mohsen memar 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام مهناز جان دستت درد نکنه --- دانلودش کردم... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
mohandes ebi 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ سلام خانوم مهندس.من خیلی تو اینترنت دنبال این آموزشها بودم ولی تقریبا دیگه نا امید شده بودم تا اینکه این سایت رو پیداش کردم .من واقعا ممنونم از زحمتی که کشیدین.کاش میتونستم براتون جبران کنم .با تشکر. 6 لینک به دیدگاه
mohandes ebi 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ لینک دانلودش خرابه میشه خودتون تو همین سایت بزارین واسه دانلود؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ لینک دانلودش خرابه میشه خودتون تو همین سایت بزارین واسه دانلود؟ لینک ها مشکلی ندارن چون خودم آپلود کردم. الان هم باز چک کردم ..مشکلی نداشت. توی مدیا فایر هست. 2 لینک به دیدگاه
arcdoc 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۱ خیلی عالی بودن.واقعا دستتون درد نکنه.واقعا استفاده کردم و خیلی به دردم خورد...:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۱ فیلم آموزشی vray for sketch up از کمپانی لیندا لینک تورنت: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
rahmanireihane 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۱ سلام این لینکها که خرابه!!! دانلود نمیشه؛میشه رسیدگی کنین. 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۱ سلام این لینکها که خرابه!!! دانلود نمیشه؛میشه رسیدگی کنین.الان چک کردم مشکلی نداشت لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ کسی اینا رو دانلود می کنه یا من دارم واسه دل خودم می ذارم؟ من الان دیگه همه اش رو دانلود کردم:hapydancsmil: خیلی ممنون 1 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ فیلم آموزشی vray for sketch up از کمپانی لیندالینک تورنت: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همین 10 دقیقه پیش دانلودش تموم شد یه نگاه خیلی سریع داشتم سرفصلهای خیلی خوبی داره حتما باهاش تمرین میکنم مهناز خانم خییییییلیییییییی ممممممممممممننننننننننننننوووووووووونننننننننننننن :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
promi5e 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تشکر از زحماتتون 1 لینک به دیدگاه
habout 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۱ وقتی شما از آبجکتهای آماده استفاده میکنی معمولا این مسئله پیش میاد پیشنهاد میکنم ببریشون تو لیر و هیدنشون کنی (البته منظورم اونایی که تو رندرتون نیستن)شاید بر طرف شه 1 لینک به دیدگاه
michel_rojkind مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان تو سایت evermoyion سه تا درس که یکی خارجی و دوتاش داخلی وجود داره، حجمشون حدود 4-5 گیگ کسی این آمورزشهارو دار_؟ سرعت اینترنت اینقدر پایین که واقعا نمی تونم دانلود بکنم لینک به دیدگاه
michel_rojkind مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان من می تونم آموزش ها و مطالب مفیدی رو که تو سایت های انگلیسی می بینم و بنظرم خیلی مفید و آموزنده است اینجا به زبان انگلیسی بزارم؟ لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان من می تونم آموزش ها و مطالب مفیدی رو که تو سایت های انگلیسی می بینم و بنظرم خیلی مفید و آموزنده است اینجا به زبان انگلیسی بزارم؟ بله, چرا که نه؟! اگه اینکار رو بکنید که خیلی هم ممنون میشیم 4 لینک به دیدگاه
michel_rojkind مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ با سلام به دوستان یک آموزش کاربردی، آسون، زیبا.... برای دوست داران skrtchup و vray http://www.design8.eu/en/training/tutorials/415-tutorials/658-v-ray-for-sketchup-tutorials لینک به دیدگاه
michel_rojkind مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ دوستای گلم توی این سایت کلی چیزهای خوب برای sketchup و vray وجود داره. از جمله متریال http://sketchuptexture.blogspot.com/search/label/VISMAT%20VRAY%20SKETCHUP فقط آدرسش شیل تره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده