michaelsmith 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ سلامممنون ببینین کیفیتش خوبه؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سرعت دانلود پایین است، لطفا لینک دیگری بگذارید. سپاس. 1 لینک به دیدگاه
michaelsmith 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک کتاب بلاک شده است. 1 لینک به دیدگاه
michaelsmith 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۲ لطفا لینک کتابی در زمینه آموزش اتوکد به زبان انگلیسی با فرمت pdf بگذارید مانند کتاب زیر: AutoCAD® 2012 & AutoCAD LT® 2012 Bible Published by Wiley Publishing, Inc. ISBN: 978-1-118-02221-4 فرمت EPUB این کتاب هست ولی فرمت pdf نیاز دارم. سپاس فراوان. 1 لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ سلام من به کتاب کنترل فرایند اوگاتا احتیاج دارم .باید ازش اثبات تابع تبدیل تحلیلی رو پیدا کنم اگه کسی اشنایی داره راهنماییم کنه. 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ سلام من به کتاب کنترل فرایند اوگاتا احتیاج دارم .باید ازش اثبات تابع تبدیل تحلیلی رو پیدا کنم اگه کسی اشنایی داره راهنماییم کنه. سلام بفرمایین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام pass:http://www.chemeng.ir 1 لینک به دیدگاه
masoudhyundai 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۲ بسیار متشکر میشم اگه کتاب زیر رو برام پیدا کنید! دستتون درد نکنه! هرچه سریع تر زحمتشو بکشید لطف کردید ممنون [TABLE=width: 1194] [TR] [TD][h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام , برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Transport phenomena in biological systems[/h] [/TD] [/TR] [/TABLE] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
maede.m 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۲ سلام ، یه کتاب دیکشنری انگلیسی به فارسی اگه کسی داره لطفا برای دان بذارید ،ممنون میشم:-) یه مقاله هم راجع به یکی از واحدهای پالایشگاه میخواستم ... هر واحدی بود فرقی نداره (فقط آمونیاک و هیدزوژن و نیتروژن نباشه ) میسی 1 لینک به دیدگاه
masoudhyundai 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سیار متشکر میشم اگه کتاب زیر رو برام پیدا کنید! دستتون درد نکنه! هرچه سریع تر زحمتشو بکشید لطف کردید ممنون 1 لینک به دیدگاه
fateme_farhadi 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ salam dustan age emkanesh hast hale masaele enteghal hararate inkropera ro mikhastam..mamno0o0o0on:ws37: 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ سلام ، یه کتاب دیکشنری انگلیسی به فارسی اگه کسی داره لطفا برای دان بذارید ،ممنون میشم:-)یه مقاله هم راجع به یکی از واحدهای پالایشگاه میخواستم ... هر واحدی بود فرقی نداره (فقط آمونیاک و هیدزوژن و نیتروژن نباشه ) میسی سلام بفرمایین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (اتمسفریک و خلا) [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] پسورد فایل: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام | برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۲ salam dustan age emkanesh hast hale masaele enteghal hararate inkropera ro mikhastam..mamno0o0o0on:ws37: سلام بفرمایین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ سلام کسی کتاب پدیده انتقال نجاریان از انتشارات امیرکبیر رو داره؟ یا یه کتاب در مورد انتقال حرارت کاربردی (برای پروژم که در مورد مدلسازی لنتقال حرارت در بدن انسان نیاز دارم اگه کسی اشنایی داره لطفا راهنماییم کنه.) 2 لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام من برای پایان نامم (مدلسازی انتقال حرارت در بدن انسان )نیاز به فهمیدن معادله پنس دارم یکی از بچه گفت تو کتابی تحت عنوان انتقال حرارت کاربردی این مطلبو دیده کسی هست که منو راهنمایی کنه حداقل اسم نویسنده 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام من برای پایان نامم (مدلسازی انتقال حرارت در بدن انسان )نیاز به فهمیدن معادله پنس دارم یکی از بچه گفت تو کتابی تحت عنوان انتقال حرارت کاربردی این مطلبو دیده کسی هست که منو راهنمایی کنه حداقل اسم نویسنده سلام من گشتم اون سری براتون، فایلش تو نت نیس اینو میخواین؟ [h=1]انتقال حرارت کاربردی[/h] ناشر : دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی نويسنده : APPLIED HEAT TRANSFER مترجم : دکتر مجید قاسمی-دکترعلی کشاورز-مهندس الهام امینی ١٣٨٦, ويرايش اول, چاپ اول شابك : ٩٧٨٩٦٤٨٧٠٣٣٢٠ وزن و نوع جلد : ٩٠٠ گرم، نرم 2 لینک به دیدگاه
masoudhyundai 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با عرض سلام و خسته نباشید من به این کتاب خیلیییییییییییییییییییی نیاز دارم توی اینترنت ایبوکش هست ولی واقعا صفحاتش کیفیت ندارن چشای آدم در میاد بخدا اصلا نمیشه خوندش حجمشم 93 مگابایته اگه بتونید نسخه ی خوبشو بذارید واقعاااااااااااااااااااااااااا ممنون میشم: George A. Truskey, Fan Yuan, David F. Katz Transport Phenomena in Biological Systems برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
imany 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام لطفا اگر براتون مقدور است کتاب applied numerical analysis تالیف gerald را برام پیدا کنید. خیلی بهش نیاز دارم اینم لینکش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم لینک آمازون هستش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واقعا ممنون از زحماتتون 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ با عرض سلام و خسته نباشیدمن به این کتاب خیلیییییییییییییییییییی نیاز دارم توی اینترنت ایبوکش هست ولی واقعا صفحاتش کیفیت ندارن چشای آدم در میاد بخدا اصلا نمیشه خوندش حجمشم 93 مگابایته اگه بتونید نسخه ی خوبشو بذارید واقعاااااااااااااااااااااااااا ممنون میشم: George A. Truskey, Fan Yuan, David F. Katz Transport Phenomena in Biological Systems برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام متاسفانه من هم همون فایل با کیفیت کمش رو پیدا کردم سایر فایل ها پسوند .exe دارن و قابل استفادده نیستن بازم دنبالش هستم، به محض پیدا کردن، قرار میدم تو همین تاپیک سلاملطفا اگر براتون مقدور است کتاب applied numerical analysis تالیف gerald را برام پیدا کنید. خیلی بهش نیاز دارم اینم لینکش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم لینک آمازون هستش: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام واقعا ممنون از زحماتتون سلام متاسفانه فایلایی که از این کتاب تو نت وجود داره، پسوند .exe دارن و غیرقابل استفاده کماکان پیگیرش هستم لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سلام من حل المسائل کتاب زیرو لازم دارم تو پروژه کارشناسیم روش حلاش برام حیاتیه. Heat Conduction Jiji, Latif M. Originally published by Begell House Publishers, 2003 3rd ed. 2009 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این سایت بالا لینک خود کتاب من حل تمرینشو میخوام البته خودمم میگردم اما شما که سایت ها رو بهتر میشناسید مخصوصا اونایی که کتاب ارائه میدن میشه برام سرچ کنی؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سلام من حل المسائل کتاب زیرو لازم دارم تو پروژه کارشناسیم روش حلاش برام حیاتیه.Heat Conduction Jiji, Latif M. Originally published by Begell House Publishers, 2003 3rd ed. 2009 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این سایت بالا لینک خود کتاب من حل تمرینشو میخوام البته خودمم میگردم اما شما که سایت ها رو بهتر میشناسید مخصوصا اونایی که کتاب ارائه میدن میشه برام سرچ کنی؟ متاسفانه لاموجود ما یه زمان کل نت رو زیر و رو کردیم برای این فقط کتابش هست 1 لینک به دیدگاه
مرضیه68 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ متاسفانه لاموجودما یه زمان کل نت رو زیر و رو کردیم برای این فقط کتابش هست یعنی اصلا نوشته نشده اخه کتاب حل همرفت همین نویسنده تو سایتbookosهست:icon_pf (34):پروژه من در مورد فصل 10 این کتابه شما تو این زمینه اطلاعاتی دارید. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده