mohsen memar 514 ارسال شده در 7 آبان، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام مهناز جان دستت درد نکنه --- دانلودش کردم... 3
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 28 آبان، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10
mohandes ebi 24 ارسال شده در 30 آبان، 2012 سلام خانوم مهندس.من خیلی تو اینترنت دنبال این آموزشها بودم ولی تقریبا دیگه نا امید شده بودم تا اینکه این سایت رو پیداش کردم .من واقعا ممنونم از زحمتی که کشیدین.کاش میتونستم براتون جبران کنم .با تشکر. 6
mohandes ebi 24 ارسال شده در 6 آذر، 2012 لینک دانلودش خرابه میشه خودتون تو همین سایت بزارین واسه دانلود؟ 2
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 6 آذر، 2012 لینک دانلودش خرابه میشه خودتون تو همین سایت بزارین واسه دانلود؟ لینک ها مشکلی ندارن چون خودم آپلود کردم. الان هم باز چک کردم ..مشکلی نداشت. توی مدیا فایر هست. 2
arcdoc 13 ارسال شده در 12 آذر، 2012 خیلی عالی بودن.واقعا دستتون درد نکنه.واقعا استفاده کردم و خیلی به دردم خورد...:icon_gol: 2
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 29 آذر، 2012 فیلم آموزشی vray for sketch up از کمپانی لیندا لینک تورنت: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8
rahmanireihane 13 ارسال شده در 8 دی، 2012 سلام این لینکها که خرابه!!! دانلود نمیشه؛میشه رسیدگی کنین. 1
Mahnaz.D 61917 مالک ارسال شده در 9 دی، 2012 سلام این لینکها که خرابه!!! دانلود نمیشه؛میشه رسیدگی کنین.الان چک کردم مشکلی نداشت
Mehdi-82 2929 ارسال شده در 12 دی، 2012 کسی اینا رو دانلود می کنه یا من دارم واسه دل خودم می ذارم؟ من الان دیگه همه اش رو دانلود کردم:hapydancsmil: خیلی ممنون 1
Mehdi-82 2929 ارسال شده در 12 دی، 2012 فیلم آموزشی vray for sketch up از کمپانی لیندالینک تورنت: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همین 10 دقیقه پیش دانلودش تموم شد یه نگاه خیلی سریع داشتم سرفصلهای خیلی خوبی داره حتما باهاش تمرین میکنم مهناز خانم خییییییلیییییییی ممممممممممممننننننننننننننوووووووووونننننننننننننن :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 4
promi5e 16 ارسال شده در 25 بهمن، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تشکر از زحماتتون 1
habout 11 ارسال شده در 27 بهمن، 2012 وقتی شما از آبجکتهای آماده استفاده میکنی معمولا این مسئله پیش میاد پیشنهاد میکنم ببریشون تو لیر و هیدنشون کنی (البته منظورم اونایی که تو رندرتون نیستن)شاید بر طرف شه 1
michel_rojkind مهمان ارسال شده در 18 شهریور، 2013 سلام دوستان تو سایت evermoyion سه تا درس که یکی خارجی و دوتاش داخلی وجود داره، حجمشون حدود 4-5 گیگ کسی این آمورزشهارو دار_؟ سرعت اینترنت اینقدر پایین که واقعا نمی تونم دانلود بکنم
michel_rojkind مهمان ارسال شده در 20 شهریور، 2013 دوستان من می تونم آموزش ها و مطالب مفیدی رو که تو سایت های انگلیسی می بینم و بنظرم خیلی مفید و آموزنده است اینجا به زبان انگلیسی بزارم؟
Mehdi-82 2929 ارسال شده در 21 شهریور، 2013 دوستان من می تونم آموزش ها و مطالب مفیدی رو که تو سایت های انگلیسی می بینم و بنظرم خیلی مفید و آموزنده است اینجا به زبان انگلیسی بزارم؟ بله, چرا که نه؟! اگه اینکار رو بکنید که خیلی هم ممنون میشیم 4
michel_rojkind مهمان ارسال شده در 22 شهریور، 2013 با سلام به دوستان یک آموزش کاربردی، آسون، زیبا.... برای دوست داران skrtchup و vray http://www.design8.eu/en/training/tutorials/415-tutorials/658-v-ray-for-sketchup-tutorials
michel_rojkind مهمان ارسال شده در 22 شهریور، 2013 دوستای گلم توی این سایت کلی چیزهای خوب برای sketchup و vray وجود داره. از جمله متریال http://sketchuptexture.blogspot.com/search/label/VISMAT%20VRAY%20SKETCHUP فقط آدرسش شیل تره
ارسال های توصیه شده