری میزاری رو گوشی)سیمکار باید نوشته شده باشه. 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ کد درسته ولی اگه رمز پینتو عوض کرده باشی ازت میخواد فک کنم پیشفرضش 12345 باشه.....اینو از چپ به راست بزن ببین واسه گوشیت کار میکنه **50*shomarePUK*shomarePIN*shomarePIN (به ستارهها دقت کن) ! شماره پوک و پین روی (کاوری که قسمت اصلیشی در میاری میزاری رو گوشی)سیمکار باید نوشته شده باشه. پین چیزی دیگه زدم دیشب گوشیمو فرمت کردم ولی بازم همونجوره 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ پس حتما واجب شد که گوشیتو بدی بیرون فلش کنن:yes: کارش از فرمت اینا گذشته! گوشیت بدجوری بهم ریختست! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده